Thread Closed 
All new here
10 Aug 2011, 21:37
Kate se intinse pe spate, iar iarba inalta ii ferea corpul de privirile celor indepartati. Se simtea atat de privata de nepoftiti. Din cauza asta ii placea aici. Eh.. Refuza sa creada ca simte asa doar pentru ca era singurul loc interesant pe care il stia.
Isi deschise ochii si se stramba. Stia in ce plante stateau. Incepu sa rada cu pofta.
" - Stii ceva, Rose? Plantele astea au un praf care se lipeste de haine. Dar se curata repede, cu putina apa"
Inca isi amintea de cand cineva ii stersese obrazul de praful plantelor.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
10 Aug 2011, 21:59
Chiar nu stia asta si pentru o clipa voia sa se strambe, insa nu era nicio problema daca se curata usor. In plus nici macar nu mai conta fiindca acum se simtea in largul sau. Se intrebase oare pe cine seamana de ii place atat de mult sa stea in preajma apei? Nici macar nu era o zodie Incuiata de apa. Alungase acest gand si se uitase la Kate pregatita sa spuna ceva.

"Stii ceva? Ma simt atat de bine langa lac .. adica imi place mult sa fiu in preajma unei ape" Era confuza. Aveau sa stea ceva timp asa asezate in iarba si abia apoi vor colinda restul imprejurimilor. Abia acum avea ocazia sa le viziteze.

[Image: skw4ti.png]

Rosalie Alden's clone~
11 Aug 2011, 07:50
" - Poate e datorita faptului ca o apa alunga energiile negative" spuse Kate incet. " Vechi intelesuri Incuiate"
Ridica din umeri. Poate arata ciudat vorbind despre astfel de aberatii. Isi puse mainile sub cap, ridicandu-si parul blond si intinzandu-l pe iarba.
Incerca sa schimbe usor subiectul, sa aduca in discutie ceva mai vesel.
" - Rose? Cum este casa ta?"
De ce era Caitlin mereu curioasa sa afle 'backgroundul' cuiva? O facea sa para sapatoare, ca musca in lapte. Murmura un 'scuze' si regreta intrebarea. O luase gura pe dinainte.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
Minds Rule Might
11 Aug 2011, 10:41
Rose urmase gestul fetei de langa ea si se puse mai comod in iarba. Se simtea bine pe langa lac, deci cu siguranta se va distra vazand si restul locurilor speciale din jurul castelului. Acum considera ca mai avea timp pana in anul sapte sa viziteze orice cotlon din scoala, dar pana acum nu isi daduse seama de asta Chicotise usor, dupa care se uitase catre Kate sa ii raspunda la intrebare.

"Pai e albastra,bineinteles. Am un birou, un pat, dulap .. si chestii din acestea , nimic interesant la camera mea. Dar a ta?", intrebase ea pufnind. Poate parea nepoliticoasa, dar pana la urma pusese doar aceeasi intrebare.

Se asezase in coate asteptand un raspuns din partea colegei sale de la Ochi-de-Soim. Se pregatise sa spuna ceva in timp ce se uita catre lac.

Rosalie Alden's clone~
11 Aug 2011, 10:51
" - Casa mea e poate prea mare pentru trei membri... In general, intalnesti numai culori deschise. Alb, lila, bleu, crem... Depinde in ce camera te afli... Nimic prea special pentru o familie de vrajitori..."
Se simtise singura intr-o casa atat de mare, dar senzatia disparuse de indata ce ajunsese la Hogwarts. O gramada mare de elevi intr-un castel gigantic. Zambi amuzata si se ridica pe jumatate.
" - Tu esti singura la parinti?" intreba ea moale.
Poate parea bagacioasa cu adevarat, dar stia cumva ca astfel de detalii aveau sa lege o prietenie mai stransa. Prietenie in adevaratul sens al cuvantului, nu pura colegialitate.

