Daydream
01 Sep 2011, 18:23
Isi ciufuli o clipa parul,gandindu-se la alte lucruri,dar reveni repede cu un raspuns:
"Nu...cred ca o sa ne lase in continuare aici,daca ne-ar trimite inapoi la castel ar fi mai rau - toata lumea s-ar panica." si facu o pauza pentru a-si umple plamanii cu o doza noua, de data aceasta aromata cu un miros de unt ars."Cu siguranta au un motiv pentru fiecare crima pe care o comit...intotdeauna exista un motiv pentru ei,doar ca noi nu suntem in stare sa-l intelegem."si terminandu-si ideea inspira din aburul facut de cafeaua care tocmai aparuse in fata sa.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Sep 2011, 23:16
Auzind raspunsul lui Calvin fata statu un pic pe ganduri.Se uita la masa profesorilor unde vazu ca se mai linistisera spiritele.Profesorii nu mai pareau atat de panicati dar tot vorbeau in soapta si pareau putin speriati.
Ceilalti elevi nu pareau sa fi observat comportamentul profesorilor, ei doar povesteau si radeau parand sa nu aiba nici un fel de grija.Ii veni in minte faptele eroice ale lui Harry Potter si ale prietenilor sai care reusisera sa-i invinga pe devoratori si pe Lordul Intunecat.Profesorii spuneau ca de atunci totul era linistit.Varcolacii s-au inprietenit cu oamenii, parintilor nu le mai era frica sa-si lase copii sa stea afara pana seara iar cei ce ajungeau in azkaban erau putini.Cercetasa vroia sa faca fapte eroice in viata, exact ca Harry.
02 Sep 2011, 11:53 (This post was last modified: 02 Sep 2011, 11:53 by Calvin LeBlanc.)
Cu siguranta nu era una din zilele sale norocoase, desi afara vremea nu prevestea nimic spectaculos, Calvin avea un alt presentiment care i se strecurase in minte de cand ii cauzise pe profesori.Oricum nu avea sa i se intample nimic, nici lui si niciunui alt elev - pentru ca in fond nimeni nu gresise cu nimic si nu ii suparase pe devoratori, cel putin asa creea el.Se gandi o clipa ca poate Andreea avea dreptate, nu era nevoie de un bun motiv pentru ca acestia sa comita o crima - poate o faceau din placere, poate nu-i interesa ce se intampla cu cei ce pierd pe cineva.Alunga toate aceste ganduri inutile din minte printr-un gest usor sesizabil al mainilor si clipi des din ochi.
"Nu are rost sa nu mai gandim la asta... sigur vor rezolva problema asta,in plus nu cred ca vor aparea de soua ori in acelasi loc intr-un timp atat de scurt.Poate ar trebui sa ne bucuram de ziua libera ca ceilalti,fara sa ne batem capul cu probleme" suna destul de ignorant ceea ce tocmai spusese, avea obiceiul sa-si ingroape grijile in ignoranta atunci cand nu vroia sa se chinuie cu ele."Ce vrei sa faci dupa ce se vor termina cei sapte ani la Hogwarts, te-ai hotarat deja? Am observat ca foarte multi sunt deja siguri de planurile lor inca din primii ani."

02 Sep 2011, 16:22 (This post was last modified: 02 Sep 2011, 16:26 by Andreea Black.)

Auzind ce o intrebase baiatul , Andreea statu putin pe ganduri si apoi spuse:
-Sincer nu m-am gandit pana acum ce vreau sa devin dar cred ca cel mai mult mi-ar placea sa fiu Auror dar cine stie , poate in 7 ani vom fi amandoi profesori la Hogwarts,zise fata razand .
Se gandea amuzata cum ar fi ei doi peste 7 ani stand la masa profesorilor si invatandu-i pe elevi tot felul de lucruri.
Dupa cateva momente mai adauga:
Tu ce ai vrea sa devii ?
02 Sep 2011, 19:48
Se gandi atent la ideea fetei si se imagina asezat pe unul din jilturile de la masa profeosrilor,privind la fetele speriate ale celor din anul I si la strengarii pusi pe sotii din anii mari.Totul era absurd in aceasta viziune,el nu era nici suficient de responsabil,nici suficient de ambitios pentru a ajunge profesor la Hogwarts sau la orice alta scoala de vrajitori din lumea aceasta.In plus,daca ar fi ajuns sa fie profesor ar fi trebuit sa fie sever si sa-i pedepseasca pe cei care incalcau regulile,lucru pe care nu vroia sa-l faca.
Probabil ca era genul de papa-lapte din cauza caruia se fac glume pe seama astropufilor, dar asta nu-l deranja pentru ca se obisnuise de mult sa fie tachinat de ceilalti, insa era nemultumit pentru ca exact lucrul asta il impiedica sa aiba tinte inalte.
"Eu m-am gandit, de foarte multe ori chiar, la ceea ce voi face,si la ce as putea face ...dar niciodata nu am ajuns la o concluzie." zise baiatul aparandu-i cateva cute pe frunte si largindu-si buzele intr-un mod care arata cu siguranta a nemultumire."Inafara de previziuni nicio ora nu-mi place prea mult... poate voi ajunge sa le ghicesc incuiatilor in cesti de cafea si in palma...sau poate nu...cine stie?!"si spunand acestea pe un ton putin sarcastic isi duse din nou cana de cafea la gura.

