Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Supe, ciorbe, creme)
|
23 Aug 2009, 03:10
Post: #1 |
|||
|
|||
Ciorbã de carne de spiridus a la grec
Ingrediente: 750 g carne de spiridus care a fost muncit o zi intreaga la curatenie, 2,5 l apa, 200 g morcovi, 200 g albitura, 100 g telina, 200 g ceapa, 200 g smantana, 100 g orez, 2 oua, 25 g faina, 5 g sare de lamaie, 100 ml ulei, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar, sare. Mod de preparare: Carnea de spiridus se porþioneaza, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii se ia spuma, dupa care se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi apoi se inabusa in ulei cu adaos de apa. Dupa fierberea carnii pe jumatate se adauga zarzavaturile sotate, continuind fierberea. Orezul curatat de corpuri straine se spala si se fierbe pe jurnatate, se scurge, apoi se adauga in vasul cu ciorba. Din galbenusurile batute spuma, smantana frecata si faina adaugata in forma de ploaie, se prepara sosul (liaisonul) pentru dres. Spre sfirsitul fierberii se adauga liaisonul, progresiv, amestecind bine ciorba. Se potriveste gustul de sare si sare de lamiie dizolvata. Se serveste cu verdeata taiata marunt si un pahar de Sange de Incuiat. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Aug 2011, 16:43
Post: #2 |
|||
|
|||
Asta as manca :>
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|