Nath Avenger - a new Slytherin
|
24 Aug 2011, 17:36
|||
|
|||
Bun venit lui…
Nath «
Avenger ![]() ![]() Prenume Nath Varsta 16 Sex fata Ziua de nastere 25 Octombrie Orasul unde a copilarit Soul Mama 33,vanzatoare la Ceaunul Crapat,pur,Melisson Tatal 35,auror , pur , Frodo Statutul Sangelui pur ![]() Greutate 53 Corp suplu Par verde , lung , drept Ochi galben - auriu ![]() Ii displace sa fie deranjata de toata lumea Puncte forte trancanitul,sfaturi Puncte slabe controlul nervilor Obiceiuri sa se ascunda , extrem de independenta Amortentia mirosul naturii dupa ploaie Casa Viperini ![]() Rude - Persoane Importante - Talente Vampir Abilitati vraji non-verbale, occlumantie, legilimantie Altceva prietena la nevoie si dusman de moarte Trecut In urma cu sase ani , locuia cu parintii ei , pana cand casa lor a fost distrusa in totalitate de un incident , parintii au disparut , iar Nath a fugit din orasul natal , luand decizia de a trai pe cont propiu . Recent , a primit o scrisoare din partea directorului de la Hogwarts , invitand.o sa se alature lumii magice . A acceptat , dupa o perioada de timp , sa vina in acea noua lume . ![]() Vrasta13 ani Experienta RPG novice Alte Personaje - Despre tine foarte nebuna , stapana pe sine.. ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ![/align] Viseaza cat vrei , dar nu uita sa te trezesti . ![]() |
|||
24 Aug 2011, 18:09
(This post was last modified: 24 Aug 2011, 18:10 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Bine ai venit. :-)
E interesanta descrierea ta. Nu am mai intalnit pe nimeni cu parul verde pe DM, deci ![]() Sper sa iti placa aici. Daca intampini dificultati, trimite-mi un PM. ![]() Aaaaaa, da si inca ceva .... pacat ca nu ai facut un exemplu RPG . Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
24 Aug 2011, 18:26
(This post was last modified: 24 Aug 2011, 18:26 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
24 Aug 2011, 20:47
(This post was last modified: 24 Aug 2011, 20:51 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
@Robert , Scarlett : nop , nu este clona mea ci o buna prietena de a mea , insa ea a venit ideea cu parul verde , nu eu , deci , sa nu dati vina pe mine
@Nath : in sfarsit iti vad profilul de pe pc.ul meu ![]() ![]() Seeya around > ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
24 Aug 2011, 20:51
|||
|
|||
Si ce ar fi fost rau daca era Eliza
![]() Ca sa nu mai fac atata off,welcome here and have phun > ![]() ![]() ![]() |
|||
24 Aug 2011, 21:40
|||
|
|||
welcome >
![]() hei, sunt 4 vampiri...bine, daca se pun si semivampirii ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
24 Aug 2011, 22:09
|||
|
|||
Bun venit pe Dark Mark!
Speram sa te simti bine aici si sa fii cat mai activa. Distractie placuta la rpg si nu uita sa citesti toate regulile. |
|||
25 Aug 2011, 13:23
|||
|
|||
Bun venit >
![]() ![]() |
|||
25 Aug 2011, 15:09
|||
|
|||
Multumesc pentru primire
Sper sa ma descurc ![]() Viseaza cat vrei , dar nu uita sa te trezesti . ![]() |
|||
25 Aug 2011, 16:40
|||
|
|||
Bun Venit, Nath >
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |