some love
|
16 Aug 2011, 16:20
|||
|
|||
Multumesc tuturor pentru sfaturi! Chiar imi sunt de ajutor!
Fetelor ma bucur ca incercati sa ma incurajati, chiar e bine sa ai pe cineva care sa te sustina! Raizen chiar asa gandeam si eu inainte. Si pe baza celor spuse de tine am vorbit cu el. Mi'a unul din liceele din orasul meu in al doilea semestru, asa ca distanta nu va mai fi o problema. Oricum pana la terminarea primului semestru ne vom mai vedea. Am aflat ca tatal lui este sofer si face curse in oras la fiecare sfarsit de saptamana, si el va putea veni si sa stea cate un weekend cand poate. O sa avem o relatie la distanta, pana cand se va putea muta aici. Si chiar nu imi pot cauta pe alt cineva! Nu e asa usor!!! Doar nu mergi pe strada, intalnesti pe cineva si iti spui: "Arata bine, e din oras, sigur o sa ne intelegem bine!" Aileen, multumesc foarrrtttteeeee mult! Analizand mai bine situatia mi'am dat seama ca ne intelegem bine, ne ascultam unul pe altul si tinem unul la ultul! PS~Cu privire la pasul important, nici gand!!! Oricum in legatura cu asta el e de moda veche--in sensul bun!!-- Nici macar nu incearca sa aduca discutia sau sa faca vreo miscare... Si sunt sigura de asta! E stilul de persoana care le spune pe toate pe fata si nu are intenti ascunse. ![]() |
|||
17 Aug 2011, 23:04
|||
|
|||
Atunci e bine
![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
20 Aug 2011, 10:34
|||
|
|||
Tu stii cum gandeste un tip, pentru ca esti barbat. Eu stiu cum gandeste o tipa, pentru ca sunt femeie. E normal sa avem pareri diferite si nici eu nu contrazic. Cum gandeste un tip, asa in mare, am aflat de la Alex sau rudele apropiate, gen fratii mei, unchiul sau sotul mamei, dar in rest nu, pentru ca nu m-a interesat sa pun intrebari mereu. Cand am vrut sa stiu ceva am intrebat pe cine am crezut eu ca merita sa aflu un raspuns si am aflat
![]() Crede-ma, daca as fi avut o situatie financiara mai buna, mi-ar fi placut si mie sa-l vad pe Alex la fiecare sfarsit de saptamana. Ar fi fost prea frumos si desi incercam sa fac rost de banii, tot nu reuseam sa merg, pentru ca apareau alte cheltuieli sau nu puteam sa plec. Plus ca au mai fost si alte motive in cazul meu, dar a trebuit sa am rabdare chiar daca nu-mi convenea si sa-l vad o data la trei luni. Mnoh, fiecare cum si cand poate, dar am avut incredere unul in celalalt si ne iubim din prima zi, iar asta conteaza pentru amandoi ^_^ si noi avem planuri de viitor, dar asteptam. Toate la timpul lor. Crede-ma, sunt nerabdatoare sa ma casatoresc, sa am casa mea, sa stau cu el si sa ne intemeiem o familie, dar mai am de asteptat mult pentru asta. Stau foarte prost cu rabdarea, dar sunt pusa in situatii de genul si trebuie sa accept rabdarea, din nefericire ![]() Cat despre sex, pentru mine nu-i chiar atat de complicat. Eu am o parere diferita fata de a ta si mi se pare normal, cum am spus in primul paragraf. Pentru o fata acel prima-oara este foarte important, crede-ma. Poate ca nu-ti spune sau nu-ti da de inteles, dar in adancul sufletului conteaza si isi pune atatea intrebari in minte incat nu stie pe cine sa intrebe. E important cu cine o face, pentru ca de acea experienta isi va aminti tot restul vietii, chiar daca ramane sau nu cu persoana respectiva in continuare sau pana moare, daca se casatoreste (sunt si cazuri fericite de genul, iar mie genul asta de povesti romantice imi plac la nebunie; chiar am un caz in familie si sunt bucuroasa ca am avut sansa sa le aflu povestea ![]() Din punctul meu de vedere, experientele pe care le-am avut sau pe care le-am aflat de la diferite persoane, vad doua tipuri de adolescente: 1. cele care asteapta, tatoneaza terenul (practic), au rabdare si gandesc bine inainte sa-si inceapa viata sexuala, iar pentru mine tipele astea sunt inteligente si-mi plac, pentru ca nu se arunca din prima. 2. cele care nu asteapta, nu au rabdare si vor sa fie in pas cu moda, sa nu se faca de rusine in grup si-si incep viata sexuala, gen: primul venit, primul servit; gata, au scapat de virginitate! iar astea nu prea le vad bine in viitor, dar ele nu-si dau seama acum, pentru ca mnoh.. Bine, as putea sa va povestesc mai multe, din ce-am intalnit si ce-am auzit, dar cred ca v-as plictisi. Si nu vreau sa va plictisesc, fetelor ![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
20 Aug 2011, 14:27
|||
|
|||
Cateodata nu este vorba doar despre "in pas cu moda" ci doar ca iubitul acelor fete le spun ca "daca nu te culci cu mine, ne despartim" si din cauza aceasta ele renunta la virginitate.Nu este bine ceea ce fac, dar se pare ca iubesc pe cine nu trebuie.
