Thread Closed 
Parerea despre membrii
31 Aug 2011, 20:45 (This post was last modified: 31 Aug 2011, 20:45 by Jennifer L. Campbell.)
Ginny, zuza mea Love am ajuns sa tin la tine foarte mult intr`un timp foarte scurt Love esti una dintre cele mai bune prietene ale mele de pe acest forum si nu numai :-o
Imi place ca esti nebuna ca mine Cool catuse roz Whistle =))))))))) te iubesc mult Love

@ Kennya: fara fb fara fb fara fb =)))) si cu ralf lasa ca vezi tu Devil o pun pe pisicuta mea Mitzi sa te muste Cool si parerea mea despre tine o stii Love

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
02 Sep 2011, 22:22
Deci clar. Relatia noastra deja trece barierele specialului.
Cea mai tare echipa sado-maso=)))))))
Fiecare dupa piticii ei... Duse cu sorcova...
Asa, acum serios. Jenn e o persoana foarte incapatanata. Capoasa rau, dar cu intentii foarte bune si eu apreciez mult ce mi-a spus in seara asta... Mi-a inchis si gura cu ceva, ce nu as recunoaste nici moarta, nici impuscata in ceafa si calcata cu masina=))))
O persoana foarte de treaba si o prietena buna. Ne intelegem din ce in ce mai bine ^_^

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 Sep 2011, 22:27 (This post was last modified: 02 Sep 2011, 22:35 by Jennifer L. Campbell.)
Pai cum sa nu ne intelegem?:-o mor de ras cu tine si esti o prietena foarte bunaa Love mai aveam un pic si cadeam cu scaunul din cauza taa =)))
O sa facem ravagii printre sado-masochisti, noi suntem cele mai tari =)))))) oricum tu accepti durerea doar de la minee =)))))) Eu sunt dupa cu pluta ( mai bine spus dupa Salam Love ) si tu dupa minee cu ochii insa dupa baieti secsy =))))
Si sa stii ca o sa ma tin de ce ti`am spus , stii foarte bine ca nu ma las pana cand nu o sa vad chestia ata ! Love si daca se intampla stii ce iti dau cadou, o friptura din carne de spiridusi, preferata ta Love

EDIT LATER:
Am uitat ceva important, "toata toata ne facem feisan fata, din cap pana`n picioare " =)))))

~ Created by Lexie ~
02 Sep 2011, 22:38
Jeeeeennnnnnnnn Cool.Imi e dor sa vorbim multe,dar uite ca azi am facut conversatie =))))),si o sa-ti fac in curand aia cu salam Finna.Pot spune ca tin foarte mult la tine si ca esti o prietena superba,o persoana extraordinara si prima persoana cu care am ras cu adevarat pe mess.
Te iubeesc >Happywide< =)))).

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
02 Sep 2011, 22:41 (This post was last modified: 03 Sep 2011, 17:55 by Bell Evans.)
Waiii Blush multumesc Blush si tu imi esti prietena si o persoana extraordinara Love este adevarat ca nu am vorbit prea multe in ultimul timp dar poate ne reintoarcem la "vremuri frumoase" =)))
Si eu te iubesc si salam sa fie cu tine Love ! =))))))))))))) dar vezi sa nu`mi furi barbatul =))

http://www.darkmark.ro/parerea-despre-me...-5815.html

~ Created by Lexie ~
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,180 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,157 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,309 25 Mar 2011, 15:35