Ce seriale urmariti?
12 Aug 2011, 22:47
Supernatural, Dexter, Breaking Bad si Skins momentan. Happywide Am mai urmarit Medium, Ghost Whisperer, CSI, Criminal Minds etc. Si vreau sa ma apuc de Weeds.

Pana una alta, de abia astept sa apara Dexter din nou in octombrie. Serialul este pur si simplu genial. Deci, daca vreti sa discutati despre fiecare scena din fiecare episod din Dexter cu cineva, here I am.

My Character
[Image: banner1.jpg]
You know the games I play and the words I say when I want my own way.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Aug 2011, 22:56
Well. Am vazut LOST, Flashforward, Flashpoint, The Event, Falling Skies, The Bing Bang Theory, Persons Unknown, Heroes, Numb3rs, One Tree Hill si toate chestiile alea foarte bune. Si acum nu ma mai uit la nimic, dar cred ca ma voi apuca de Fringe.

12 Aug 2011, 23:00
Si eu astept sezonul 6 din Dexter, e serialul meu preferat. Nu am crezut ca Skins va fi un serial atat de bun, eu m-am uitat la el fiindca am auzit ca joaca Kaya Scodelario Finna Si, totusi, mi-a placut foarte mult. Alaltaieri am inceput Lost, si pare foarte promitator.
Am incercat sa ma uit la Gossip Girl, dar am renuntat dupa cateva episoade. Adica, ce e asa de special la serialul asta de se uita toata lumea?

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
12 Aug 2011, 23:01 (This post was last modified: 12 Aug 2011, 23:01 by Raizen Isildur.)
(12 Aug 2011, 23:00)Desiree Rose Goth Wrote: Si eu astept sezonul 6 din Dexter, e serialul meu preferat. Nu am crezut ca Skins va fi un serial atat de bun, eu m-am uitat la el fiindca am auzit ca joaca Kaya Scodelario Finna Si, totusi, mi-a placut foarte mult. Alaltaieri am inceput Lost, si pare foarte promitator.
Am incercat sa ma uit la Gossip Girl, dar am renuntat dupa cateva episoade. Adica, ce e asa de special la serialul asta de se uita toata lumea?

Cu ce e Skins ?

PS: LOST e cel mai bun serial facut vreodata Tounge No jokes involved.

12 Aug 2011, 23:02
Skins e un fel de comedie/ drama despre niste adolescenti din Bristol. Ah, si cica e interzis sub 18 ani Finna

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
12 Aug 2011, 23:22
(12 Aug 2011, 23:00)Desiree Rose Goth Wrote: Am incercat sa ma uit la Gossip Girl, dar am renuntat dupa cateva episoade. Adica, ce e asa de special la serialul asta de se uita toata lumea?

GG e cel mai fain serial.ever;p

Find all posts by this user
12 Aug 2011, 23:47 (This post was last modified: 12 Aug 2011, 23:48 by Raizen Isildur.)
(12 Aug 2011, 23:22)Ginny Malfoy Wrote:
(12 Aug 2011, 23:00)Desiree Rose Goth Wrote: Am incercat sa ma uit la Gossip Girl, dar am renuntat dupa cateva episoade. Adica, ce e asa de special la serialul asta de se uita toata lumea?

te bagi tu repede [-(

12 Aug 2011, 23:59
(12 Aug 2011, 23:47)Raizen Isildur Wrote:
(12 Aug 2011, 23:22)Ginny Malfoy Wrote:

te bagi tu repede [-(

OFTICAT!!!!!!

13 Aug 2011, 00:16
(12 Aug 2011, 23:00)Desiree Rose Goth Wrote: Si eu astept sezonul 6 din Dexter, e serialul meu preferat. Nu am crezut ca Skins va fi un serial atat de bun, eu m-am uitat la el fiindca am auzit ca joaca Kaya Scodelario Finna Si, totusi, mi-a placut foarte mult. Alaltaieri am inceput Lost, si pare foarte promitator.

Da, cred ca Dexter este si serialul meu preferat. Pana acum a fost Supernatural, dar ultimele doua sezoane m-au dezamagit.
Ohhh Skinssss! Cea din semnatura ta e Effy, nu? E genial personajul. Deocamdata am vazut primele 3 sezoane, sunt foarte tari, insa imi place mai mult gasca din primele doua sezoane.

Cat despre Gossip Girl, nu stiu.. am vazut si eu cateva episoade si meh... Nothing special.

My Character
[Image: banner1.jpg]
You know the games I play and the words I say when I want my own way.
13 Aug 2011, 01:10
(13 Aug 2011, 00:16)Sophia Oceanborn Wrote: Cat despre Gossip Girl, nu stiu.. am vazut si eu cateva episoade si meh... Nothing special.

trust me.merita vazut. sau na depinde cum consideri viata in NY

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Seriale Julieta D. Thibault 9 2,279 13 Jan 2013, 00:42
Last Post: Julieta D. Thibault