Si mai sunt si cele care o fac pentru ca se iubesc prea mult , iubirea venind din partea amandurora-, si de multe ori fac o greseala deoarece dupa nu mai tine mult relatia. Felicitari Georgya ca sa rezolvat ![]() ![]() |
|||
20 Aug 2011, 16:35
|||
|
|||
Apar diferite "scuze" daca baiatul, pentru ca de cele mai multe ori, aparent el este "vinovatul", vrea sa ajunga la pasul ala cat mai repede, chit ca-i prima oara sau nu, pentru ca se mai intampla sa fie si adolescente care desi si-au inceput viata sexuala nu se arunca in bratele altuia de teama sa nu fie dezamagite. Si de aceea, asteapta sa cunoasca mai intai persoana respectiva.
![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
27 Aug 2011, 04:08
(This post was last modified: 27 Aug 2011, 04:09 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
(20 Aug 2011, 10:34)Aileen Denvers Wrote: Tu stii cum gandeste un tip, pentru ca esti barbat. Eu stiu cum gandeste o tipa, pentru ca sunt femeie. E normal sa avem pareri diferite si nici eu nu contrazic. Cum gandeste un tip, asa in mare, am aflat de la Alex sau rudele apropiate, gen fratii mei, unchiul sau sotul mamei, dar in rest nu, pentru ca nu m-a interesat sa pun intrebari mereu. Cand am vrut sa stiu ceva am intrebat pe cine am crezut eu ca merita sa aflu un raspuns si am aflat Sunt misogin. |
|||
06 Sep 2011, 22:04
|||
|
|||
Eu m-am lins pe bot in ceea ce priveste love-ul :-s
Adica...la un party de Craciun am cunoscut un tip.Nu era el atat de dragut...dar,dupa un pahar de Havana Club cu Coca-Cola mi se parea interesant.Nu eram beata,ce Dumnezeu...dar am zis si eu asa.Eu nu prea aveam chef de dans,si stateam pe coltar si vorbeam cu el...atat. Si mna,am schimbat numarul,id-ul.Si tot vorbeam...dar pur si simplu nu tineam la el.Era doar plictiseala.Buuuuun.Am iesit la saniuuuus,si ne comportam foarte familiari.Toti au crezut ca suntem impreuna.Asa l-am pierdut si pe tipul pe care il placeam pe atunci.Mna...sa nu ma creada lumea nush cum,am acceptat sa fiu impreuna cu el.Dar stiti ce penal imi era sa ii zic "Te plac" sau "Tin la tine" cand eu nici macar nu ma gandeam la el? Ma rog...totul interesant.Pana a ajuns sa ma sufoce.Deci 24 din 24...simteam ca mor =)) Mai ziceam ca mi-am uitat telefonul,ba ca eram cu mama,gaseam eu scuze.Si sa mor eu...era cu 4 ani mai mare decat mine.Credeam ca,daca sunt mai ingoranta...o sa imi dea pace.Pe naiba...ma stresa mai mult.Ma rog,i-am cerut o pauza de o luna...si asta l-a facut sa planga.Asa ca am renuntat si la idee.Mna...pana cand am ajuns sa nu imi fac timp pentru el.Nu vroiam sa ma despart de el...daca o faceam,ma credea nu stiu cum si imi scotea povesti,iar eu nu am nevoie de asa ceva.Am patit-o...si mi s-a acrit. Daaaa...si-a dat seama tipul si s-a despartit de mine.Eram in culmea fericirii!!! Asta pana cand sa afle tot liceul ca el s-a despartit de mine si ca eu sunt idioata care a pierdut un astfel de baiat.Si jur ca imi venea sa ma ascund in canalizare. A fost ciudat....ca la inceput imi placuse cat de cat de el,dar eram de 8 martie.Eram in fust si stateam cu el pe coridor,si vine un idiot si incepe sa ma pipaie.Eu am stat doua secunde sa vad cum reactioneaza....nu facea nimic! Ba deci nimic! Cum naiba sa fi asa,ca si baiat? Statea si radea.M-am intors,i-am dat o palma tipului si am plecat in clasa.Nu vroiam sa se ia de el...dar macar sa ii zica sa imi dea pace.Ce Dumnezeu?! Acuma voi,baietii de pe forum...ati sta pana prietena voastra e pipaita de un nesimtit? De atunci aveam impulsul ala de ura...efectiv nu il mai