Egon Xaver Hardwich ~ odaiji ni.
|
29 Aug 2011, 19:28
(This post was last modified: 30 Aug 2011, 19:15 by Egon Xaver Hardwich.)
|||
|
|||
Code:
Bun venit lui…
EGON «xaver» HARDWICH
![]() boku wa kimi no VANILLA.
![]() PrenumeEgon Xaver Varsta 23 Sex M Ziua de nastere 28 dec Orasul unde a copilarit Frankfurt Maman-are nici cea mai vaga idee, stie doar ca era vrajitoare si l-a abandonat Tataln-are habar, din nou Statutul SangeluiSemipur sau pur ![]() Greutate 60 kg Corp suplu, atletic Par brunet Ochi albastri Parbrunet actrita/actor care reprezinta personajul: Gackt Camui ![]() Ii displace ridicolul, incultura, prostia, parvenitismul, rozul, proasta calitate, kitsch-ul, Incuiatii, exagerarea, zgomotul fara sens, copilarosenia excesiva, laudele nefondate, lingaii, incapabilii Puncte forte manierele, felul in care arata, modul rafinat de a vorbi cu cei din jur, obtinand mereu tot ce vrea, cultura, inteligenta (chiar si cea emotionala), capacitatea de a-i manipula si a-i minti pe cei din jur cu o subtilitate rara, Puncte slabe nu este foarte irascibil, dar aduna totul in el si explodeaza pe neasteptate extrem de violent; poate fi foarte crud si sadic fata de absolut oricine; se ataseaza greu de oameni si doar de cei care merita cu adevarat; insensibil Obiceiuri sa viziteze magazine de antichitati si sa colectioneze astfel de lucruri, sa asculte Wagner singur, cu o ceasca de ceai in fata si cu ciocolata alba, sa citeasca extrem de mult, sa vizioneze documentare istorice, sa flirteze in cel mai manierat mod posibil Amortentia opium, scortisoara, rozmarin, crin Casa alege dintre: umm sunt adult o.o ![]() Rude un unchi extrem de bogat si indepartat ca rang, care i-a lasat multi bani la moartea sa ![]() Persoane Importante probabil vor aparea Talente alege una singura dintre: pai, sunt doar vrajitor o.o don't want any of these Abilitati alege cateva dintre : vraji non-verbale, occlumantie, legilimantie, animag: pisica neagra Altceva ![]() Trecut Nascut in Frankfurt si abandonat imediat dupa nastere, duce o viata extrem de crunta la orfelinat, fiind marginalizat din cauza puterilor sale extraordinare; isi descopera si-si poate controla capacitatea de animag inca de la varsta de 3 ani, astfel fugind ocazional din orfelinat, starnind mare agitatie intre educatoarele panicate.Se amuza teribil inca de atunci sa chinuie oamenii, mai ales ca si ei il supuneau la tratamente groaznice. Asta a sadit in el cruzimea, rautatea si dorinta de a manipula pe toti cei din jurul sau. Iese din orfelinat mai devreme, la 16 ani, datorita unui unchi extrem de bogat din partea mamei sale, un vrajitor pe nume Adolf Willhelm Hardwich. El il trece pe Egon in acte cu numele sau de familie si, descoperindu-i potentialul, il antreneaza ca vrajitor, il cultiva si il maniereaza, trimitandu-l chiar si la facultatea de Istoria Artei din cadrul Universitatii Frankfurt. Dupa antrenamente asidue, Egon sustine examenul TVEE, trecandu-l cu brio si incepe a doua facultate, Drept si Stiinte Politice. Din nefericire, unchiul sau moare in urma unui atac cerebral, lasandu-i insa lui Egon intreaga sa avere. Tanarul evolueaza treptat, calatorind in intreaga Europa si continuand sa se cultive, precum il invatase unchiul: "Ordinea omului e cunostinta generala." Se stabileste, intr-un final, in Londra, pastrand insa si vilele unchiului din Frankfurt pentru eventuale vizite. ![]() ![]() Vrasta 18 Experienta RPG 6 ani Alte Personaje - Despre tine iubesc chimia ![]() ![]() 'But if I don't even know where my soul is, if it exists, should I still be protecting it?' Nu intelegea. Nu intelegea nimic. Era inconjurat de perfizisme ieftine, provenite de la oameni puternici, tari, care isi permiteau sa fie asa. Dar si el era prefacut, chiar mai tot timpul. De ce? Fiindca nu prea avea de ales. Trebuia. Trebuia sa pretinda ca pricepe, ca vede, ca spera, ca crede..ca simte, ca traieste. Altfel nu stia sa se comporte decat prefacut. Comportamentul sau natural era un mister pentru el; ca si intreaga naturalete, ca un tot unitar, de altfel. Era un cufar plin de masti, care de care mai fastuoase si mai interesante... Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ![/align] "The Dark Lord will rise again, Crouch! Throw us into Azkaban; we will wait! He will rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tried to find him!" - Bellatrix Lestrange
|
|||
29 Aug 2011, 20:28
|||
|
|||
Welcome, Egon >
![]() wow, eu urasc chimia ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
29 Aug 2011, 22:43
|||
|
|||
welcome
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
30 Aug 2011, 09:16
|||
|
|||
Bine ai venit >
![]() Distractie placuta pe aici! ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
30 Aug 2011, 09:20
|||
|
|||
Thank you xD ah well eu sunt olimpic, nivel national..asa tare imi place
![]() "The Dark Lord will rise again, Crouch! Throw us into Azkaban; we will wait! He will rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tried to find him!" - Bellatrix Lestrange
|
|||
30 Aug 2011, 10:52
(This post was last modified: 30 Aug 2011, 15:30 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Okaaaaaay. Pai nu stiu de unde sa incep. :-)
Buuun ~ Imi place personajul tau. Mult. ~ Nu prea inteleg de ce nu ai imagine sub nume, ma refer inca la prezentare. ![]() ~ Asaaaaa, imi plac destul de multe chestii care iti plac si tie, adica personajului tau. Asta e partea mea preferata din toata prezentarea :> : Quote:Ii place cruzimea, sarcasmul, ironia, arta comunicarii, tortura altora, manipularea, rafinamentul, jocurile de cuvinte, iubirea platonica, piesele de teatru, ciocolata alba, ceaiul negru/verde, inducerea durerii lente, tigarile de foi/aromate, inocenta ( spre a profita de ea), whiskey-ul de 12 ani, lichiorul de cafea, costumele si imbracamintea de firma, matasea, negrul, rosul, muzica clasica, cartile bune, istoria ~ Si un ultim lucru. Bineeeeee ai venit, Egon, si sper sa iti placa printre noi. De abia astept sa facem un RPG. Asta daca vrei si tu. ![]() ![]() P.S. Lilith, vroiam sa iti zic ca imi place fooarte, dar fooooooarte muult semnatura ta. Geniala. ![]() EDIT by Scarlett : Scuze, Bell X_X Am editat. ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
30 Aug 2011, 13:12
|||
|
|||
Bun venit printre noi >
![]() Distractie placuta pe aici si speram sa te simti cat mai bine. PS: Inca nu te-ai sortat la o casa - sau sa te faci vrajitor adult, din cate am vazut. @Scarlet: Aia e culoarea pentru noi-sositi, nu pentru astropufi. |
|||
30 Aug 2011, 13:17
|||
|
|||
Hey,welcome here and have phun >
![]() ![]() ![]() |
|||
30 Aug 2011, 18:22
|||
|
|||
Aa sigur. Sa-mi dea PM oricine vrea un topic, I'm open to anyone
![]() "The Dark Lord will rise again, Crouch! Throw us into Azkaban; we will wait! He will rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tried to find him!" - Bellatrix Lestrange
|
|||
31 Aug 2011, 10:05
|||
|
|||
Bine ai venit >
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|