Temnite si goblini
|
06 Sep 2011, 15:26
|||
|
|||
John o privi sceptic.Femeia aceea fusese cel mai probabil o victima a goblinilor cat despre varcolaci sau vampiri, aparitia lor undeva in jurul scolii era imposibila datorita farmecelor de protectie.Baiatul o privi pe Adnana trist, nestind cum sa formuleze cea ce dorea sa spuna.Motivul pentru care el era trist.Undeva in spatele lui zacea cu ochii inchisi de parca ar fi dormit Ruty.Micuta spiridusa cazuse in lupta impotriva goblinilor, rapusa de un cutit de argint.Baiatul ii arata fetei cutitul.
''A luptat cu liderul lor...am incercat sa ajung cat de repede am putut dar...'' Ii arata apoi corpul Impietrit al lui Gorok.Era asezat in varful unei gramezi de goblini Impietriti sau loviti de alte vraji. ''Am vorbit cu un spiridus...in curand cei de la Minister vor ajunge aici...si se vor ocupa de goblinii ramasi...cat despre noi...nu cred ca ar fi bine daca ne-ar gasi aici.'' Unul dintre spiridusi se apropie de baiat. ''Fiti fara grija tineri vrajitori...sacrificiul lui Ruty nu va fi uitat in aceasta bucatarie...si nici ajutorul oferit de voi in aceasta seara...'' Baiatul zambi la auzul acelor cuvinte.Se uita acum la Adnana. ![]() |
|||
06 Sep 2011, 17:28
|||
|
|||
John ii arata, tacut, cu mana o directie. Era un colt, manjit de sange. Si acolo, acolo statea fara suflare Spiridusa cea mai draga a Astropufei, Ruty. Lacrimile navalira. Tanara se indrepta intr-acolo si-i mangaie trupul neinsufletit.
Fu intrerupta de vorbele unui Spiridus. Privi fata Astropufului, care ii zambea. Incerca sa zambeasca si ea, apoi se ridica, raspunzandu-i lui John la intrebare: "Da, da, ar fi bine sa plecam de aici.." Urcara scarile, aruncand o ultima privire si facandu-le cu mana Spirirdusilor, apoi iesira din Temnitele Sangeroase. Iesira din Bucatarie. "John, nu pot sa ma duc in pat.. Nu in starea asta.." Astropuful nu zise nimic. Doar o urma pe fata care iesi afara, plimbandu-se..Era o noaptee frumoasa, dar in care se petrecusera multe, chiar foarte multe, si se pierdusera vieti pretioase. Cei doi isi continuara plimbarea, tristi si tacuti, gandindu-se la intamplarile din acea seara..Gandindu-se... Sfarsit Edit By Raizen Puncte Astropufi - 120 Topic Closed ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|