|
It's easy to forget how we were.
|
06 Sep 2011, 17:04
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- - Chiar atat de rau e? intreba Ainsley, curioasa.
Cercetasa pufni, amintindu-si de toate datile in care viata i-a fost pusa in pericol. Acum mult timp, dorise sa creasca un pui de dragon. Din fericire, dupa ce animalul sau aproape a dat foc la Padurea Interzisa, uriasul a renuntat la visul acela.
- Mult mai rau decat iti imaginezi, aproba Desiree.
Urcara ultimele scari, si Cercetasa se trezi dintr-o data in fara Marii Sali. Trebuia sa recunoasca ca timpul trecea mai repede cand avea o colega langa ea.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
06 Sep 2011, 17:47
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
RP Posts: 563
Galeoni: 75
|
|
- - Nu poate fi chiar atat de rau, rosti Ainsley, clatinand din cap.
Trecura de usile larg deschise ale Castelului si pasira pe treptele masive de marmura; lumina diminetii le intampina ca pe niste vechi prieteni. Firele de iarba si papadiile se leganau in bataia usoara a vantului, dandu-i fetei senzatia de libertate.
- Mai bine ai vedea cu ochii tai ce se intampla pe acolo, rase Desiree.
Ainsley clatina din cap, intrebandu-se daca colega ei voia sa o faca sa se intoarca din drum.
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
|
|
06 Sep 2011, 18:31
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Respira adanc, savurand racoarea diminetii. Se bucura ca nu era nimeni prin Curtea Castelului, astfel incat sa fie nevoita sa vorbeasca cu toti studentii din Hogwarts.
- E Paznic al Vanatului, adauga Ainsley. E normal ca sa..
Desiree se intoarse curioasa catre colega sa. Parea ca incearca sa-si gaseasca cuvintele, astfel incat sa nu spuna nimic insultator la adresa uriasului.
- Intelegi ce vreau sa spun.
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
06 Sep 2011, 20:50
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Cuvintele Cercetasei o facura pe Desiree sa rada. Sunetul acela melodios trecu mai departe, purtat pe aripile vantului.
- Nu te ascunde dupa deget, Ainsley, ii spuse ea.
Simti briza diminetii ciufulindu-i usor parul, si se trezi cu cateva suvite odihnindu-i-se pe obraz. Le dadu la o parte, apoi ii arunca o privire sugestiva lui Desiree.
- Despre ce vorbesti?
Se uita pe urma in departare. Se aflau destul de aproape de lac; ar fi putut sa se opreasca si acolo daca doreau.
|
|
07 Sep 2011, 10:06
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Desiree zambi atotstiutoare colegei sale, incercand sa-si dea un aer superior. Desigur, Ainsley va intelege ca dorea doar sa impresioneze prin ironia sa.
- Crede-ma, stiu ce voiai sa spui, rosti Cercetasa. Doreai sa-mi zici: E normal ca lui Hagrid sa-i lipseasca o doaga uneori.
In timp ce Ainsley se puse pe chicotit, Cercetasa arunca o privire in departare. Nu mai aveau mult pana sa ajunga la coliba uriasului.. Parca deja simtea ca-i era dor pana si de cainele lui Hagrid, Colt.
Love you, Bells.
|
|
07 Sep 2011, 12:05
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Nu, nici chiar asa, clatina Ainsley din cap.
In fond, nu ea era cea care il cunostea pe Hagrid; dar, din spusele lui Desiree, simtea deja cum nesiguranta o cuprinde intr-o imbratisare stransa. Incerca sa o ignore. In fond, lui Desiree ii place sa exagereze lucrurile, ii trecu din nou prin minte. Nu e ceva nou.
Ajunsera in fata colibei lui Hagrid. O coloana de fum se inalta din cosul casei, inaltandu-se catre vazduh. Ainsley trase adanc aer in piept si bocani de doua ori in usa. Astepta apoi ca uriasul sa ii deschida.
|
|
07 Sep 2011, 12:13
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Cercetasa arunca o privire prin imprejurimi. Poate ca fumul se inalta din cosul colibei, insa uriasul ori nu era acasa, ori nu dorea sa raspunda. Cand asculta mai cu atentie, auzi scheunatul inconfundabil a lui Colt de dupa usa.
- Crezi ca e acasa? o intreba Ainsley, nesigura.
Desiree se uita o clipa catre Padurea Interzisa. Hagrid putea sa-si indeplineasca in momentul acela datoria de Paznic al Vanatului..
- Trebuie sa vina imediat, rosti Cercetasa, increzatoare.
Love you, Bells.
|
|
07 Sep 2011, 17:04
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Cel mai probabil e ocupat cu treburile lui de Paznicul Vanatului, continua Desiree. Sau e ceva in legatura cu orele de Grija fata de Creaturile Magice.
Ainsley aproba absenta din cap. Apoi auzi un zgomot ciudat - ca si cand cineva zgaria usa ca sa iasa afara. Un scheunat discret se auzi atunci de dupa usa, iar Cercetasa isi dadu seama imediat cine era.
- Si l-a lasat pe cainele lui aici? intreba, pe o voce joasa.
Desiree ii arunca o privire si ridica din umeri.
|
|
07 Sep 2011, 17:15
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- - Putem sa-l asteptam, sugera Cercetasa.
Se aseza pe treptele colibei lui Hagrid si, dupa cateva momente, Ainsley facu acelasi lucru. Scheunatul lui Colt inceta la fel de brusc precum a inceput, iar Desiree in sfarsit reusi sa gandeasca limpede.
Nu stiuse de ce a avut senzatia ca totul era extrem de familiar, dar apoi si-a dat seama. Mai asteptase o data ca Hagrid sa revina din Padurea Interzisa- in aceeasi zi in care a aflat ca uriasul a adus un pui de dragon la Hogwarts. Spera ca de data aceasta Hagrid sa nu faca ceva asemanator.
Love you, Bells.
|
|
07 Sep 2011, 19:11
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Ainsley ofta si incepu sa se joace cu manecile bluzei sale. Nu avea idee peste cata vreme avea sa vina uriasul, dar avand in vedere ca il lasase pe Colt in coliba probabil ca va reveni in curand. Perdeaua de la mica fereastra era data la o parte; iar Cercetasa nu vedea nicio urma de Hagrid acolo. Un foc vesel ardea in camin, in ciuda caldurii de afara.
Dupa cateva minute, Desiree o inghionti in umar si isi inclina capul catre Padurea Interzisa.
- Il vezi pe Hagrid? o intreba. In sfarsit, era si timpul.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|