Denvers, Aileen
|
08 Aug 2011, 16:43
(This post was last modified: 08 Aug 2011, 16:45 by Aileen Denvers.)
|||
|
|||
Welcome to…
Aileen Denvers
![]() I’ve gone through hell and now I’m back for revenge
![]() Timpul trecea, iar eu inca mai tineam pana in mana si deasupra pergamentului maroniu-deschis. Picaturile de cerneala neagra de pe varful penei curgeau una dupa alta, acoperind suprafata pergamentului inca nescris. Odata si odata tot trebuia sa fac si pasul asta, nu? Numele meu este Aileen Denvers, dar cei apropiati imi spun Ailee, Lena sau mai simplu, Aileen. Petale de trandafiri cad una dupa alta, o data pe an, desprinzandu-se din simplul, dar unicul buchet de flori care-mi reprezinta frumoasa varsta: 23 de trandafiri rosii si albi. Parintii mei, Joseph si Caroline s-au cunoscut intr-o exceptionala zi de toamna cand frunzele se desprindeau usor si acopereau pamantul formand un covor plin de frunze colorate. Detalii prea multe despre nasterea mea nu cunosc, deoarece parintii mei au murit la doar cateva luni dupa ce m-am nascut. Bunicii m-au luat in grija lor si singurele informatii pe care le am sunt date de bunica, bunicul ferindu-se si in prezent sa-mi vorbeasca despre trecut. Stiu doar ca m-am nascut intr-un spital din Finlanda, tara mea natala, intr-o friguroasa zi de ianuarie, in anul 1988. Cei aproape 20 de ani i-am copilarit in Finlanda, impreuna cu bunicii mei si verisorul mai mic cu 7 ani. De aproape trei ani locuiesc in Londra, singura, iar motivul adevarat pentru care am hotarat sa vin aici il stiu doar eu. Interesant, nu? ![]() Personajul meu este reprezentat de actrita Nina Dobrev, una dintre preferatele mele si daca va intereseaza sa aflati mai mult, sunt fana The Vampire Diaries. Bun, bun.. mai departe! Continui sa descriu tot din perspectiva personajului asa cum am facut si mai sus, asa cum o sa fac pana la sfarsitul aplicatie (in caz de exista vreo nelamurire nu ezitati sa intrebati; thank you) Nu stiu cat sunt de inalta pentru altii, dar la cei 1,68 centimetri nu cred ca sunt prea mica, nu? Am doar 57 de kilograme si incerc sa ma mentin. In ciudat faptului ca-mi plac unele dulciuri, in special ciocolata si caramelul, plus multe alte mancaruri gatite de incuiati, mai putin cele preparate de vrajitori. Forma corpului, forma corpului.. de ce toata lumea vrea sa stie asta? Sa vad, uitandu-ma intre timp in oglinda si tinand pana intr-o mana si in cealalta pergamentul deja scris: clepsidra (aceeasi masura de haine jos/sus; fund bombat; talia si bustul bine definite). Multumiti? Am vrut sa incerc o vopsea incuiata, dar cateva rude din Finlanda mi-au spus ca nu sunt bune, iar colegii vrajitori pe care i-am avut cat am studiat la Scoala Particulara de Magie, Farmece si Vrajitori din Finlanda mi-au spus altceva. Am ramas la aceeasi culoare a parului cu care m-am nascut, saten inchis. Ochii, recunosc, imi ador culoarea: caprui, dar uneori au tendinta sa devina mai inchisi, un pic negrii, dar nu sunt sigura. Nu am studiat suficient, insa imi plac la nebunie culoarea. De asemenea, am si un semn distinctiv inca din nastere caruia nu am reusit sa-i gasesc o explicatie: o taietura sub forma unui „x” pe spate, mai exact umarul stang, acolo unde mi-am dorit sa am un tatuaj sub forma de fluture, insa nu s-a putut din cauza semnului. Pacat, mi-ar fi placut un tatuaj acolo, mai ales in perioada cat am fost eleva. ![]() Hmm, inca putin si o sa termin de scris pergamentul. Nu sunt genul care se omoara sa umple pergamentele, dar am momente cand, pur si simplu, ador sa scriu orice imi trece prin cap. Interesant, nu? Ar putea sa fie o calitate care ma face speciala, din punctul meu de vedere, bineinteles. Imi plac urmatoarele lucruri: somnul (as dormi fara sa ma trezesc prea mult, ador sa dorm, mai ales in patul meu mare si plin de perne), noaptea (in special, plimbarile in toiul noptii, fara sa fiu insotita de nimeni; pot sa reflectez mai bine daca sunt singura), ciocolata si caramelul (preferatele mele, care pot fi in aproape orice, dar in special in briose sau cozonacul incuiat), literatura (cand nu dorm sau nu am treaba prin oras, citesc foarte multe carti, indiferent ca sunt scrise de vrajitori sau incuiati; imi place sa citesc, mai ales literatura universala), medicina (Vindecatori, doctori.. tot