Thread Closed 
It doesn't hurt me.
14 Aug 2011, 12:35
  • - Oh, alea nu sunt pentru mine, murmura Desiree, fluturand a lehamite mana. Nu pot sa car atatea lucruri cu mine.
    Ainsley isi dadu ochii peste cap. Cercetasa se prefacu ca nu observase amanuntul acela.
    - Da, fiindca o bricheta e atat de grea si nu-ti incape in buzunar.
    Desiree schita un zambet. Lua tigara , o prinse intre buze si trase adanc fumul in piept. Se simtea mai bine, desi nelinistea ei in legatura cu ce se putea intampla in acea noapte crestea.
    - Oare unde este Hagrid?

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
14 Aug 2011, 18:11
  • Ainsley ofta. Uitase timp de vreo zece minute de mica lor problema - faptul ca se ratacisera in Padurea Interzisa. Isi intoarse privirea catre Desiree, care tragea adanc fumul tigarii in piept.
    - Ar fi trebuit sa ne gaseasca pana acum, remarca Ainsley, ciudat de calma.
    - Asta daca ne-a vazut semnalul. Si.. probabil ca nu ni l-a vazut.
    Cercetasa se incrunta. Desiree nu fusese atat de pesimista in legatura cu semnalul acum cateva minute. Insa se abtinu sa mai adauge altceva.

[Image: coldworld.png]
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
Find all posts by this user
14 Aug 2011, 18:15 (This post was last modified: 14 Aug 2011, 18:15 by Desiree Rose Goth.)
  • Desiree era ingrijorata; oare uriasul patise ceva de nu le-a vazut semnalul celor doua Cercetase? Bine, poate ca era egoista fiindca se gandea numai la iesirea lor din Padurea Interzisa, si nu la alte probleme mai importante; dar Desiree stia cat de periculos era sa stai in Padurea Interzisa, intr-un singur loc. Trebuia sa fii in continua miscare.
    Trase adanc fumul tigarii in piept, gandindu-se la problema lor.
    - Trebuie sa plecam de aici, realiza ea, oftand. Daca Hagrid nu ne va gasi pe noi.. noi trebuie sa il gasim pe el.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
15 Aug 2011, 10:03
  • Ainsley aproba din cap, apoi ofta. Ar fi trebuit sa-si dea seama ca Hagrid nu era in stare sa le gaseasca , dar.. isi pusese prea mari sperante in asta. Simti regretele scufundand-o intr-un ocean ametitor.
    Daca faci ceva bun, trebuie sa te bazezi numai pe tine.
    - Si unde il cautam? intreba Ainsley. Daca nu ti-ai dat seama, Padurea Interzisa e..
    Se opri. Auzise un fosnet in spatele ei, ca si cand cineva isi facea loc intre tufisuri.

15 Aug 2011, 10:19
  • Ainsley se oprise din enumerat calitatile Padurii Interzise, dar Cercetasa se simti datoare sa o ajute.
    - Imensa? Ingrozitoare? Idioata? sugera ea.
    Trebuie sa gasesc niste adjective mai bune, se gandi Desiree.
    - Taci putin, sopti Ainsley. Cred ca am auzit ceva.
    Chipul colegei sale trada o neliniste stranie. Cercetasa ofta scurt si asculta atenta, dar nu auzi nimic nelalocul lui.

Love you, Bells.
15 Aug 2011, 10:44
  • Cercetasa arunca o privire nelinistita inspre directia sunetului. Putea jura ca auzise frunzele fosnind, si nu intelegea de ce Desiree nu percepuse nimic. Bine, poate colega sa nu era atat de paranoica cand venea vorba de Padurea Interzisa.
    Isi simtea bataile inimii rasunand cu putere in tacerea ce se asternuse. Ok, poate ca fusese o alarma falsa. Desiree pasi catre ea si o batu usor pe umar.
    - Nu e nimic, crede-ma. Incepi sa ai halucinatii.
    Ainsley isi musca buzele, apoi isi intoarse din nou privirea catre tufisuri. Fu ingrozita cand vazu o Acromantula venind direct catre ea.

15 Aug 2011, 10:48
  • - Halucinatii? intreba Ainsley, pe o voce goala.
    Desiree se incrunta auzindu-i tonul, dar apoi isi ridica privirea si vazu un paianjen imens venind direct catre cele doua Cercetase. Punea pariu ca data viitoare nu-si va mai bate joc de paranoia lui Ainsley si o va asculta cand va zice ca auzit ceva suspect.
    Arunca tigara in spatele sau si isi lua bagheta. Trebuiau sa existe vraji care sa opreasca asa ceva, nu? Indrepta bagheta catre Acromantula ce isi facea loc printre copaci si rosti "Confundo!".
    Nu se mai intoarse ca sa vada daca vraja ei daduse gres. Fugi pe urmele lui Ainsley, care deja o luase la goana printre copaci.

Love you, Bells.
15 Aug 2011, 10:58
  • - Bine , ai avut dreptate, rosti Desiree, dupa cateva minute de alergat.
    Se oprisera la un moment dat, fiindca oboseala si-a spus cuvantul. Ainsley se simtea ca si cand cineva o lovise puternic in piept, iar respiratia si bataile inimii ii erau prea rapide si neregulate. Dar fugile acelea haotice erau ceva destul de obisnuit cand esti in Padurea Interzisa.
    - Eu intotdeauna am dreptate, spuse Ainsley, mandra.
    Se sprijini de trunchiul unui copac si incerca sa-si domoleasca durerea din piept.

15 Aug 2011, 11:09
  • Desiree se incrunta cand auzi afirmatia lui Ainsley, dar nu mai adauga nimic. Era obisnuita cu superioritatea colegei sale indeajuns de mult incat sa o ignore.
    Se lasa la pamant si privi tematoare in jur. Voia sa se asigure ca nu mai era in jur inca o Acromantula care le urmarea. Paza buna trece primejdia rea, isi zise, oftand. Se lasa pe spate si simti ceva tare strapungandu-i jacheta. Se ridica inapoi ca sa vada pe ce s-a pus. Spre surprinderea ei, gasi un caiet cu coperta scorojita. Il lua in mana si il cantari in palme. Ce cauta asa ceva in Padurea Interzisa?

Love you, Bells.
15 Aug 2011, 11:17
  • Ainsley isi ridica privirea si o vazu pe colega sa tinand un caietel in maini. Se incrunta, caci nu-si dadea seama de unde facuse Desiree rost de asa ceva.
    - Ce e aia? intreba Ainsley, curioasa.
    Desiree tresari, parca cufundata in ganduri. Isi intoarse privirea catre Cercetasa si ii arata caietelul. Parea vechi de ani intregi, iar coperta ii era cojita in mare parte.
    - M-am asezat pe el, zise ea, zambind.

Thread Closed