Thread Closed 
It doesn't hurt me.
15 Aug 2011, 11:21
  • - Scrie ceva in el? intreba Ainsley.
    Cercetasa ii simtea curiozitatea din voce. Ofta, si incepu sa rasfoiasca caietelul. Paginile erau albe; nici macar un cuvant nu pata albul.
    - E gol, raspunse.
    - Pacat de el.
    Ainsley isi pierdu interesul cand auzi asta. Totusi, Desiree avu inspiratia sa strecoare caietelul in buzunarul jachetei. Poate ca va gasi mai tarziu ceva care ii scapase.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
15 Aug 2011, 11:26
  • Ainsley ofta si se indeparta de colega sa. Caietelul acela nu mai prezenta niciun interes pentru ea, avand in vedere ca era gol. Nici nu era de mirare ca cineva il abadonase printre tufisuri.
    Trecu printre niste palcuri de copaci si privi in jur. Nu vedea prea mare lucru prin intuneric, cu exceptia copacilor si a frunzelor ce se leganau in bataia vantului. Apoi vazu o silueta binecunoscuta indreptandu-se catre directia ei, si nu putu sa nu zambeasca. Se intoarse la Desiree si ii dadu prima veste buna din noaptea aceea.
    - L-am gasit pe Hagrid, zambi Cercetasa. Suntem salvate.

Edit By Raizen

Puncte
Cercetasi - 520

Topic Closed !

[Image: coldworld.png]
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
Find all posts by this user
Thread Closed