Lee Byung Hun
|
13 Aug 2011, 01:04
|||
|
|||
Cred ca o sa ne intelegem foarte bine =))))))
Si eu. Insa imi plac mai mult japonicii. 8-> Hormonii astia... Da. Doamne ce vremuri pe la 16 ani... Imi e dor de liceu. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
13 Aug 2011, 11:15
|||
|
|||
Da? =)) Atunci e bine.
Eh, înainte să îmi placă de coreeni, eram moartă după japonezi, exemplu ar fi Ruki sau Uruha, ori Miku de la An Cafe, eh, mai sunt şi mai mulţi dar de ăştia mi-a plăcut cel mai mult. Şi mie îmi e dor de liceu, de replicile care le dădeau colegii profesoarelor când nu îşi făceau temele. Ţin minte că aveam o colegă în clasă care trebuia să fie ascultată în acea zi, şi nu îşi învăţase şi făcea profesoara: -Zi-mi despre nu-ştiu-ce. dar ea: Nu. Profa: De ce? Ea: Nu vreau. Şi aşa s-a dus o oră. Era atât de amuzant pe atunci. Orice lucru mic şi sec era amuzant. Mă rog, nu mai putem da timpul înapoi acum. T_T ![]() |
|||
13 Aug 2011, 16:51
(This post was last modified: 13 Aug 2011, 16:52 by Kennya Allen.)
|||
|
|||
Toti au farmecul lor iti dai seama. Dar eu m-as uita si la cei "normali" de pe strada, nu numai celebritati.
![]() Da fata. Esti nebuna? Erau asa niste vremuri fara griji si chiar e adevarat. Cea mai frumoasa perioada din viata unui adolescent e liceul. Si cand te gandesti inapoi si iti zici puteam sa fac mai multe, acum nu mai am ocazia... Eu una am trecut foarte greu peste liceu pentru ca a fost cea mai frumoasa/fericita/fara griji cum vrei tu sa-i zici, perioada din viata mea. Dar na. Vorba ta. Nu poti da timpul inapoi. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Aug 2011, 13:00
(This post was last modified: 14 Aug 2011, 15:10 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Bine ai venit printre noi >
![]() Mi'a placut mult fisa de descriere; multe detalii, iar exemplul de rpg dovedeste clar experienta ta in acest domeniu. Speram sa te simti bine pe Dark Mark si sa fii cat mai activa! Ne vedem la rpg ^_^ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|