curs nou
14 Aug 2011, 22:57 (This post was last modified: 14 Aug 2011, 22:57 by Aileen Denvers.)
Am pomenit in cele doua topicuri la care postez, plus cel in care am prezentat personajul si mi-a venit recent ideea asta, desi nu stiam daca sa vorbesc sau nu. Sper ca am facut topicul unde trebuie Thinking nu am stiut unde sa postez.

Nu exista niciun curs pentru vindecatori (viitori doctori in lumea magica) si cum imi place sa vorbesc despre asta in posturile mele, dat fiind faptul ca personajul meu a ales drumul asta (s-a pregatit intens la scoala, plus cursurile suplimentare dupa terminarea scolii), dar inca nu si-a gasit un job in domeniul asta, ma gandeam daca ar fi posibil/acceptat de admini sa se adauge un curs nou.

Ma ofer sa fiu profesoara, sa-i invat cum sa vindece oamenii, prin intermediul baghetei sau cu diferite potiuni (intervin si mici cursuri de ierbologie, pentru preparare mai mult) etc. Cursul este mai mult pentru cei care vor sa devina Vindecatori sau sa se angajeze la Sfantul Mungo sau oriunde altundeva are legatura cu medicina vrajitorilor, dar si pentru cei care vor sa ajute, dar nu-si fac o cariera din asta.

Ce spuneti? O idee prea rea? X.X

[Image: 2a0lr2u.png]

| Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding.
Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am |
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Aug 2011, 23:00 (This post was last modified: 14 Aug 2011, 23:01 by Bell Evans.)
Mmm, si eu eram interesata de Vindecare - inca mai sunt, vreau sa dau la Medicina. Chestia e ca noi incercam sa respectam cartile, iar la Hogwarts nu se preda un asemenea curs. Ai putea totusi sa fi Ajutor in Aripa Spitalului - asta cand se vor introduce slujbele - si astfel personajul tau va avea tangente si cu aceasta latura a magiei. In ceea ce priveste ideea ta, sa vedem ce zice si Raizen.
14 Aug 2011, 23:09
Vindecatori ? Hmm nu cred ca exista un astfel de curs. La Hogwats cred ca se invata chestii pt vindcare la Potiuni, Farmece etc.

Visit this user's website Find all posts by this user
15 Aug 2011, 08:04
Stiu ce se invata la Hogwarts, pentru ca am citit toata seria Harry Potter, dar nu strica sa venim cu idei noi, din cand in cand, nu? Adica, am sugerat, acum adminii decid Smile
Eu nu vreau sa o pun pe Aileen ca Ajutor Vindecator la Hogwarts, nu o pasioneaza. Vreau sa fie Vindecator la Sf. Mungo, daca se va putea. Mnoh, am venit si eu cu o idee noua.

[Image: 2a0lr2u.png]

| Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding.
Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am |
15 Aug 2011, 10:13 (This post was last modified: 15 Aug 2011, 10:14 by Bell Evans.)
Si eu m'am gandit sa punem si Vindecatorii ca angajati pe forum; deci cand vor fi gata slujbele, ai putea sa te angajezi ca Vindecator la Sf. Mungo.
15 Aug 2011, 12:10 (This post was last modified: 15 Aug 2011, 12:11 by Adnana Hale.)
Da, si eu imi doream, cand incepusem sa citesc HP, sa fiu Vindecator Love Daca ar existaa 8-> Love

[Image: 223174_306257372815173_183194268_n.jpg]
15 Aug 2011, 12:54
Este o idee, insa vin si eu cu o intrebare pentru ca sunt nerabdatoare Happywide
Cam cand o sa se puna din nou in functiune slujbele si magazinele?

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

15 Aug 2011, 13:29
E destul de greu sa le facem; adica, nu stiu daca e greu - Raizen stie, eu habar nu am care e treaba cu script'ul ala Finna - dar dureaza ceva timp. Abia ne'am apucat, dar zilele astea vor fi gata [speram].
15 Aug 2011, 14:07
Stiu ca este greu, adica imi imaginez Thinking sunt sigura ca veti face o treaba minunata! Love

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

15 Aug 2011, 23:41
Daaa Love De acord cu Melisse Love >Happywide<

[Image: 223174_306257372815173_183194268_n.jpg]