Minds Rule Might
11 Aug 2011, 10:55
Auzind cuvintele Soimencei si-a amintit ca nu era doar singura la parinti, dar ca nici macar nu avea rude in Hogwarts. Era mult prea trist pentru ea, dar daca isi va face buni prieteni cu siguranta va avea sansa sa se obisnuiasca. Pana la urma despre asta era vorba. Abilitatea ei sau nu de a socializa si nu doar atat, ci de a se imprieteni cu restul lumii.

"Nu, din pacate nu am nicio sora si niciun frate. Nici macar vreo ruda prin scoala..", rostise ea deja absenta ramanand pe ganduri.

"Dar tu?", adaugase ea intr-un final fiind curioasa daca Caitlin avea pe cineva in castel,fiindca ea personal nu auzise nimic despre asta.

Rosalie Alden's clone~
11 Aug 2011, 11:00
" - Singura singurica" se planse ea. "Daca as fi fost mai mare cu un an, l-as fi avut pe verisorul meu aici, Colin. Dar numai pentru un an... Poate ai auzit de el anul trecut. Era tot Soimean... Inalt, slabanog, ochi albastri si brunet."
Ridica din umeri.
Ramasera putin in liniste, ascultand cantecul vantului prin iarba si mangaierea fina a valurilor. Caitlin isi aminti de ceva mai vechi. Ei... nu chiar vechi, dar oricum.
" - Cred ca vroiai sa spui ceva inainte de intrebarea mea... Imi cer scuze daca te-am intrerupt"

Minds Rule Might
11 Aug 2011, 11:10
Clatinase negativ din cap in semn ca nu il stia pe verisorul lui Caitlin. De fapt nu era de mirare, ca nici macar pe sefa de casa nu o cunostea personal, desi probabil ca sunase incredibil. O vazuse doar in poza din biroul sefului de casa si o mai intalnise intamplator, dar niciodata nu vorbise cu ea despre ceva anume. Doar un 'buna' vag.

"Ah, nu voiam sa spun nimic important", rostise pe un ton uimit. Probabul chiar nu era. De obicei lucrurile importante le tinea minte.

"Vrei sa mergem in padurea interzisa?", se auzise deodata o voce intreband. Peste cateva clipe si-a dat seama ca era glasul ei desi nu ii venea sa creada. Oops,ea chiar voia acolo? Era ciudat,caci auzise multe despre acel loc intunecat.

Rosalie Alden's clone~
11 Aug 2011, 13:26
Ii lua cateva secunde bune ca sa raspunda. Auzise multe intamplari nefericite ce se petrecusera acolo. Isi stranse roba, cautand bagheta. Da, o avea, dar asta nu ajuta cine stie ce. La cate vraji stia Caitlin sa faca... Mai bine mureau fugind.
Gandurile acestea o alarmau. Nu vroia sa fie o lasa! Nu isi dorea asa ceva nici pe departe! Se chinui sa-si puna tot curajul in voce, astfel incat sa se convinga pe ea insasi.
" - Sigur! Hai sa mergem!"
Se ridica de pe jos, curantandu-se superficial de verdeata. Blugii ei capatasera niste odele interesante. Rase de propria persoana si isi ridica privirea spre Rose.

Minds Rule Might
11 Aug 2011, 14:28
Daduse aprobator din cap fiind multumita. Era sigura ca probabil nu ar fi trebuit sa mearga acolo fiindca era periculos, dar ea pur si simplu voia sa viziteze tot ce inconjura castelul. Daca aveau sa traeca prin probleme aveau sa fuga de indata.

Ajunse in fata padurii interzise inghitise in sec, insa totusi nu avea sa se dea batuta si era sigura ca nici Caitlin. Pana la urma de ce ajunsesera pana aici? Ca mai apoi sa renunte? Nicidecum.

"Hai sa intram pana nu ne razgandim", chicotise Rose,apoi ramasese pe ganduri asteptand un raspuns de la Kate.

Rosalie Alden's clone~
Thread Closed