She's the wisdom and the truth
|
12 Aug 2011, 19:24
|||
|
|||
~Birth Certificate~ Da, cateodata stau si ma intreb cine sunt oare cu adevarat. Atatea lucruri trec pe langa mine, evenimente, fapte, pasi sau doar vorbe simple aruncate in vant. Am o masca pe care o flutur in fata tuturor. Dar, la sfarsitul zilei, sunt numai eu. La cei 17 ani ai mei pot spune ca am avut parte de o multime de intamplari care sa ma faca ceea ce sunt astazi. Bune, rele? Nu privesc inapoi. Ziua de 25 octombrie este o zi insemnata pentru o familie cu Sange Pur din Leeds. Lydia (nascuta Smoke) si Christopher Oceanborn au primit-o in dar pe micuta Sophia, un copil ce va creste, ce va ajunge ceea ce sunt eu acum. Ma numesc Sophia Oceanborn. ~I look like~
Acum ma indrept spre oglinda si nu-mi pot retine un raset sarcastic. Poata ca oglinda nu este lucrul meu cel mai valoros - oh, nu.. cu siguranta NU este - dar nu pot sa nu observ ca sunt intr-adevar minunata. Inalta, blonda, poate prea slaba, un chip distant si arogant, buze nici prea groase nici prea subtiri si ochi... gri si reci. Imi inalt capul, privindu-mi tinuta perfecta. Zambesc in sinea mea si-mi spun. Vei fi cineva.~I am who I am~
Dar, bineinteles... prea putin imi pasa de infatisare. Unii ar spune ca am o personalitate dificila. Eu o numesc instinct de supravietuire. La Hogwarts nu pot spune ca am fost printre cei populari, desi numele meu il cunosc multi. Imi place sa studiez, este important. Poate ca din cauza ca prefer sa citesc in loc sa petrec in Camera de Zi, multi ma ocolesc. Visul meu este sa devin Auror. Oh! Nu pentru ca iubesc dreptatea... dar Aurorii sunt cu siguranta cei mai respectati vrajitori. Pe de alta parte, nu sunt nici preferata profesorilor. Fac lucrurile in felul meu, chiar daca asta inseamna sa nu ajung la ore sau sa incalc reguli. Nu imi pasa de cate puncte pierd sau ce parere au profesorii si colegii despre mine, atata timp cat la finele anului trec examenele cu nota maxima. Asta-i felul meu de a fi. Sarcastica, ironica, egoista, tacuta. Nu suport doua lucruri: Pierde-vara si tocilarii. ~Something Else~
Dupa cum am mai spus, fiind in ultimul an la Hogwarts, ma pregatesc pentru a deveni Auror. Incerc sa experimentez cat de mult pot din tot ceea ce inseamna magie. Astept cu nerabdare ziua in care voi putea folosi Blestemele de Neiertat. Traiesc cu bunicii; parintii mei au disparut. Tata lucra la Minister, ce functie detinea nu voi sti niciodata. Mama, in schimb, era cercetator in ale Magiei Negre. Publica tot ceea ce descoperea si pot spune ca se pricepea. Ah, sa fi vazut toti reporterii ce veneau sa o intrebe cum ar contribui la combaterea magiei negre. Ma faceau sa rad. Mamei nu-i pasa de asa-zisa Aparare Impotriva Magiei Negre. Era doar fascinata de subiect.Ce mi-a ramas amintire de la ei este un vechi ceas de buzunar sculptat frumos. Dupa ce voi ajunge Auror ii voi gasi, iar ei vor fi mandri de mine. Stiu asta. Si tu... care ma privesti acum, spune, ce parere ai? Poate aroganta, Viperin Nesuferit? Ah, ma faci sa rad. Priveste-ma in timp ce imi ridic bagheta de alun. Par de Iele, 7 1/2 centimetri. Marca Ollivander. Stii ce-mi sopteste? Vrei sa-ti spun? AVADA KEDAVRA! ~The Pupeteer~
Eeeei, da. Ma numesc Oana, am 18 ani jumatate si am descoperit forumul aproximativ acum o ora. Imi cer scuze pentru Sophia Oceanborn, e putin cam antisociala. O sa am o discutie cu ea si o voi ruga sa se poarte mai frumos, mkay?Deocamdata nu am o poza cu personajul, ma gandeam sa incropesc ceva in Photoshop. ![]() Despre RPG, sincera sa fiu, nu o fac prea des... am inceput de aproximativ acum un an pe un site Harry Potter in engleza. Nu am mai "role-played" in romana pana acum, dar sper ca o sa iasa bine. Scriu in jur de 800-1000 cuvinte, uneori mai putin, uneori mai mult. Minim 600-700, maxim... yet to discover. |
|||
12 Aug 2011, 19:30
|||
|
|||
Bun venit pe aici! >
![]() ![]() ![]() Rosalie Alden's clone~ |
|||
12 Aug 2011, 19:31
|||
|
|||
Bine ai venit! >
![]() Imi place foarte mult descrierea ^^ Distractie placuta si poate ne vedem la RPG ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
12 Aug 2011, 19:42
|||
|
|||
Hey! Multumesc amandurora! >
![]() Sa ma obisnuiesc putin cu forumul si apoi trec si la RPG! ![]() |
|||
12 Aug 2011, 20:01
|||
|
|||
De cate ori vad un viperin nou activ imi tresalta inima de bucurie.
Bine ai venit pe forum. Sper sa te integrezi cat mai repede in comunitatea noastra. De fapt...Ce vorbesc. Sigur o sa te simti bine printre noi. Orice nelamurire ai, toti sunt mai mult decat fericiti sa te ajute.Sa intrebi cand ai probleme si sper sa ne imprietenim cat mai repede. Bine ai venit inca o data. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
12 Aug 2011, 20:12
|||
|
|||
Oh, Slytherin Head of the House!
Multumesc pentru bun venit si da.. sunt sigura ca o sa ma integrez cat ai zice peste! ^^ |
|||
12 Aug 2011, 20:16
|||
|
|||
Oh my. Deci. Lumea mi se adreseaza cu Adri/Adriana/Kennya(ma rog, si alte porecle care ocupa alte sapte paragrafe). Mai familiar. Imi pare foarte bine de cunostinta. ^_^
Si.. Ca sa trecem la subiectul nostru principal: "Peste!" Pfiuu.. Am rezolvat si problema asta ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
12 Aug 2011, 20:17
|||
|
|||
Welcome here >
![]() ![]() P . S . Îmi place descrierea ta ![]() ❥ I want you back in my arms ![]() ![]() and never let you leave |
|||
12 Aug 2011, 20:51
|||
|
|||
(12 Aug 2011, 20:16)Kennya Allen Wrote: Oh my. Deci. Lumea mi se adreseaza cu Adri/Adriana/Kennya(ma rog, si alte porecle care ocupa alte sapte paragrafe). Mai familiar. Imi pare foarte bine de cunostinta. ^_^ Imi pare bine de cunostiinta, Adriana! ![]() Hahaha, gata... ai zis peste, m-am integrat ![]() Rolland V . Jasmine . Wrote:Welcome here . Şi eu sunt nouă ca tine , deci sper că ne vom înţelege bine . Abia aştept să ne întâlnim în RPG ; )) . In cazul asta... welcome si tie! ![]() Si mersi! ![]() |
|||
12 Aug 2011, 21:02
|||
|
|||
Welcome, Sophia! Sper sa ne vedem la un RP
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|