❥ My fairytale
|
15 Aug 2011, 10:27
(This post was last modified: 15 Aug 2011, 10:46 by Hayley M. Alden.)
|||
|
|||
@Mel: Cu cine vrei sa fie setul?
![]() ![]() Ah,si sa nu uit: fontul era "Windsong" ![]() @Jasmine: Ti-am facut muuulte scrisuri,pentru ca nu ma puteam decide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
15 Aug 2011, 10:42
|||
|
|||
Wow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ❥ I want you back in my arms ![]() ![]() and never let you leave |
|||
15 Aug 2011, 10:46
|||
|
|||
Foarte frumos hayl,se vede ca faci progrese >
![]() ![]() ![]() |
|||
15 Aug 2011, 11:38
|||
|
|||
Multumesc mult pentru scris!
![]() Dadada, am si eu fontul ala ![]() ![]() Te descurci muult mai bine ca mine la scris ![]() Sii vreau un setulet cu Sasha Pivovarova (ti-am dat un link cu tumblr'ul pt. ea care imi place), eventual imaginea asta e foarte sweet si se asorteaza cu imaginile din albumul de aici sau cel de aici. Desi adoricesc si poza asta, desi vezi tu ![]() Textul il alegi tu in functie de stilul imaginii...si culorile && co il alegi tu ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
15 Aug 2011, 12:59
|||
|
|||
Scuze pentru ca nu ti-am folosit pozele,dar nu prea aveam idei cu ele
![]() ![]() ![]() Daca nu-ti place,o sa incerc sa il refac ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
15 Aug 2011, 13:15
(This post was last modified: 15 Aug 2011, 13:15 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Nu'i ca nu`mi place, pentru ca imi place mult, numai ca e cam prea...rosu? :-s sorry X_X adica mi`l pun pentru ca il ador
![]() ![]() ![]() Si te rog, daca vrei, sa imi faic si un scris asortat ;; ) # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
15 Aug 2011, 13:29
|||
|
|||
Mi-am dat si eu seama de chestia asta mai tarziu
![]() ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
15 Aug 2011, 14:10
|||
|
|||
Ieii, thanx a lot! >
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
15 Aug 2011, 20:19
(This post was last modified: 15 Aug 2011, 20:19 by Gaspard Müller.)
|||
|
|||
Deci , deci , deci vreau și eu un set ;; ) .
Imaginile : Asta . și Asta . Dimensiuni : Sig : 500x200 ; Avatar : 130x200 Culori : Te las pe tine să alegi . Text : DaHee . Love me or Hate me . Say what you want about me , ' cause I don ' t care . ❥ I will give you everything, whatever it costs ![]() ![]() If you come into my embrace, I will give you everything |
|||
15 Aug 2011, 20:55
|||
|
|||
Ti-am terminat setul\
![]() ![]() ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|