respectul meu pentru ei; nu degeaba am optat pentru meseria asta, ador sa vindec oamenii si am invatat destul de multe in atatia ani de scoala, plus cei aproape patru ani de practica prin spitale vrajitoresti sau incuiate) etc (ar fi mai multe lucruri care-mi plac, dar sa ma rezum la cateva, nu?). Imi displac urmatoarele: tigarile (urasc mirosul inecacios, plus ca alunga orice alt miros placut; si-am invatat ca tutunul este daunator pentru organismul oricarui om, corect?), zborul (tot ce are legatura cu acest obicei imi displace, urasc vajthatul, urasc sa zbor, mai mult de atat ce-as putea sa spun?), razboiul (si nu doar asta, in general, conflictul pe care incerc sa-l evit, de asemenea si discutiile), vremea instabila (canicula, gerul.. nu le suport! sunt adepta primaverii, pentru ca nu este prea cald si toamnei, pentru ca nu este prea frig; temperatura tocmai potrivita, mai ales in lunile martie-aprilie si septembrie-octombrie), atitudinea exagerata (unii oameni, inclusiv vrajitorii vor doar sa arate cat sunt de „superiori”, vor sa impresioneze pe altii, dar nu reusesc, cel putin nu in fata mea) etc (si aici as putea sa scriu, dar v-ati plictisi, nu?). Ador mirosul trandafirilor, pentru ca sunt si florile mele preferate. Puncte forte: creativitate, spirit de observatie, intelepciune, rapiditate (dueluri, in special). Puncte slabe: serpi, alcoolul (ma imbat usor, dar trebuie sa stii ce sa-mi dai si cat, mai ales cat), vulnerabilitate in noptile cu luna plina (bunicul mi-a spus ca este o mostenire genetica, desi nu mi se intampla nimic in noaptea respectiva; doar ca sunt foarte slaba si deci, vulnerabila). Obiceiuri: hmm, mananc dulciuri cand sunt plictisita si beau mult cand sunt nervoasa. Si da, am si un secret, dar daca l-as spune, ar mai fi secret? ![]() Am fost crescuta de bunici de la varsta frageda de patru luni, intr-o vila luxoasa din capitala Finlandei. Bunicul meu este un om respectat, foarte cunoscut in tara natala si in Europa, deoarece a avut o cariera de succes si a invatat foarte multe pana sa se pensioneze. Desi, fie vorba intre noi, mai merge ocazional pe la Ministerul Magiei, dar in mod special, la sediul aurorilor de acolo, cu nu-stiu-ce probleme importante care-i necesita prezenta. Nu am frati sau surori, verisori sau nepoti. Pur si simplu, sunt singura. Tatal a fost singurul fiu pe care l-au avut bunicii mei de cand s-au cunoscut, respectiv casatorit. Am un tigru siberian, care este de fapt o femela in varsta de cinci ani si pe care o cheama Sasha. Adorabila si foarte, foarte prietenoasa. Dupa mine se tine de cand mi-au daruit-o bunicii, respectiv de la varsta de doua luni. Culoarea preferata, hmm, ador albastrul, dar si argintiul. Am primit cand m-am inscris la Scoala de Farmece, Magie si Vrajitori din Finlanda o bagheta facuta din par de Veela, cunoscute in lumea magica pentru frumusetea lor iesita din comun. ![]() Despre mine? Ha ha.. ce-ati vrea sa stiti despre mine? Sunt Denisa, dar prietenii imi spun Yuki. In curand, peste cateva saptamani, o sa fac 22 de ani T___T (imbatranesc, ce urat!!!). Sunt in lumea rp de aproape.. hmm.. 6,7 ani cu pauze in diferite perioade in acesti ani. Imi puteti spune cum vreti, Denisa sau Yuki. Erhm, am un teckel negru de 5 ani si pe care-l cheama Jimmy (desi eu am vrut Cookie, dar persoana care mi l-a dat l-a tinut in primele 7 luni de cand s-a nascut si l-a invatat cu numele de Jimmy). Ce carti am citit? Pfiu, daca as face o lista v-ati plictisi, dar o sa ma rezum la cativa din autorii mei preferati: Marc Levy, Stephenie Meyer, J.K.Rowlings (of course), Melissa Marr, Cecelia Ahern, Sabine Dardenne, Alex Flinn, C.S.Lewis, Mircea Eliade etc (daca aveti vreo carte sau un autor in minte, intrebati-ma si daca am citit ceva sau imi place o sa specific). Cum am ajuns pe forum? Sunt veche, dar am rugat adminul sa-mi stearga contul, dar el i-a schimbat numele ![]() ![]() Si aproape am terminat ! Mai avem nevoie numai de un exemplu RPG. Aici ! copyright Aileen Denvers, my character from M.I.E: Transparentele, dar puternicele raze incercau sa patrunda in universul intunecat, acolo unde trebuiau sa existe doar creaturile foarte, foarte periculoase si care nu aveau ce cauta nici in lumea magica, nici in lumea incuiata. Perdeaua, care era