Thread Closed 
All new here
10 Aug 2011, 15:31
All new here
Just Rose, Dawn and Kate

Toate zilele pareau sa fie la fel in ultimul timp. Nu se mai intampla nimic special, nu mai era nimic care sa-ti distraga atentia de la plictiseala generala.
Caitlin se aseza pe una din bancutele din curtea interioara. Privea castelul in toata splendoarea lui. Daca ar fi avut un aparat de fotografiat profesional, ar fi putut prinde razele aurii de soare mangaind statuile decorative. Privirea ii ramasese fixata pe un grifon.
Ofta usor intristata. Cat de mult i-ar fi placut sa plece si ea in Hogsmeade, dar nu putea, era prea mica. Mai avea de asteptat doi ani. Rugase un coleg de Casa sa-i aduca niste dulciuri, dar era ferm convinsa ca nu se va intampla asa ceva.
Isi lasa capul pe spate, parul ei mangaindu-i umerii liberi. Era cald afara. Purta doar un maieu subtire si o pereche de blugi. Roba neagra zacea langa ea, pe banca.
Tresari la un sunet usor, iar Kate se uita la fata ce aparuse langa ea.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
10 Aug 2011, 15:42
Observase pe cineva pe o banca din curtea interioara a castelului si se indreptase spre persoana respectiva. Nu avea intentia sa o sperie, dar tresarise usor. Cand observase roba care statea pe banca langa ea se inseninase la fata. Era o Soimeanca si era posibil sa se imprieteneasca cu ea, sau cel putin asa voia. Abia astepta sa cunoasca cati mai mult colegi de casa.

"Buna,ma pot aseza?" , intrebase Rose cu o voce joasa brusc simtindu-se prea indrazneata. Poate nu trebuia sa se bage in halul acesta in seama, dar nici nu voia sa stea toata ziua inchisa in dormitor citind cum facuse in primul an.

Primise un sfat de la cineva nu demult sa interactioneze cu cei din jurul sau, nu sa fie retrasa. Asta si avea de gand sa faca. Asteptase un raspuns din parte fetei din fata ei.

[Image: skw4ti.png]

Rosalie Alden's clone~
10 Aug 2011, 15:49 (This post was last modified: 10 Aug 2011, 15:49 by Colin Hawkeye Rovson.)
" - Sigur!"
Kate se retrase intr-un colt al bancii, facandu-i loc noii fete. O vazuse de cateva ori prin Turn. Era imposibil sa nu fie tot o Soimarita.
Statura cateva secunde in tacere, apoi Kate isi ridica mana spre ea.
" - Eu sunt Caitlin Reid, dar majoritatea lumii imi spune Kate" zambi politicos.
Ok, era bine momentan. Trebuia sa fie cat mai deschisa daca vroia sa se imprieteneasca cu altii.
Se uita o clipa la Soimeanca de langa ea. Nu o vedea des, poate ca era anul intai. Dar nici nu o vazuse la Sortare... Nu prea isi explica logica.
" - Primul an?" intreba, ezitand usor.
Spera sa nu faca o impresie proasta. Ultima oara cand incercase sa se imprieteneasca cu cineva, o daduse rau de tot in bara in primele minute.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
Minds Rule Might
10 Aug 2011, 15:59
Daduse negativ din cap, dar ii scapase un oftat usor. Toata lumea considera ca era in primul an si asta doar fiindca nu prea o mai vazuse lumea pana acum. Incetul cu incetul isi daduse seama ca exagerase putin cu statul in camera , cititul toata ziua sau tot ce era de acest gen. Isi indreptase privirea catre fata si murmura cu o voce joasa:

"Pff, nu. Sunt anul doi. Probabil nu m-ai pea vazut prin camera de zi, de aceea intrebai .. Aedvarul e ca nu prea am stat pana acum cu restul lumii. Cunosc foarte putine persoane pe aici. Si sunt Rose Dawson, imi pare bine"

"Atunci cred ca iti pot spune si eu Kate, e mai simplu", chicotise Soimeanca, dar se oprise stramband usor din nas sesizand ca vorbise prea mult si nu o lasase pe biata fata sa rosteasca macar cateva cuvinte. "Scuze ..", adaugase ea scurt.

