Inscrieri si Lista cu Elevii Inscrisi
18 Jul 2011, 16:58
8 Elevi Inscrisi

Numarul elevilor inscrisi a mai crescut cu 3 de la ultima numaratoare .Mai avem nevoie de un minimum de inca 2 elevi care sa participe la curs ,pentru a putea incepe prima lectie din cadrul materiei "Grija Fata de Creaturile Magice" .Te asteptam.

Multumim tuturor celor care deja s-au inscris.

Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu

[Image: unled2co.jpg]
Profesor "Grija Fata de Creaturile Magice"
Inscrieri|Reguli|Absentare Motivari
Lectia I
Find all posts by this user
18 Jul 2011, 21:52 (This post was last modified: 18 Jul 2011, 23:46 by Edward Kiranov.)
Nume Si Prenume: Duncan Madison
Casa: Viperini
An: I
Creatura Preferata: Hipogrif
De ce vrei sa participi la acest curs: Pentru ca imi plac creaturile magice si doresc sa aflu cat mai multe despre ele.

Inscris.
Va multumim pentru insciere la cursul de "Grija Fata de Creaturile Magice" .Nu uita sa citesti si regulamentul si te asteptam cat de curand la ore.

Rosalie Slyterin's clone
[Image: 2iudroh.png]
18 Jul 2011, 21:59 (This post was last modified: 07 Aug 2011, 21:23 by Edward Kiranov.)
Nume Si Prenume:Alma Rodriguez
CasaBigeyeschi-de-Soim
An:IV
Creatura Preferata:Basilisk
De ce vrei sa participi la acest cursHappywideeoarece doresc sa aflu mai multe informatii despre creaturile magice si pentru ca imi plac.

Inscris.
Va multumim pentru insciere la cursul de "Grija Fata de Creaturile Magice" .Nu uita sa citesti si regulamentul si te asteptam cat de curand la ore.

[Image: alma.png]
28 Jul 2011, 23:46
10 Elevi Inscrisi-Orele incepe in curand

In final am ajuns la 10 elevi inscrisi ,ceea ce inseamna ca foarte curand(posibil chiar maine) voi incepe prima ora de Grija Fata de Creaturile Magice .Ii asteptam pe toti cei inregistrati sa participe la ora .Inca nu e tarziu daca nu esti pe lista si vrei ca si tu sa fii unul dintre elevii care vor activa la aceasta materie!

Multumim tuturor celor care deja s-au inscris.

Update: Prima Lectie a luat sfarsit .Dca esti interesat sa participi la urmatorele ore ,te rugam sa te inscrii

Lectia I
01 Aug 2011, 15:38 (This post was last modified: 07 Aug 2011, 15:46 by Edward Kiranov.)
Nume Si Prenume: Andreea Black
Casa: Cercetasi
An:I
Creatura Preferata: Centaur
De ce vrei sa participi la acest curs: Deoarece iubesc creaturile magice si doresc sa invat mai multe despre ele

Inscris.
07 Aug 2011, 17:16 (This post was last modified: 07 Aug 2011, 21:23 by Edward Kiranov.)
Nume Si Prenume:India Scott
Casa:Cercetasi
An:I
Creatura PreferataToungeasare Phoenix
De ce vrei sa participi la acest curs: pentru ca mi se pare intersant

Inscris.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
10 Aug 2011, 12:49
12 Elevi Inscrisi la Cursul de "Grija Fata de Creaturile Magice"

Vrem sa multumim tuturor elevilor interesati in acest curs si care au bine voit sa se inscrie .Va asteptam foarte curand la cea de a 2-a lectie ,dar pana atunci aveti posibilitatea sa cititi prima lectie deja postata ca sa aveti un mic "preview" despre cum se vor desfasura aceste ore.
Va multumim,
Edward Kiranov

Lectia I
10 Aug 2011, 12:53 (This post was last modified: 13 Aug 2011, 16:03 by Edward Kiranov.)
Nume Si Prenume:Swan Alice
Casa:Viperini
An:VI
Creatura Preferata:Centaur
De ce vrei sa participi la acest curs: deoarece doresc sa aflu cat mai multe informatii despre creaturile mele preferate si nu numai.

Inscris.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
10 Aug 2011, 18:36 (This post was last modified: 13 Aug 2011, 16:03 by Edward Kiranov.)
Nume Si Prenume: John Romulus
Casa: Astropufi
An: I
Creatura Preferata: Thestral
De ce vrei sa participi la acest curs: In vederea obtinerii in viitor a unui post in cadrul Ministerului Magiei undeva in Departamentul de Control a Creaturilor Magice.

Inscris.

[Image: John.gif]
13 Aug 2011, 16:03
14 Elevi Inscrisi la Cursul de "Grija Fata de Creaturile Magice"

Desi prima ora a luat sfarsit in curand voi posta cea de a 2-a lectie .Incepand de data viitoare ,elevii vor primi si teme la aceasta materie iar fiecare absenta va fi notata(ceea ce inseamna ca va trebui sa aveti un alibiu solid atat pentru caracterul vostru cat si pentru dumneavoastra pentru ca nu ati putut participa la ora). Va asteptam sa va alaturati noua in aceasta aventura in lumea magica a creaturilor .Asteptam noi elevi interesati!.
Va multumim,
Edward Kiranov

Lectia I

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  » Elevi înscrişi « Isolde du Maurier 0 803 04 Sep 2012, 17:12
Last Post: Isolde du Maurier