some love
|
13 Aug 2011, 17:40
|||
|
|||
Si mie imi place sa dau sfaturi, in materie de orive, dar in materie de baieti, cererile de sfaturi sunt cele mai mari
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Aug 2011, 23:07
|||
|
|||
Nu trebuie sa fii neaparat intr-o relatie ca sa dai un sfat la capitolul dragoste. Daca te pricepi si esti sincera in ceea ce afirmi, atunci poti sa dai cate sfaturi vrei. Totul tine de sinceritate, din punctul meu de vedere. Mie-mi place sa ajut oamenii, atat cat pot si daca am cum sa-i ajut. Multumesc, fetelor >
![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
13 Aug 2011, 23:15
|||
|
|||
Eu de obicei, si nu doar eu, si alte persoane pe care le cunosc, cand sunt amorezata [nu indragostita sau intr'o relatie, pentru ca am experienta 0 la capitolul asta] nu sunt in stare sa dau sfaturi. Nu stiu de ce
![]() ![]() |
|||
14 Aug 2011, 13:07
(This post was last modified: 14 Aug 2011, 22:52 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Aileen, ma bucur mult pentru tine; mai rar in ziua de azi sa vezi relatii care sa dureze pentru ca majoritatea adolescentilor nu vor decat sa "experimenteze" daca pot sa zic asa. Iar voi aveti si o situatie mai speciala - din moment ce sunteti din orase diferite - deci inca o data felicitarile mele >
![]() |
|||
14 Aug 2011, 22:09
|||
|
|||
Multumesc, Bell >
![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
15 Aug 2011, 17:00
|||
|
|||
Si eu am nevoie de un sfat...
Eu si prietenul meu suntem imreuna de vreo 3 saptamani. El nu e din oras, vine la bunici in vizita. Va pleca pe 1 septebrie acasa. El mi'a promis ca o sa vina in vizita in weekend'uri si in vacante, ca o sa stea aproape toata vacanta de iarna...El nu vrea pentru nimic in lume sa ne despartim, dar daca eu vreau, imi respecta decizia. Eu chiar tin la el si nu vreau sa renuntam la relatie din cauza distantei--destul de mare. Eu pot astepta mult si bine, dar el ca baiat al secolului 21, sau mai bine zis pusti, va rezista sa nu fie interesat de "diverse domnisoare"? Ce credeti pot sa incerc varianta unei relati la distanta? |
|||
15 Aug 2011, 21:25
|||
|
|||
In primul rand, cati ani aveti amandoi, pentru ca trebuie sa tin cont si de varsta. Ca sa-mi pot da cu parerea mai departe, in cazul in care mai dai vreun detaliu pe aici. Daca nu putem discuta in particular, prin mesaje private sau pe mess. Cum doresti. Daca te simti bine povestind aici pana la capat, bravo >
![]() Nu este nimic rau in a avea o relatie la distanta. Da, probabil ai auzit cazuri, dar fiecare are povestea ei, nu? Sunt cazuri cu sfarsit frumos, alte cazuri cu sfarsit mai neplacut. Depinde de cuplu ca relatia sa rezista la distanta pana ajung in acel punct cand pot sta in acelasi oras sau in aceeasi casa. Eu nu prea cred in promisiuni (nu foarte tare), pentru ca nu toti se tin de cuvant, dar daca el ti-a promis si tu l-ai crezut, de ce-ti mai pui intrebarea "va rezista"? Esti nesigura, dar totusi te-ar afecta daca te-ai desparti de el din cauza distantei, pentru ca ai inceput sa tii la el, nu? Lasa timpul sa treaca, vezi cum decurg lucrurile. Daca e baiat serios, atunci nu o sa te insele. Daca nu e baiat serios, atunci sa-ti spuna de pe acum si mai bine sa incheiati acum decat mai tarziu cand tu vei pune suflet mai mult, mergand pe ipoteza ca el nu ar putea rezista. Daca ti-a spus ca nu vrea sa va despartiti inseamna ca vrea si el ceva, nu? Crede-ma, un tip care vine la tine (desi esti din alt loc diferit fata de al lui) si se poarta frumos cu tine, iti face toate poftele, are grija de tine si asa mai departe, iti demonstreaza ca tine mai mult decat crezi la tine. Bine, sunt tipi care fac mici sacrificii ca sa aduca tipa in pat, dar sunt cazuri si cazuri, cum am mai spus. Testeaza-l, vezi cum se comporta, afla mai multe despre el si o sa vezi in timp cum decurge relatia. Mult succes ![]() ![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
15 Aug 2011, 22:13
|||
|
|||
Sunt total de acord cu Aileen.Adica, ca sa dureze relatia voastra, trebuie sa aveti mare incredere unul in celalalt..in aceste relatii nu prea conteaza distanta, ci mai mult increderea..de exemplu la mine nu a durat..si recunosc ca am suferit dupa, dar a trecut..
