intrebare si raspuns
|
01 Sep 2011, 21:28
|||
|
|||
Nu am una favorita.
Daca ar fi sa-ti pierzi un ochi care dintre ei ar fi? Cel drept sau cel stang? =)))) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Sep 2011, 21:34
|||
|
|||
Cel stang
![]() Ce ai face daca ai fi singura persoana dupa pamant ? ![]() |
|||
01 Sep 2011, 21:49
|||
|
|||
M-as duce la shopping pe gratis in toate magazinele =)))))
Daca ai fi un pacat, care ar fi acela? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Sep 2011, 21:58
(This post was last modified: 01 Sep 2011, 22:03 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Pai
![]() ![]() Daca ai stii ca esti pe cale sa mori, i`ai ruga pe ceilalti ca dupa ce "da`i coltul" sa iti imparta bere? ![]() |
|||
02 Sep 2011, 15:06
|||
|
|||
Sincer, nu cred ca asta as avea pe cap in momentele alea=)))))
Daca ai fi avut sansa sa scri tu cartile HP, le-ai scrie? De ce da sau de ce nu. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 Sep 2011, 18:54
|||
|
|||
Nu cred ca intrebarea ta are prea multa logica, sincer. Adica nu cred ca oricare dintre noi, oricata imaginatie am avea si toate alea, am putea sa scriem aceste carti asa cum au fost scrise. Presupun ca intrebarea ta vine ceva de genul ca daca pe mine, intr-o zi, intr-un tren, m-ar fi lovit inspiratia unei carti despre o scoala de vrajitorie, as fi scriso? Raspunsul ar fi ca probabil, am multe schite cu "carti" din astea, idei care ma lovesc si raman in aer. Dar mai mult ca sigur ca nu ar fi ajuns Harry Potter. Pentru ca aceasta carte ne place exact asa. Cu bune, cu rele, fericire, tristete, scrisa de J. K. Rowling. Iar eu sau tu sau oricine altcineva, nu ar fi putut sa o scrie exact la fel. Deci... Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare, dar sper sa intelegi ce am vrut sa spun...
![]() Daca ai avea de ales intre a nu-ti mai vedea iubitul/iubita niciodata, pentru ca ea e undeva...hmmm...pe alta planeta sau ceva de genul asta(oricum idee e ca orice ai face tu sau el/ea nu va mai puteti vedea niciodata) si intre a-l/o vedea moarta/mort,, ce ai alege? Si de ce?
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
02 Sep 2011, 18:57
(This post was last modified: 02 Sep 2011, 19:05 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Logic ca as alege sa nu il mai vad decat sa fie mort; adica, cat de egoist ar trebui sa fi sa alegi sa moara doar pentru ca nu e langa tine si nu poti sa il ai aproape. Chiar daca ar fi altundeva, ar putea sa isi faca o viata acolo. Si daca intr-adevar te-ar fi iubit, amintirile i-ar ramane pentru totdeauna. Si pentru tine ca persoana ar durea mai mult sa stii ca e mort si ca nimeni nu va mai avea parte de dragostea lui decat sa stii ca e undeva poate intr-un loc mai bun. Ma rog, asta e parera mea.
Cum e vremea la tine? |
|||
02 Sep 2011, 19:13
(This post was last modified: 02 Sep 2011, 19:13 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
Urata in draci
@Aylee, intrebarea ta nu prea are logica, sincer. Ori ca-i pe alta planeta ori ca-i moarta tot n-o mai vezi. Ah asa ca vai s-o mai vezi tu pentru ultima oara dupa ce e moarta e useless si atunci macar o salvez chit ca n-o mai vad ever pt ca e pe alta planeta. In fond dupa cum am spus e aproape acelasi lucru pentru mine deoarece tot n-o mai vad dar pentru ea nu e tot aia. Si atunci daca oricum n-o sa mai po sa fiu cu ea macar sa traiasca draguta. Care e strofa preferata ? |
|||
02 Sep 2011, 19:16
|||
|
|||
Nu imi vine nici-una pe moment,cred ca nu am nici-una in clipa de fata
![]() Care e floarea ta preferata ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Sep 2011, 19:16
(This post was last modified: 02 Sep 2011, 19:18 by Bell Evans.)
|||
|
|||
[Picture perfect memories,
Scattered all around the floor. Reaching for the phone cause, I can't fight it any more. And I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time.] Nu-mi vine in cap acuma ![]() Serialul preferat? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intrebare si Raspuns | Bell Evans | 257 | 39,612 |
04 Feb 2018, 16:44 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
intrebare si raspuns | Ada McNair | 990 | 99,150 |
12 Apr 2010, 20:23 Last Post: Isabella River |
|
intrebare si raspuns | Aylin Lovegood | 990 | 87,622 |