Prima greseala
|
09 Aug 2011, 20:25
|||
|
|||
Emei ii scapa un chicot.
" - In legatura cu prima intrebare... Da. Ema de acum e foarte diferita de Ema de atunci. E mai inalta, stie mai multe lucruri, e mai matura si nu atat de credula." Urma o pauza, timp in care Soimencei ii treceau ganduri clare. " - Spiridusii lucreaza la bucatarie, sub noi. Ei pun platourile pe masa si totul se rezolva cu o vraja. Vezi tu, sub noi e o camera identica, cu patru mese pozitionate la fel ca aici" Isi lua cateva felii de sunca si doua oua ochiuri. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Aug 2011, 20:35
|||
|
|||
Nu era asa complicat cum isi imaginase ea! Doar o munca imensa a spiridusilor, dupa cum banuia, dar nimic mai mult.
" - Ema? Am putea merge intr-o zi pana la bucatarie? Daca avem voie, desigur" Vocea lui Kate tremura usor. Vroia sa vada atat de multe lucruri si atat de multe locuri. Si poate ca avea sa fie o idee buna sa mearga cu Ema. Parea sa stie destule secrete ale Hogwarts-ului. Spera sa stie si ea tot atatea dupa sapte ani petrecuti aici. Ii zambi Sefei ei de Casa, iar asta ii trezi un gand adormit. " - Nu ti se zice domnisoara sau ceva de genul acesta cand vine vorba de Sefie?" intreba curioasa. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
09 Aug 2011, 20:38
|||
|
|||
" - Putem merge chiar dupa ce mancam"
Soimeanca puse in doua pahare suc de dovleac si zambi, impingand un pahar spre Caitlin. Se stramba la ultima intrebare a colegei ei. " - Nu. Desigur ca nu! Nici nu mi-ar placea. Daca ne tutuim ma simt mai bine. Mi se pare o dovada de incredere" Isi ridica privirea spre Soimarita. " - Ceea ce imi aminteste ca nu ar mai trebui sa crezi ca dai de bucluc daca se intampla ceva. Orice ar fi, cauta-ma negresit. Te voi ajuta cum pot mai bine" Mai lua doua inghitituri si se uita in jur. Copiii deveneau din ce in ce mai galagiosi. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Aug 2011, 20:49
|||
|
|||
Kate zambi.
" - Multumesc" spuse ea cu sinceritate. Isi cam pierduse timpul si nu prea vorbise cu alti elevi. Acum regreta aceasta miscare stupida, dar se bucura ca descoprise in Ema o prietena. Poate reprezenta un nou inceput. Se apleca usor deasupra mesei. " - Te rog, spune-mi mai multe. Despre castel, despre Soimi, despre orice iti trece prin minte. Poti incepe cu familia ta" Incepu sa manance in graba, ascultand cu nerabdare istoriarele Emei. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
09 Aug 2011, 21:01
|||
|
|||
Ema chicoti.
" - Cu familia sa incep? Ok. Am doua surori. Eu sunt cea mijlocie. Am o mama si un tata, patru bunici, un var mai nebun..." Zambi si isi dadu seama ca Soimarita nu prea putea tine pasul. Ema o lua de la capat in alte maniere. " - Le vei vedea pe surorile mele prin turn. Cea mai palida si draguta e Heather. Cea inalta, cu par ondulat si inchis la culoare e Dawn. O sa le intalnesti fara discutii." Isi termina portia si isi lua o briosa. Nu indrazni sa o intrebe pe Caitlin despre familia ei, vroia s-o lase sa termine de mancat mai intai. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
10 Aug 2011, 12:27
|||
|
|||
" - Cred ca am vazut-o pe Dawn. Are un caine... Il cheama cumva cu C..."