Cel mai bine ar fi sa stai un timp, sa vezi cum se comporta, si dupa sa iei o decizie finala..daca ti`a spus ca nu vrea sa va despartiti inseamna ca tine la tine, si nu sunt doar vorbe in vant..si nu o sa te insele.. sper sa va tina relatia si sa fi`ti fericiti impreuna > ![]() |
|||
15 Aug 2011, 22:34
|||
|
|||
Ma indoiesc sa tina o relatie de genul la varsta voastra. Nu merita parerea mea. Si daca nu vrei e posibil sa fii atras de altcineva deci nu stiu. Cum vrei dar parerea mea e ca nu are rost. Cauta-ti pe cineva din acelasi oras cu tine. E de 1000 de ori mai bine sa te poti intalni cand vrei tu cu cineva decat sa vorbesti al telefon sau chestii. Cum crezi si tu dar la 15 ani nu e un lucru bun. O sa ai timp de relatii si daca e sa fie una la distanta las-o sa fie mai incolo pentru ca atunci o sa fie mai usor. Acum nu prea este.
In orice caz nu tre sa cauti sfaturi pe un forum pentru ca acestea pot fi de diverse ori gresite. Cel mai bine e sa faci ce crezi tu si ce-ti spune inima. |
|||
16 Aug 2011, 11:37
|||
|
|||
Raizen, o spui din perspectiva ta, dar fetele gandesc altfel. Fiecare femeie vede altfel o situatie. Eu nu stiu 100% cum gandeste un tip, dar stiu 100% ce decizii poate lua o tipa in diferite momente.
Are 15 ani? Frumos, chiar foarte frumos. Relatia la distanta are si farmecul ei, crede-ma. Da, este neplacut si trist ca nu poti sa-l vezi zilnic, trebuie sa astepti sa-l intalnesti, nu e langa tine fizic cand ai nevoie de el etc dar este frumos si superb sa-ti dai seama cu fiecare zi care trece ca-ti este si mai dor, ca-l iubesti si mai mult decat in prima zi si ca abia astepti sa-l vezi. Eu eram nerabdatoare de fiecare data cand trebuia sa ne vedem, chit ca venea el la mine sau mergeam eu la el in oras. Ii zapaceam pe cei apropiati, inclusiv pe el si-mi aratam entuziasmul si nerabdarea cu aproape o luna inainte de ziua cand urma sa ne intalnim. Eram de groaza ![]() Si clipele pe care le petreceti impreuna sunt la fel de unice si frumoase ca si acea asteptare. Daca tipul este serios, pentru ca banuiesc ca si tu esti serioasa si nu ai de gand sa-i faci vreo faza urata (presupunand, pentru ca se mai intampla sa ceara tipul sfaturi pentru o relatie la distanta) si aveti incredere unul in altul, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. Am explicat mai sus, dar nu ma deranjeaza sa repet. Iti spun asta din propria experienta. In primele luni de cand ne-am combinat si relatia a devenit oficiala, toti cei din oras care stiau de el sau erau din familie ma descurajau si-mi repetau ca prietenul meu ma inseala (stiu ei sigur asta) si ca ar trebui sa fac si eu acelasi lucru (gen, de ce sa stau sa astept si sa nu ma bucur de tinerete? sa-mi caut unul si sa ma distrez pana ma intalnesc eu; cam asa-mi spuneau respectivele persoane care sustineau cu tarie ca prietenul ma inseala). Si nu i-am crezut, si-i spuneam tot timpul ce-mi ziceau altii, iar el imi zicea de fiecare data sa nu mai pun la suflet. SI nu m-a inselat, pentru ca stiu ca ma iubeste prea mult ca sa-mi faca rau ^_^ ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|