The Fifth Year.
07 Aug 2011, 21:27
OOC: Only me and Hayley Heart
BIC:
  • Era pentru a cincea oara cand Melisse pasea pe Peronul 3/4, incantata de faptul ca mai terminase un an si incepea un nou an.
    - Hayley! strigase ea astropufa, care era in anul VI.
    Se apropiase de vara sa, spunandu-i:
    - Vrei sa stam in aceeasi cabina?
    Ii facuse o fata asemanatoarei unui emoticon. Cum era de asteptat, astropufa acceptase cu placere, iar cele doua se dusera in cautarea unui compartiment liber.
    - Aici! exclamase cercetasa, intrand in cabina si ocupand locul de langa geam.

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Aug 2011, 22:01
Era incantata - ce tot vorbesc,era de-a dreptul extaziata! - ca urma sa isi petreaca tot drumul pana la Hogwarts cu verisoara ei. Ooo da,aveau ce sa-si vorbeasca! De fapt,Hayley nu se putea abtine sa inceapa o sporovaiala din-aia,contagioasa,asa ca incepu sa mestece mai cu putere la guma.

"Stii,Incuiatii astia au cate ceva bun. De exemplu,guma asta cu aroma de menta. O mesteci si tot o mesteci pana la infinit. Dar eu ma plictisesc de fiecare data si o arunc la gunoi."

OK,poate ca asta sunase prea ciudat. Sau poate ca incepuse prea devreme sa vorbeasca. Melisse paru sa nu se supere. De altfel,mai la toata lumea le placea sa sporovoiasca,mai ales fetele.

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
07 Aug 2011, 22:12
  • Melisse privi ambalajul gumei pe care o mesteca Hayl. Rosu, lung, cu nuante stralucitoare: Mell o stia atat de bine!
    - Ieii, guma five. E preferata mea. Pepene, nu? o intreba.
    Ei ii placeau foarte mult cea cu pepene, cu ambalaj rosu si cea cu lamaie, cu ambalaj galben.
    Astropufa dadu din cap afirmativ, chicotind.
    - Nu-i asa ca ai si una pentru mine? o intreba, clipind des din ochi si uitandu-se la ea cu fata de catel bleg.
    - M-am gandit ca vrei si tu. spuse ea, scotand din buzunar inca o guma cu aceeasi aroma, dandu-si ochii peste cap si dandu-i-o, ea primind-o foarte fericita.
    - Ieiii! a exclamat Mell, inainte sa bage guma in gura si sa se cufunde in minunata aroma de pepene. Incuiatii astia chiar stiu ce sa faca bun! spuse, mestecand de zor.

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #

07 Aug 2011, 22:42
Hayley isi facea mereu provizii cu guma Five cand se ducea la scoala,in Hogsmeada,pe Aleea Diagon... Ce mai? Isi lua mereu provizii cu guma Five cand se ducea oriunde. La toti le placea sa mestece acea guma ; era pur si simplu ceva nou pentru ei.
Cand o auzise pe Melisse continuand discutia cu ardoare,isi dadu seama ca avea sa petreaca o calatorie luuunga si plina de barfe. Chicoti numai gandindu-se la alta,si,fara sa vrea,se ineca cu saliva.
Era jenant,si totodata foarte amuzant. Incepu sa rada,in timp ce tusea cu putere. Simtea ca nu putea sa se opreasca.

Hayley Megan Alden
08 Aug 2011, 10:21
  • Melisse facu ochii mari. Isi dadu seama ca era un incepator in obsesia gumei. Trebuia sa ia cat mai multa posibila.
    - Hayley, repede! Cat timp mai avem pana cand pleaca Expresul de Hogwarts? intreba.
    - Cam...7 minute. ii spuse Hayley.
    - Hai! Repede! I-ati ruxacul! Vreau guma!
    Melisse rostise acele cuvinte ca un criminal in serie, insa sa omitem etapa in care o privi cu chipul sau specific.
    - Ce?! exclama astropufa. De unde sa iei guma?!
    - Este un magazin la intrarea in gara. Ia numai cinci minute, promiiiit!
    Hayley isi dadu ochii peste cap, luandu-si ruxacul in spate, iar Melisse la fel. Fetele fugira, daramand cativa oameni in graba lor de a iesi inapoi prin zid si pana la chiosc.
    - 50 de pachete de guma five cu pepene si 50 cu lamaie, va rog. spuse Mell, iar Hayley facuse ochii mari.
    - Esti nebuna?
    - Da.
    Fetele izbucnira in ras.
    - Domnisoara, am numai 10 pachete din fiecare. spuse batrana care vindea.
    - Ok, atunci. Va rog sa imi dati acele 10 din fiecare. spuse Mell, apoi soptindu-i lui Hayley: Voi folosi o vraja de multiplicare.
    Hayley, care inca radea de Mell, aproba din cap, scurt.
    Melisse plati, dupa care cercetasa si astropufa alergasera din nou catre peron.
    Insa Melisse se ciocni de zidul tare, rece si pietruit.
    - Cat e ora? intreba Mell agitata.
    Hayley isi verifica ceasul.
    - Fara doua miute.
    Melisse, pentru a se asigura, isi verifica si ea ceasul.
    - Hayley, am intarziat 3 minute!! spuse Mell disperata.
    Hayley isi trase o palma incet peste fata.
    - Am uitat ca am pus ceasul mai devreme ca sa nu intarzii! spuse ea.
    - Ce ne facem acum? intreba Mell, inchizand ochii suparata, gandindu-se la un plan.