03 Sep 2011, 23:58
Se mai lasa linistea in localul Trei maturi.Din cand in cand un om mai iesea din local dar tot ramaneau multi oameni.
Observand ca baiatul termina cafeaua lua putin cana si se uita in ea.Nu intelegea acele forme ciudate facute
de praful de cafea ramas pe fundul canii si nici nu intelegea ce inseamnau. Previziuni despre viitor era materia la care nu se pricepea deloc si asta ii cam displacea.Se uita confuza in cana inclinand capul intr-o parte.
-Hmm , sa ghicesti in cani de cafea? Cum faci asta?
04 Sep 2011, 17:12 (This post was last modified: 04 Sep 2011, 23:32 by Calvin LeBlanc.)
Afara soarele trecuse de mult de amiaza, dar cei doi nu pareau sa bage de seama, lasandu-se purtati de cursul firii.Desi astropuful isi terminase cafeaua de ceva vreme, efectele acesteia intarziau sa apara si energia parea sa-l paraseasca cu fiecare vorba spusa, asa ca de data aceasta scoase din geanta pe care si-o uitase sub scaun un pahcet invelit intr-o hartie ce parea sa fie ziarul de acum cateva zile.Era ceva grosolan, nici el nu ar fi mancat ceva impachetat intr-un asemenea mod, dar stiind ca hartia fusese curatata de el insusi printr-o vraja inainte de a fi folosita, nu isi mai facea griji.Desfacu cu grija pachetelul si dinauntru sarira cateva figurine de ciocolata si omulteti de turta dulcedar ii prinse cu grija si ii inchise sub un bol proaspat aparut pe masa.O invita din priviri pe cercetasa sa se serveasca impingand cristalul sub care erau inchise dulciurile vii.Zambi satisfacut muscand capul unui omulet de turta dulce care i se zbatea in palma.
"Ehm...nu sunt nici eu foarte sigur.Cand eram mic bunica mea obisnuia sa le citeasca altor prietene in cafea si in carti,dar eu nu aveam voie sa stau cu ele, pentru ca parintii mei credeau ca e ceva rau - diabolic chiar; dar uneori reuseam sa ma strecor si le pandeam." si facu o pauza pentru a musca si piciorul omuletului de turta dulce."Dar dupa ceva vreme mi-am dat seama ca nu e de loc cum spuneau parintii mei asa ca imi petreceam mult timp cu ea punand-o sa ma invete tot ceea ce stia despre ghicit... Din pacate nu a mai avut mult timp sa ma invete.."iar ochii ii cazura ca intr-un gol si fata i se intrista o clipa.
Isi reveni repede din visare, si apuca toarta cescutei indreptand-o in fata sa.Privi atent pret de cateva momente si incepu sa-i dezlege fetei o parte din semnificatiile formelor alambicate ce-i apareau in zat.
"Aici apar o multime de mici patratele interalate sau apropiate.Ar putea fi un roi de albine, lucru care ar insemna succes, sansa de imbogatire sau un castig pentru care insa va trebui sa muncesti.Totodata ar putea fi doar niste patratele iar asta inseamna ca prietenii tai sunt persoane cu dublu caracter, care te mint si vor doar sa profite de pe urma ta" si facu o pauza pentru a trage aer proaspat in piept dar si pentru a mentine suspansul.Sper ca e un roi de albine...pentru binele meu sper ca sunt albine.Mai departe... aici sunt niste flori,seamana putin cu cele de floarerea soarelui. Asta inseamna ca dragostea isi va face aparitia si va fi un succes,dar pentru ca langa sunt aceste patratele sensul se schimba complet si iubirea va fi una mincinoasa.Si se opri oftand pentru o clipa.Nu credea ca dragostea va aparea,nu acum , si nici in viitorul foarte apropiat,poate doar mai tarziu cand va fi mult prea ursuz sa se complice cu asemenea lucruri.
Intinde-mi palma ceru astropuful umil cercetasei si astepta reactia acesteia.