suportam.Si el tot traieste cu ideea ca m-a ranit...si mi-a zis acum intr-o zi "Haide sa o luam de la inceput,ca stiu ca ai suferit".Cum naiba sa fi suferit daca,dupa ce mi-a dat papucii,m-am dus in clasa si am inceput sa joc poker cu niste colegi. Pana acum nu am mai fost cu nimeni...pur si simplu.Relatia asta cu el a pus capac...nu mai vreau sa mai fiu cu cineva si sa sfarsesc prin a-l ura.Jur...intr-un fel mi-e frica de relatii.Da...si toti cred ca nu am fost cu nimeni fiindca am suferit din cauza fostului. Ce sa mai vorbesc ca s-a bagat pe sub pielea alor mei...pana si mama mi-a zis "S-a inaltat...si arata bine.E foarte dragut.". Ca si cum i-ar pune pile.Ma sufoca. Nu stiu...mai nou am fobie de relatii. Imi place de un tip de cateva luni intregi...dar mi-e frica.Mi-e frica sa ii zic ceva,sau sa ma atasez de el.Parca sunt o idioata. As vrea sa imi gasesc pe cineva la distanta....ca sa le zic la toti ca sunt luata,sau ca am pe cineva...sa nu ma creada tipa aia ranita ce sta intr-un colt.Ca,daca incep sa vorbesc cu mai multi baieti...imi aud vorbe gen "De cand a lasat-o tipu' asta,uite ce a ajuns!". Si acum as vrea o relatie serioasa...adica...sa tina ani.Dar nu am pe cine sa gasesc. Deci asta e...Love Sux! Imi pare rau ca mi-ati citit story-ul...dar na ![]() ![]() ![]() |
|||
06 Sep 2011, 22:22
(This post was last modified: 06 Sep 2011, 22:25 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Stiu cum e, Shayera
![]() ![]() E foarte aiurea ca baiatul ala a reactionat asa; adica, sa fim seriosi. Sa vina unul sa te pipaie, cu el de fata? Cum dumnezeu te mai numesti baiat daca nu faci nimic? Eu cred ca le dadeam la amandoi una :| Mi s-a parut foarte tampit modul lui de a nu face nimic. Dupa cat de mult parea sa tina la tine, nu inteleg ce l-a facut sa reactioneze asa. Iar in ceea ce priveste faza cu uratul fostului - eu una nici nu mai puteam sa il urasc. Pur si simplu l-am scos din viata mea. Urasti pe cineva in momentul in care iti pasa de el. Ei bine, pentru mine era ca un om mort respectivul. Mmm, si cel de dinaintea lui - ok, pe ala cred ca l-am urat la un moment dat. Pentru ca facea tot ce faceam eu - inca face, but who cares?! Si ma dispera lucrul asta ![]() Hmm, si in ceea ce priveste o relatie la distanta; tu ai folosi-o drept scuza ![]() Eu una cred ca toti vrem sa ne gasim pe cineva; si iti spun eu, nu trebuie sa faci nimic. Cand te astepti mai putin se intampla. Si uneori ramai tu socata, pentru ca nu te-ai gandit niciodata la respectivul tip. Totul tine de rabdare; si eu una sunt sigura ca va aparea cineva in viata ta, care sa te faca fericita > ![]() |
|||
06 Sep 2011, 22:38
(This post was last modified: 06 Sep 2011, 22:40 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
(06 Sep 2011, 22:04)Shayera Evans Wrote: Eram in fust si stateam cu el pe coridor,si vine un idiot si incepe sa ma pipaie.Eu am stat doua secunde sa vad cum reactioneaza....nu facea nimic! Ba deci nimic! Cum naiba sa fi asa,ca si baiat? Well, what a motherfucking coward. Daca eram eu oricine ar fi fost nici nu indraznea sa faca asta, asa ca nu mai era nevoie de nicio reactie. Daca totusi ar face cineva asa ceva, ar fi un om mort, cred ca l-as calca pe fata :| Nu stiu, cand vine vorba de fata cu care sunt, pot sa merg pana in panzele albe. M-am batut de o gramada de ori pe strada cu tot felul de tipi dubiosi, tigani, etc. pentru ca s-au uitat la tipa pe care o tineam de dupa gat. Acum totusi am alta mentalitate. Sa se uite pana nu mai pot. In fond asta e tot ce pot face. Eventual