Kennya Allen
|
03 Sep 2011, 23:12
|||
|
|||
aiaiaii ce insiruire de caracteristici dragute acolooo =] poate ne intalnim la un RPG, sa aduci si mai mult pesimism prin ciudateniile noastre. >
![]() ![]() Even when it's over, Harry Potter will always be a part of me. |
|||
04 Sep 2011, 09:37
|||
|
|||
Bine ai venit Kennya >
![]() Raspund la topicul asta dupa ce a fost facut acum 10 ani ca sa ma bag in seama... Have fun si ne vedem la un RPG ! |
|||
04 Sep 2011, 10:40
|||
|
|||
Bine ai venit in 2007 Kennya vrei sa zici=)))))))
Doamne ce vremuri. Aveam 16 ani. Oare cati m-au injurat de atunci=))) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Sep 2011, 10:45
(This post was last modified: 04 Sep 2011, 10:51 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
Ce chestie :| Patru ani mi se par o vesnicie. Iti vine sa crezi ca pe vremea aia majoritatea membrilor de acu avea 10-11-12 ani si eu aveam 23 ? My god ce tineri eram.
Acum face forumul 5 ani, jumatate de deceniu :| Ma intreb cine o sa mai fie pe forumul asta cand o sa faca 10 ani, in-afara de noi doi bineinteles, ca noi suntem babalacii Darkmark-ului. |
|||
04 Sep 2011, 15:03
|||
|
|||
Eu chiar daca nu o sa mai activez, tot intru sa vad ce s-a ales de forum. Cel mai mult mi-ar parea rau sa pice pe mainile unui membru si sa-l lase sa moara. Ar fi chiar trist sa se intample asta. Zic dupa ce vremea noastra o sa treaca.
Da chiar. In aprilie anul viitor facem 5 ani. Chiar trebuie sa pregatim ceva mare sa sarbatorim. Trebuia cineva sa faca asa o istorie mai mica, cu punctele principale macar, ce s-a intamplat pana acum si sa fie pus intr-un topic undeva. Si sa fie mereu completat de-a lungul timpului. Sa stai sa citesti si sa nu-ti vine sa creada ca au trecut atatia ani si cum a evoluat totul. Si tu cu babalacii. Imi aduc aminte cum era prima oara pe forum. Omg=)))) Chiar trebuie sa-i multumim Iuliei ca a pus prima caramida aici. S-au schimbat multe. Dar numai asa a supravietuit forumul. Si chiar sunt mandra unde am ajuns cu el. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Sep 2011, 15:37
|||
|
|||
O sa renunt la administrare cu 5 zile inainte sa mor.
|
|||
04 Sep 2011, 17:51
|||
|
|||
E bine atunci=))))
Eu cred ca o sa-mi amenint copii sa se inregistreze si sa se ocupe de forum. Chiar ma intreb cum o sa fie lucrurile pe aici peste cativa ani. Cine o sa ramana, cine o sa plece... Chiar cred ca suntem unul din cele mai bune forumuri HP din tara. Noi si tipii aia de la lumea lui Harry. Dar si ei au inceput sa-si piarda din activitate, fata de cand m-am inregistrat eu cel putin. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Sep 2011, 18:51
|||
|
|||
|
|||
08 Sep 2011, 01:39
|||
|
|||
La 10 ani dam party cu totii!!! Ca o sa crestem,si o sa putem sa fugim din oras in oras. Si o sa beeem,si o sa dapanam amintiri.Si chesti,trestii,lucruri sexy
![]() Chiar...provoc toti membri sa stea aici pana face forumul 10 ani ![]() PS: Kennya...de aia am postat aici.Vreau un topic ca sa am unde depana amintiri! ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Sep 2011, 14:46
(This post was last modified: 10 Sep 2011, 11:25 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
Daca nu uit de el in urmatorii 7 ani cu siguranta vin la party-ul nostru/vostru pnm cum o fi
![]() Vara la mare :> ! Ne-mbatam, ne tolanim la soare, ne balacim :> Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ruthie Allen | Ruthie Allen | 16 | 3,072 |
29 Oct 2010, 19:11 Last Post: Jade A. Crawford |