Eleva de la Gryffindor --Oh Hi There.
|
26 Aug 2011, 14:17
(This post was last modified: 26 Aug 2011, 14:18 by Crystal Phanelis.)
|||
|
|||
Bun venit lui…
Crystal«Rose» Phanelis
![]() "Don't give up until the end."
![]() Prenume Crystal Varsta 14 Sex Fata Ziua de nastere 26 Iulie Orasul unde a copilarit New York / Londra / Tokyo / Los Angeles Mama 44, Contesa, Pur-sange, Ciela Phanelis Tatal 44, Conte, Demon Pur-sange, Sebastian Phanelis Statutul Sangelui Pur-sange ![]() Greutate 6O kg Corp Figura feminina, puternica. Par Rosu Ochi Verde aprins, Chartreuse Par [[anime]] Uzumaki Kushina [[Naruto]] ![]() -fotografia; -desenul; -pictura; -luptele cu sabii; -sigiliile magice. Ii displace -persoanele care nu stiu sa poarte o conversatie civilizata; -persoanele care sunt prea slabe sa se apere in fata altora; -unii ingeri; -leneveala; -persoanele fara imaginatie. Puncte forte -viteza; -inteligenta; -rezistenta. Puncte slabe -arachnofobia; -frica de ape mult prea adanci; -frica de Kayako [[Grudge]]. Obiceiuri -se antreneaza in fiecare dimineata la 5; -invata cat mai multe despre sigiliile magice; -vorbeste mereu cu prietena ei, Alice G. Spears. Amortentia -hartie speciala pentru sigilii magice; -menta; -after shave. Casa alege dintre: Cercetasi ![]() Rude -Sebastian Phanelis, tata; -Ciela Phanelis, mama; -Elizabeth Middleford, matusa; -Finnian Middleford, unchi; -Baldroy Middleford, verisor; -Maylene Middleford, verisoara; -William T. Spears, nas; -Grelle Spears, nasa; -Alice G. Spears, fiica a nasilor. Persoane Importante Alessandra R. Light ; Akashia Yonelya Len Talente Magmetamorf Abilitati vraji non-verbale, vraji fara bagheta, animag Altceva are un pui de pantera pe nume Itachi Trecut Crystal s-a nascut semi-demon, avand o mama vrajitoare si un tata demon. Acestia au calatorit prin toata lumea, dar doar doua locuri carora le poate spune 'acasa' : vila familiei, de pe Pamant, si conacul familiei tatalui, din alt univers. Singura fata careia ii poate spune 'sora' este Alice Spears, pe care o stie de cand s-a nascut, si careia ii poate dezvalui tot. Viata lui Crystal nu a fost una foarte usoara, fiind presata de tatal ei sa dea tot ce are mai bun mereu si sa fie in top. De mica a studiat strategii de razboi, s-a luptat cu tot felul de arme, dar mereu a ramas fidela sabiei duble pe care o poarte oriunde cu ea, sub forma unui cercel. Ea isi doreste sa devina o maestra a sigiliilor magice, folosite pentru diverse scopuri. Aceasta are un pui de pantera, Itachi, pe care il tine aproape oriunde merge. ![]() Varsta 14, am Pedigree Experienta RPG 5 ani Alte Personaje Familiarul Itachi daca te referi la forumul asta. Despre tine Imi place sa ma uit la anime, sa citesc manga si sa desenez. Dar sa nu credeti ca totu' se opreste la asta, pot discuta despre aproape orice subiect. *rade* ![]() "Eu?prin poarta din spa...Oh,la naiba!!" "Chiar ca la naiba.", zambii ea. "Okay, ne caram. Hai sa distrugem doar ultimu' nivel al fortaretei insa, ma simt generoasa azi." "Pai cam la ultimul etaj e algebra,vrei sa nu-i oferim sansa minunata de a avea acces la manualele de matematica!?", intreba ea cu ochii mici de catelus. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Otaku here. And damn proud of it. ![]() ![]() |
|||
26 Aug 2011, 14:26
|||
|
|||
heya Cal, bun-"trezit" pe Dark Mark. ne vedem la un rpg pe aleea diagon?
![]() |
|||
26 Aug 2011, 14:35
|||
|
|||
(26 Aug 2011, 14:26)Alessandra R. Light Wrote: heya Cal, bun-"trezit" pe Dark Mark. ne vedem la un rpg pe aleea diagon? Oh hi Robin. Mhm, sigur. Merci, imi dai si lapte cu cereale asaa de dimineata? *clipeste des* Otaku here. And damn proud of it. ![]() ![]() |
|||
26 Aug 2011, 14:51
|||
|
|||
Welcome, Crystal >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Aug 2011, 15:10
|||
|
|||
@Adnana Hale
Mda, alt Cercetas. *da din umeri* Merci de welcome. : D Sigur o sa ma distrez, imediat cum imi dau seama cum ma descurc pe aici, cam intortocheat sistemu' la inceput. >> xD Mmhm, sigur, mi-ar place sa facem un rpg. ^^ Otaku here. And damn proud of it. ![]() ![]() |
|||
26 Aug 2011, 15:29
|||
|
|||
Welcome here >
![]() ![]() ![]() Poate ne vedem la un rpg ![]() |
|||
27 Aug 2011, 08:41
|||
|
|||
Hey Crystal ;
![]() ![]() ![]() |
|||
28 Aug 2011, 22:52
|||
|
|||
CAAALL !!! I can't believe that . Deci , draga de Robin te.a ametit pana ai venit . Nu m.as mira deloc daca o mai vad si pe Elenoara pe aici .
Whatever , deci , grupul nostru tot ramane activ ^_^ Cu siguranta ne vedem pe la un rpg si ... mnah , spor la scris , desi is sigura ca nu o sa te omori prea mult ![]() Seeya ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
29 Aug 2011, 16:01
(This post was last modified: 29 Aug 2011, 16:02 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Uuuuu. Tare ... adica dragut personaj
![]() Ce sa spun ? Nu prea am ce, decat obisnuita primire : Bine ai venit :-) Sa te distrezi si sa iti faci muuuuuulti, dar muuuuuuuuuulti prieteni noi. Quote:Ii displac : -persoanele care sunt prea slabe sa se apere in fata altora;Aeiouioi. Incepe sa-mi placa de tine. :> P.S. Sper ca ai chef de RPG -uri. ![]() P.P.S. Cal, Robin, Eleonora ..... Poftim ? Are cumva legatura cu Tara Duncan ? ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gryffindor | Trinity Bella Turner | 17 | 4,273 |
16 May 2011, 21:12 Last Post: Melisse Y. Carter |
|
New Gryffindor | Luke Donaghan | 17 | 2,992 |
02 Feb 2011, 00:25 Last Post: Jessica F. Jersey |
|