She's the wisdom and the truth
|
12 Aug 2011, 21:11
|||
|
|||
Welcome here
![]() ![]() |
|||
12 Aug 2011, 21:24
|||
|
|||
Thaaanks Melisse si Jennifer!
![]() |
|||
12 Aug 2011, 21:56
|||
|
|||
Welcome Sophia! Have fun şi fă-o pe Kenny mândră
![]() Îmi place descrierea, so sper să ne vedem la un RP ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Aug 2011, 22:25
|||
|
|||
Mersi mersi!
![]() Da, sper sa fac intreaga casa a Viperinilor mandra ![]() |
|||
12 Aug 2011, 22:34
|||
|
|||
Mami oricum e mandra de copilasi ei [-X Ma fac mandra oricum. Si daca pun cativa cercetasi pe foc
![]() Si pe voi va iubesc normal > ![]() Adica duh... V-am adoptat de prea mult timp =)) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
12 Aug 2011, 23:57
|||
|
|||
Awww how sweet.
![]() Ahhh, deci aici se obisnuieste treaba cu prajitul cercetasilor. Interesant... pe alte siteuri astropufii sunt tinta. You know... serpi vs chestii dragute si blanoase. |
|||
13 Aug 2011, 00:02
|||
|
|||
Chestii dragute si blanoase? Ar trebui sa ma simt ofensata fiindca Kath nu e nici draguta (nu tot timpul), nici blanoasa =))Sa vedem noi cine e dragut si blanos daca ii punem la un duel
![]() Anyway, sarind peste alte introduceri gen "respecta regulile" and stuff...Welcome here, Sophia! > ![]() ![]() > ![]() ![]() Hey, you just read that And this is crazy But we're both bored So RP with me, maybe! |
|||
13 Aug 2011, 00:09
|||
|
|||
Dar bursucii chiar sunt draguti si blanosi O.o Anyway... I'd love to see you try eating me :/
Mersi de welcome! ![]() ![]() Cat despre daca personajul meu cunoaste simtul umorului/ironiei... vom vedea. |
|||
13 Aug 2011, 01:12
|||
|
|||
(12 Aug 2011, 23:57)Sophia Oceanborn Wrote: Awww how sweet. La cina mananc numai cercetasi, ochi de soimi, astropufi si spiridusi de casa. Si din cand in cand viperini. Nu scapa nimeni ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
13 Aug 2011, 01:17
|||
|
|||
De ce am impresia ca a manca din propria rasa (casa in cazul nostru) se defineste ca si canibalism? :-s
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|