05 Sep 2011, 12:25 (This post was last modified: 05 Sep 2011, 12:25 by Andreea Black.)
Isi aminti amuzata cand era mai mica si mergea cu prietenele la casuta lor din copac si se jucau de-a vrajitoarele.Aveau robe si maturi , baghete si pisici negre si cum fugeau de colo-colo razand si distrandu-se.Tinea minte maiales ziua in care ea si prietenele ei au primit scrisorile de la Hogwarts, toate erau atat de fericite si entuziasmate dar au fost sortate la case diferite si nu se mai intalneau atat de des.
Dupa ce se trezi la realitate merse sa isi ia o berezero dupa care se intoarse inapoi .Mai lua o data ceasca de cafea si se mai uita o data pe fundul ei la fel de confuza ca prima data.
-Eu tot nu inteleg cum e cu cestile de cafea, zise ea razand.
Cercetasa nu prea credea in ghicit in palma si lucruri din acestea dar i se pareau totodata foarte interesante.
Musca din omuletul de turta dulce si ii intinse palma astropufului.Astepta sa vada ce ii va prezice.
Baiatul se uita in palma Andreei iar dupa cateva secunde se uita speriat in ochii Cercetasei si zise:
06 Sep 2011, 15:21
Privi palma cercetasei si nimic nu i se paru ciudat - cei drept nici nu se pricepea foarte bine la acest fel de ghicit, dar ceva ii atrase atentia.Pe pielea rozalie a mainii in dreptul inelarului fata avea un semn, usor de ignorat - o pata de culoare putin mai alba si un mic punct negru in mijloc.Era sigur ca mai vazuse cel putin o data aceasi palma - si era sigur ca o intalnise in cosmarul ce se repeta ciclic o data la cateva zile.Simtea cum pielea fetii i se albeste si ochii deveneau tot mai proeminenti,dar incerca sa se stapaneasca si ridica privirea,schitand un zambet fad si fara rost.
"Nu,nu e nimic grav..nu cred.Doar ca ti-am recunoscut mana ... sa fii foarte atenta de-acum incolo ,pericole te pandesc." si incerca sa indulceasca vestea facand-o sa sune ca o gluma.Nu era nici el convins pe deplin ca fata ar putea pati ceva - era absurd daca-i spunea ca are cosmaruri in care o vede, asa ca era hotarat sa nu-i spuna decat sa aiba mai multa grija.
"Da..ai grija , in rest totul pare in regula... nu vei avea probleme mari si vei trai mult" zise astropuful fara a privi palma.
Cu toate ca nu era ingrijorat, ci mai degraba surprins de coincidenta,nu ii mai ghici fetei nici in cafea si nici in palma,sperand sa nu mai descopere si alte semne care sa-i trezeasca amintiri putin placute.

06 Sep 2011, 22:27
Andreea vedea ca baiatului i se albise fata.Era curioasa sa afle ce era inneregula.
"Din moment ce nu mi-a spus ori e ceva mai grav ori nu este prea inportant"gandi ea.
Cercetasa se uita timp de o secunda prin localul plin de oameni veseli si se duse pana la baie .Trecuse printre mesele din lemn uitandu-se la fiecare om pe langa care trecea.Vedea privirile multor oameni indreptandu-se spre ea.Ura sa fie privita de multi oameni asa ca incepu sa grabeasca pasul uitandu-se mereu in spate .Cand intra in baie aluneca pe apa de pe jos si cazu pe spate.Bine ca nu mai era nimeni acolo.Se ridica incet si isi dadu jos roba uda ramanand doar in tricou si blugi.Iesi din baie cu roba in mana ingrozita de vreun posibil contact vizual cu ceilalti oameni din local. Se aseza din nou la masa cu privirea in pamant.