11 Aug 2011, 21:15
Hayley ramase fara cuvinte. Ar fi vrut sa poata sa dea o idee,dar inca era prea socata. Era furioasa pe Mel,dar mai tare era furioasa pe sine insusi ca uitase de un lucru atat de important,ca resetarea ceasului!

"Pai,un lucru este clar: nu ar trebui sa ne ingrijoram!"

De parca Mel nu stia asta deja. Trebuia sa le vina o idee,ceva. Dar,ca de fiecare data,cand era in panica,nu se putea concentra. Minunat! Ajunsese la stadiul de bebe. Ah,trebuia sa faca ceva...
Inca mai erau cativa parinti cu batistele deja umezite in urma ( sau cel putin de forma ),care acum se pregateau sa fie aruncate printr-un buzunar ratacit.
Deodata lui Hayley ii veni o idee nebuneasca,dar inainte sa se razgandeasca deja spunea:

"Ce-ar fi daca... ce-ar fi daca as lua masina tatei?"

Nu era sigura ca ideea ei va fi acceptata,de fapt era sigura ca nu va fi acceptata,insa tot trebuia pusa in valoare. Tatal ei fusese dintotdeauna fascinat de lucrurile Incuiatilor. Poate ca de data asta isi vor dovedi folosinta.

Hayley Megan Alden
12 Aug 2011, 11:47 (This post was last modified: 12 Aug 2011, 11:47 by Melisse Y. Carter.)
  • OOC: O ador pe Mila Kunis Love
    BIC: Melisse cantari ideea.
    - O masina zburatoare? intreba ea cam nesigura.
    Se mai gandi putin.
    - Daca luam masina tatalui tau va fi greu pentru ca toti se vor supara pe noi si pana o luam...Am eu o alta idee.
    Isi privi incheietura mainii stangi, vazand cum steaua se aprinde. O tinu de mana pe Hayley, dorindu-si in minte sa se afle in compartimentul lor.
    Inspira adanc, dorindu-si si mai mult acest lucru. Stia ca probabil urmau sa aiba probleme cu folosirea magiei, insa spera ca steaua o putea ajuta in legatura cu asta.
    - Iti explic mai tarziu. ii spuse verei sale.

15 Aug 2011, 10:44
Hayley ramase cu gura cascata. Nu se asteptase ca verisoara ei sa foloseasca magia. Adica,daca se gandea mai bine,si o masina normala ar necesita ceva incalcari ale regulilor Incuiatilor.
Avea incredere in verisoara ei. Stia ca,oricat de ciudata ar fi fost ideea ei,o sa reuseasca. Ii zambi incurajator si inchise ochii. Simti o mancarime in palma si apoi isi dadu seama ca Melisse tremura. In curand auzi zgomotul trenului miscandu-se si abia la cateva secunde dupa soc realiza ca Cercetasa reusise. Reusise sa le aduca in Expresul de Hogwarts!

"Melisse,trebuie sa imi explici ce s-a intamplat acum!"

Hayley Megan Alden
15 Aug 2011, 13:06
  • Melisse respira superficial si neregulat, chiar si dupa ce ajunsera in tren. Isi musca buzele, auzind ce ii indicase Hayley.
    - Aamm... incepuse ea, nestiind cum sa ii spuna.
    Trase aer adanc in piept.
    - Pai. Eu si Eveline avem aceasta stea pe incheietura, care ne da puteri, atunci cand avem nevoie.
    Nu prea avea chef sa intre foarte mult in subiect, pentru ca stia ca asta aducea mai multe probleme. Ea spera ca ea si Ev il vor invinge pe Voldemort inainte ca el sa ii omoare toata familia si, astfel, toata faza se va termina rapid.
    Totusi o cunostea pe Hayley; stia ca vroia sa stie cat mai multe. Stia ca o va intreba in continuare si ca nu o va lasa, insa spera sa nu aprofundeze subiectul de data aceea. Totusi, merita sa stie. Adica intr-un fel, viata ei era in pericol.
    Insa urmau sa invinga, nu? Adica asa trebuia.

Melisse dadu din cap negand lupta care se dadea in ea.
    Scoase un pachet de guma si il deschise, abia dupa dandu-si seama ca ea avea deja o guma in gura.
    - Guma? o intreba pe Hayley si imediat si-o retrase, dandu-si seama ca astropufa inca mai avea guma in gura.
    Era agitata in acel moment. Vroia sa se ridice in picioare si sa mearga dintr-o parte si alta a cabinei, insa nu prea putea.

30 Aug 2011, 17:19
  • OOC: Scuze de intarziere X_X.

BIC: Hayley se uita cu o urma de vinovatie in jos.

"Nu am vrut sa te simti jenata."

In astfel de momente,cand persoana din fata sa se simtea jenata, nu stia ce sa mai spuna. Vroia sa afle mai multe, nu se putea satura din doar o propozitie. Asa ceva, chestia aceea cu semnele, trebuia sa fie mai complicata de atat. "O sa o intreb de asta mai tarziu".

"Ce-ai zice daca ne-am aseza mai intai intr-un compartiment?"

Si-ar fi dorit sa poata sa spuna ceva, si-ar fi dorit sa poata sa stea la taclale cu verisoara ei, insa la tot ce putea sa se gandeasca era semnul lui Mel. Simti cum o durere de cap incepe sa o cuprinda, si cum trenul incepe sa se invarta cu ea.

"Nu ma simt prea bine..."

Hayley Megan Alden

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  First Year Jared Diggory 20 3,888 19 Jun 2011, 21:21
Last Post: Bell Evans