Rosalie Alden's clone~
10 Aug 2011, 16:06
Kate zambi.
" - Nicio problema daca imi spui asa. Si stai linistita"
Se uita putin la ea si se incrunta, gandindu-se. Ii amintea de cineva, dar nu mai stia de cine anume. Privi in pamant.
" - Nici eu nu sunt prea comunicativa..." mormai Caitlin. "Stau mai mult de una singura... La masa nu prea vorbesc cu altii... Nu stiu decat un Soimean asa cum trebuie. Pe altul il cunosc aproximativ"
Incepu sa se joace cu degetele, rusinata de ce trebuise sa recunoasca. Nu-i placea. O facea sa se simta vulnerabila. Nu-i de mirare ca altii se ofereau mereu s-o ajute.

Minds Rule Might
10 Aug 2011, 20:56
Trebuia sa recunoasca macar in sinea sa ca acum se simtea mult mai bine, mai in largul sau. Chicotise la gandul ca oricum Ochii-de-Soim sunt cunoscuti pentru faptul ca citesc foarte mult. Unii le spun ca sunt mult prea studiosi, insa pe ea nu o deranja acest lucru. Ba dimpotriva. Isi mutase privirea catre fata si murmura pe o voce joasa:

"Ah,am uitat sa te intreb. Tu esti anul intai?" Asteptase cu nerabdare un raspuns. Daduse afirmativ din cap, apoi isi explicase si ea de ce nu o vazuse prea des prin apropiere. Mai se uitase odata scurt prin jur dupa care adauga:

"Ma bucur asa de mult ca am iesit .. eu de exemplu nici nu cunosteam imprejurimile", rostise pe un ton slab oftand.

Rosalie Alden's clone~
10 Aug 2011, 21:01
Era posibil?
" - Nici eu!" tresari Caitlin. " Nu stiu decat zona lacului si a serelor"
Dumnezeule! Avea o sansa in sfarsit!
Zambi amuzata si se uita spre Rose.
" - Daca vrei, am putea merge impreuna sa cercetam imprejurimile. Adica.. Mi-ar face placere. Si cred ca ne-ar ajuta pe amandoua sa ne orientam mai bine prin castel"
Astepta un raspuns, dar mintea ei se gandea in alte parti. Pe cine oare mai cunostea Rose? Poate aveau persoane comune. Poate nu...
Ii zambi si o intreba imediat dupa ce a primit un raspuns.

Minds Rule Might
10 Aug 2011, 21:13
Se luminase la fata in clipa in care Kate i-a spus ca nu cunostea foarte multa lume. Asa macar aveau o sansa sa afle cat mai multe despre castel ca sa nu rada lumea de ele ca pana acum doar au citit sau au vazut parte limitata din castel. Voia sa ofteze din nou, dar in schimb s-a rezumat la un raspuns.

"Da,desigur ca vreau. Pentru inceput sa mergem la lac daca nu te deranjeaza ca nu il cunosc", rostise rusinata. Apoi se gandise ca mai trebuia sa ii raspunda la o intrebare sau cel putin asa i se parea.

"Pai nu prea stiu pe nimeni aici. Il cunosc pe Nate si pe Ema o stiu din vedere datorita faptului ca e sefa de casa, dar atat. Nu am vorbit niciodata cu ea", adaugase nedumerita.

Rosalie Alden's clone~
10 Aug 2011, 21:21
Kate zambi amuzata.
" - Invers. La mine e invers. o stiu doar pe Ema si pe sora ei mai mica, Heather. Pe Nate si Dawn ii stiu din vedere."
Se bucura ca reusise sa le retina numele, desi mai erau o gramada de Soimi. La un moment dat, crezuse ca o sa-i ia o vesnicie sa-i invete. Se gandea sa faca un cantecel ca sa-si aminteasca. " Rose cea simpatica cu imprejurimile, Ema de la masa, Heahter de acasa...."
Renuntase la ideea asta. I se parea stupida.
" - Mergem atunci?" intreba vioaie.

Minds Rule Might
10 Aug 2011, 21:28
"Aham", rostise pe o voce simpla, dar adevarul era ca abia astepta sa cunoasca imprejurimile. Nu mai voia sa stea in zadar in turn fara a face ceva. Noroc ca macar Kate stia unde se afla lacul si ceea ce era surprinzator a fost faptul ca au ajuns destul de repede. Nu se astepta la o asa mica distanta.

Alergase catre lac si ramasese muta de uimire. Privise cum valuri mici sareau de colo-colo si cum apa era extrem de limpede. Mult mai limepe decat vazuse ea in pozele din cartile sale despre Hogwarts.

"Este absolut minunat aici", rostise ea brusc trantindu-se in iarba asemenea unui copil de cinci ani. Nu se putea abtine.

Rosalie Alden's clone~
Thread Closed