de data aceasta, foarte inchisa la culoare ocupa cate-un loc in dreptul ferestrelor din fiecare colt al Casei Soimilor, desi saptamana trecuta avusesera o alta perdea, culoare mai deschisa, asemanatoare cu cea din emblema Soimilor. Acum era la curatat, aparent, desi cu doar o manuire de bagheta putea sa resolve orice spiridus problema. Asta nu era treaba unui elev, chiar daca mai erau cativa care adorau spiridusii si incercau sa-i ajute, din aproape fiecare Casa existenta la Hogwarts. Era dimineata, dar Aileen nu voia sa se trezeasca, desi soarele incerca sa faca acest lucru si insista cu nesimtire, daca putea sa-i spuna asa. Micuta felina, noul animal de companie al colegei de dormitor, se plimba acum pe patul Aileenei, desi Lena o tot atentiona. Pe ea, in schimb, nu o deranja. Micuta felina se aseza langa Aileene, pe coltul de perna ramas neocupat de capul tinerei soimite. Dormea atat de bine incat nu voia sa se trezeasca curand. Si-ar fi continuat sa doarma daca oamenii din tablourile din camera de zi nu ar fi facut un zgomot infernal, reusind sa-i trezeasca pe aceia care, inca, mai dormeau. Cat de urat! Incepea ziua prost, foarte prost. Se ridica din pat extrem de nervoasa, morocanoasa, nici nu mai conta. Cert este ca nu era bine sa se apropie cineva de Aileen in acest moment si cel mai probabil tot restul zilei. Isi lua treningul pe ea, lasandu-si pijamaua pe marginea patului pe care, evident, ca nu-l facu. Si iesi din Casa Soimilor nu inainte de a le spune cateva vorbe neplacute celor din tablouri si de a le arunca o privire foarte, foarte urata. Se retrase intr-un colt departe de ochii curiosi, undeva prin Turnul Cercetasilor. Se sprijini de perete, gasindu-si o pozitie confortabila si incerca sa adoarma, din nou. Inchise ochii, isi dadu drumul la muzica de la aparatul micut incuiat, IPod si incerca sa nu se mai gandeasca la nimic, la nimeni. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
08 Aug 2011, 16:46
|||
|
|||
Bun venit pe forum! >
![]() Sper sa ne vedem la RPG. ![]() |
|||
08 Aug 2011, 16:54
(This post was last modified: 08 Aug 2011, 16:55 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Distractie placuta in continuare ( ai spus ca esti veche pe aici
![]() ![]() ![]() Chiar esti mare :-o dar nu batrana [-( Poate ne vedem la un rpg :> |
|||
08 Aug 2011, 17:11
|||
|
|||
Welcome, Aileen
![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
08 Aug 2011, 19:09
|||
|
|||
Bine ai venit, Aileen >
![]() Quote:Nu stiu cat sunt de inalta pentru altii, dar la cei 1,68 centimetri nu cred ca sunt prea mica, nu?Cred ca erau metri ![]() Oricum, distractie placuta > ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
08 Aug 2011, 19:35
(This post was last modified: 08 Aug 2011, 19:35 by Isolde du Maurier.)
|||
|
|||
welcome[back] Aileen >
![]() imi place mult fisa ta ![]() wow, ce de personaje cu infatisarea Ninei avem ; )) THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
08 Aug 2011, 19:46
|||
|
|||
Hey,welcome here >
![]() Te-am mai vazut pe MIE si imi place stilul tau de RP :>,poate ne vedem si noi la unul ![]() ![]() ![]() |
|||
08 Aug 2011, 19:47
|||
|
|||
Pai welcome here Aileen!
Have phun and happy posting! ![]() ![]() |
|||
08 Aug 2011, 21:31
|||
|
|||
Rosalie, multumesc pentru primire >
![]() Jennifer, multumesc pentru primire! ba da, sunt batrana doar ca nu-si da nimeni seama T__T oricum, multi nu-mi dau varsta pe care o am. multumesc pentru compliment, mi-a luat vreo ora si jumatate sa completez fisa, sa inventez descrierea personajului si trecutul ei ![]() Melisse, buna si tie! multumesc pentru compliment si eu sper sa ne vedem la un topic > ![]() Desiree, multumesc pentru primire > ![]() ![]() ![]() India, multumesc > ![]() Heather, buna si tie > ![]() Ginny, multumesc > ![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
08 Aug 2011, 21:42
|||
|
|||
Am uitat sa mentionez ceva,si pe mine ma cheama denisa =)).
Ma chema Senerity Stewart,mai aveam si alt nume in fata dar l-am uitat ![]() ![]() Si la model,te refereai la Carla A. Taylor de pe MIE ![]() ![]() Daca vrei,m-as simti onorata sa fac eu primul RP cu tine ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alexander Denvers | Nathan Vermont | 11 | 3,715 |
28 Jan 2012, 15:07 Last Post: Alice Morris |