❥ My fairytale
|
11 Aug 2011, 16:51
|||
|
|||
Deci,tocmai am descoperit cum se fac scrisurile astea cu transparenta. Nu pot sa zic ca imi ies prea bine acum ( pentru ca mi-e cam greu cu scrisul in Gimp ),insa sper ca ma voi perfectionaX_X.
Uitati cam ce am facut pana acum: ![]() Mai am si scrisul de la semnatura mea,de asemenea. Astept pareri,critici^^. ![]() Hayley Megan Alden |
|||
11 Aug 2011, 16:58
|||
|
|||
Imi place scrisul ala.
![]() ![]() Rosalie Alden's clone~ |
|||
12 Aug 2011, 14:05
|||
|
|||
Il ador
![]() ![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
13 Aug 2011, 16:48
(This post was last modified: 13 Aug 2011, 16:51 by Hayley M. Alden.)
|||
|
|||
Ti-am terminat scrisul,desi nu prea-mi place cum a iesitX_X.
![]() EDIT: L-am refacut,pentru ca am vazut ca gri-ul pe care l-am folosit nu prea se vede ![]() ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
14 Aug 2011, 13:55
|||
|
|||
E chiar foarte dragut, multumesc foarte mult! Mi-l pun acum!
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
14 Aug 2011, 22:28
|||
|
|||
Ma bucur ca iti place
![]() Setul: ![]() ![]() Scrisurile: ![]() ![]() Vreo parere ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
14 Aug 2011, 22:37
|||
|
|||
Dragut ^_^.
Eu votez primul scris. ![]() ![]() |
|||
14 Aug 2011, 23:16
|||
|
|||
Semnătura e foarte frumoasă
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Aug 2011, 00:32
|||
|
|||
Si eu tot pe primul il aleg
![]() ![]() ![]() Si Hayl, te mai pot ruga ceva? : o3 Stii tu, scrisul pe care il am la semnatura - ai putea sa iei din spatiul gol de sub scris si de de-asupra sa, te rog? Deoarece se vede cam nashpa pentru ca e cam mare golul dintre scris-ul in sine si semnatura ![]() Siiiiii vroiam sa te intreb care e fontul cu care ai scris primul text Si [promit, asta e ultimul 'si'] ai putea sa imi faci un set in genul celuia pe care il ai? Daca da, iti garantez ca il voi purta o luna ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
15 Aug 2011, 00:47
(This post was last modified: 15 Aug 2011, 00:52 by Katharina van der Wall.)
|||
|
|||
Şi eu , şi eu
![]() ![]() ![]() ❥ I want you back in my arms ![]() ![]() and never let you leave |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|