Kate se incrunta. Retinea acest detaliu doar pentru ca si numele ei incepea tot cu C. Mai bine nu aducea in discutie asta. Se grabi sa schimbe subiectul cat mai subtil. " - Cred ca e tare amuzant. Eu sunt singura la parinti... Dar oricum, imi place asa, desi sunt momente cand mi-as dori sa am o sora mai mare. Stii tu, sa fiu rasfatata familiei" rase ea. Poate ca Ema fusese asa inainte de nasterea celei de-a doua surori. Sau poate ca nu. Nu parea genul unui mezin. Nu o intreba, nu vroia sa fie nepoliticoasa. Se uita iar spre Soimeanca. " - Te rog, mai spune-mi" zambi vesela. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
10 Aug 2011, 12:32
|||
|
|||
" - Charlie" zambi Ema. " Numele cainelui e Charlie. Si oricum, daca esti singura la parinti, ai fost rasfatata familiei"
In alte circumstante, cuvintele ar fi sunat rautacios. Ema realiza acest lucru si zambi, vorbind cat mai moale. Parca mai mult o tachina. Kate nu parea sa fie genul de persoana rasfatata. Era foarte inchisa in ea, nici pe departe o 'dictatoare'. " - Ce vrei sa mai stii? Secretele castelului?" chicoti ea. " Hai sa incepem cu Ochii-de-Soim, nu?" Ema se apleca inspre masa, mai mult soptind. Stia ca e inutil. Orice Soimean de la masa stia secretele pe care Ema vroia sa le zica, iar elevii de la alte Case nu o puteau auzi in toata zarva aia. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
10 Aug 2011, 12:52
|||
|
|||
Kate se apleca si ea, uitand cu desavarsire de mancare.
Dumnezeule! Avea sa afle mai multe. Dar inainte de asta, ii taie vorba Emei si o intreba. " - Cine e Doamna Gri? Am tot auzit Soimii vorbind de ea, dar nu imi amintesc sa o fi cunoscut?" Ema o intreba daca il stie pe Nick-aproape-far'-de-cap, iar Caitlin aproba. Era fantoma din Turnul Cercetasilor, nu? Isi ciuli urechile, usor nesigura. Ce legatura avea acea fantoma cu Doamna Gri? Nu vedea conexiunile. Se simtea atat de aiurea pentru primul ei an! Abia astepta sa se stie mai multe, sa nu se mai simta ca un strain pierdut. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
10 Aug 2011, 12:57
|||
|
|||
Soimeanca rase.
" - Doamna Gri este fantoma Turnului nostru. Sau ma rog... Nu prea isi face prezenta prin Camera de Zi. O gasesti mai mult pe culoarul vecin, cel ce da spre iesirea din curtea interioara. E mai retrasa, dar daca ajungi sa o cunosti, e foarte de gasca. A fost fiica Rowenei" Observa schimbarea delicata a fetei. " - Rowena Ochi-de-Soim, fondatoarea Casei. Tot despre ea e vorba daca vei auzi vreodata de Rowy. Unii Soimeni ii mai spun si asa. Cum e Spencer Athinkson de exemplu. Iti recomand sa nu-ti pierzi vremea prin jurul lui, iti mananca nervii. Mie mi-a facut capul calendar din prima clipa" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
10 Aug 2011, 13:14
|||
|
|||
Caitlin izbucni intr-un hohot de ras.
" - Rowy. Asa vroiam sa-mi numesc prima bufnita. Desigur, cand imi voi lua una." Soimarita se uita spre Ema, apoi se lasa usor pe spate. " - Tu ai vreo bufnita?" Daca nu se insela, o vazuse odata cu o pasare alba, dar se putea sa nu fie a ei. Poate ca Ema avea alte animale de casa. Isi amintea ca odata, zarise doi caini coborand pe treptele Turnului. Si mai era si ceva asemanator unei pisici uriase. Isi scutura capul. Daca avea dreptate, putea sa-i ceara ajutor in privinta alegerii unui animal. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Prima zi la Hogwarts | Daisy Miller | 10 | 2,641 |
05 Oct 2011, 18:36 Last Post: Daisy Miller |
|
Prima dimineata in Marea Sala | Calvin LeBlanc | 12 | 2,673 |
09 Aug 2011, 15:23 Last Post: Calvin LeBlanc |
|
Prima zi din noua viata | Sydney Akira | 2 | 1,362 |