ii mai dau o palma la fund fetei ca sa spun ceva gen "YEP ! That's mine !". Dar in cazul in care s-ar lua cineva de ea sau i-ar facea ceva direct sau indirect i-as sparge botu fara nicio discutie. Sau ma rog.. as incerca. Acu nu poti sa bati toti tipii. Asta e problema. Nu stii peste ce campion mondial la box juniori dai ![]() Cat despre relatia despre care vorbesti. O sa fiu dragut si o sa spun ca e doar aiurea. Eu unul nu pot vedea astfel de relatii, nu le pot intelege. Asta pentru ca atunci cand sunt cu cineva ma implic total. E practic totul pentru mine si nu se pune problema sa evit, sa mint, sa fiu din plictiseala samd. Nu am fost niciodata cu o fata doar pentru ca mi-a placut de ea pentru ca si daca as vrea nu as putea. Trebuie sa am sentimente, altfel nu merge. Nu mai zic de faze gen one night stand. Eu cand ii aud pe astia ca se culca pe la chefuri imi fac cruce. DUDE. For God' sake ! Find a girlfriend. Te culci cu ea cand vrei tu. Ce naiba te duci la un chef doar ca sa faci sex cu persoane pe care nu le cunosti si care mai sunt si bete pe deasupra. E total stupid cand te trezesti cu fata la usa "Esti tatal copilului nostru". Sa mori tu. Nu stiu.. problema e ca multe fete si multi baieti sunt foarte superficiali cand vine vorba de relatii, nu se implica, nu le pasa, nu-i intereseaza. Vor doar sa fie cu cineva de plictiseala, la fel cum imi instalez si eu Dead Island si ma joc putin sa vad cum e si sa mai joc si eu un joc nou. Dupa cateva minute de gameplay ma plictisesc si dezinstalez jocul. Intre noi fie vorba nu l-am dezinstalat inca ![]() Nu mai fiti atat de superficiali. Puneti suflet daca vreti o relatie, daca nu lasa-ti-le dracu pentru mai tarziu. PS: Daca nu puneti suflet pentru ca va e frica sa nu fiti ranite sau sa suferiti sau ceva, then why the fuck do you still wanna be with someone ? In orice faci trebuie sa existe un risc. Asta e, despartirea e intotdeuna o posibila varianta in viitor. You never know. Dar eu intotdeuna ma comport intr-o relatie ca si cum nu se va sfarsi niciodata. Well, that's just me. Have nice day ! |
|||
06 Sep 2011, 22:43
(This post was last modified: 06 Sep 2011, 22:47 by Shayera Holl.)
|||
|
|||
Bell...eu nu am suferit deloc.EL crede ca am suferit.Adica...pur si simplu...nu imi dadea pace nici dupa ce ne-am despartit.Sau...eram cu un baiat pe care il placeam enorm.Doamne cat am tinut la baiatul ala...si tot el mi l-a suflat.Stateam cu el,si vine fostul la mine si ma intreaba "Esti bine,stii ca-mi pasa daca nu...".Si s-a uitat baiatul asta la mine.Desi i-am explicat...a zis ca tot eu dau aia idioata.El a fost doar...un prieten nedorit.
Da Bell...s-a mai intamplat asa o faza cu pipaitul :-j In autobuz...si a intervenit un al tip.Deci...daca nu a intervenit el ca si prieten,sa intervina un amic.Si dupa care ma intreaba asta "Ce fel de prieten ai? De a trebuit sa ma bag eu pentru tine?". Am inceput si eu sa ma simt rau. Nu stiu...imi doresc sa am pe cineva...cum am zis,pot sa zic sa ador pe persoana in momentul de fata.Dar imi e frica...asa ca nu inaintez. EDIT: Da Raiz...sunt de acord cu tine.Dar la inceput incepea sa imi placa,si sa am sentimente pentru el.Chiar aveam...deci a fost singurul baiat pentru care am plans.In toata viata mea.Desi am tinut la multe persoane,ma abtineam.Pur si simplu...am infruntat si dificultati cu parintii pentru el...ca...nene.Nu erau chiar 4 ani...erau cam 5 X_X Si cand era totul bine...vine faza aia de 8 martie care a spulberat tot. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|