Kennya Allen
03 Sep 2011, 23:12
aiaiaii ce insiruire de caracteristici dragute acolooo =] poate ne intalnim la un RPG, sa aduci si mai mult pesimism prin ciudateniile noastre. >Happywide<

[Image: iv94i1.jpg]

Even when it's over, Harry Potter will always be a part of me.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Sep 2011, 09:37
Bine ai venit Kennya >Happywide<
Raspund la topicul asta dupa ce a fost facut acum 10 ani ca sa ma bag in seama...
Have fun si ne vedem la un RPG !

04 Sep 2011, 10:40
Bine ai venit in 2007 Kennya vrei sa zici=)))))))
Doamne ce vremuri. Aveam 16 ani.
Oare cati m-au injurat de atunci=)))

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
04 Sep 2011, 10:45 (This post was last modified: 04 Sep 2011, 10:51 by Raizen Isildur.)
Ce chestie :| Patru ani mi se par o vesnicie. Iti vine sa crezi ca pe vremea aia majoritatea membrilor de acu avea 10-11-12 ani si eu aveam 23 ? My god ce tineri eram.

Acum face forumul 5 ani, jumatate de deceniu :|

Ma intreb cine o sa mai fie pe forumul asta cand o sa faca 10 ani, in-afara de noi doi bineinteles, ca noi suntem babalacii Darkmark-ului.

04 Sep 2011, 15:03
Eu chiar daca nu o sa mai activez, tot intru sa vad ce s-a ales de forum. Cel mai mult mi-ar parea rau sa pice pe mainile unui membru si sa-l lase sa moara. Ar fi chiar trist sa se intample asta. Zic dupa ce vremea noastra o sa treaca.
Da chiar. In aprilie anul viitor facem 5 ani. Chiar trebuie sa pregatim ceva mare sa sarbatorim. Trebuia cineva sa faca asa o istorie mai mica, cu punctele principale macar, ce s-a intamplat pana acum si sa fie pus intr-un topic undeva. Si sa fie mereu completat de-a lungul timpului. Sa stai sa citesti si sa nu-ti vine sa creada ca au trecut atatia ani si cum a evoluat totul.
Si tu cu babalacii. Imi aduc aminte cum era prima oara pe forum. Omg=)))) Chiar trebuie sa-i multumim Iuliei ca a pus prima caramida aici.
S-au schimbat multe. Dar numai asa a supravietuit forumul. Si chiar sunt mandra unde am ajuns cu el.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
04 Sep 2011, 15:37
O sa renunt la administrare cu 5 zile inainte sa mor.

04 Sep 2011, 17:51
E bine atunci=))))
Eu cred ca o sa-mi amenint copii sa se inregistreze si sa se ocupe de forum. Chiar ma intreb cum o sa fie lucrurile pe aici peste cativa ani. Cine o sa ramana, cine o sa plece...
Chiar cred ca suntem unul din cele mai bune forumuri HP din tara. Noi si tipii aia de la lumea lui Harry. Dar si ei au inceput sa-si piarda din activitate, fata de cand m-am inregistrat eu cel putin.

04 Sep 2011, 18:51
(04 Sep 2011, 17:51)Kennya Allen Wrote: si tipii aia de la lumea lui Harry.

Not really, imo.

08 Sep 2011, 01:39
La 10 ani dam party cu totii!!! Ca o sa crestem,si o sa putem sa fugim din oras in oras. Si o sa beeem,si o sa dapanam amintiri.Si chesti,trestii,lucruri sexy Devil
Chiar...provoc toti membri sa stea aici pana face forumul 10 ani Finna Ca eu,daca nu asti scapat de mine pana acum,sigur nu va las.

PS: Kennya...de aia am postat aici.Vreau un topic ca sa am unde depana amintiri! Devil

Kiss Va adoricesc Kiss
09 Sep 2011, 14:46 (This post was last modified: 10 Sep 2011, 11:25 by Robert Eric Smith.)
Daca nu uit de el in urmatorii 7 ani cu siguranta vin la party-ul nostru/vostru pnm cum o fi Finna \m/ !
Vara la mare :> ! Ne-mbatam, ne tolanim la soare, ne balacim :>

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ruthie Allen Ruthie Allen 16 3,072 29 Oct 2010, 19:11
Last Post: Jade A. Crawford