some love
|
07 Sep 2011, 12:10
|||
|
|||
(06 Sep 2011, 22:22)Bell Evans Wrote: dar dupa ce trece putin timp - ai sa vezi si tu > Word! (06 Sep 2011, 22:38)Raizen Isildur Wrote: Asta pentru ca atunci cand sunt cu cineva ma implic total. E practic totul pentru mine si nu se pune problema sa evit, sa mint, sa fiu din plictiseala samd. Total de acord. Nu vad de ce te'ai implica intr'o relatie daca nu vrei, pana la urma e viata ta, si trebuie sa fii fericit. Ii vad pe unii in galati, care se cupleaza cu niste tipe, dupa doua saptamani le lasa, si dupa doua zile sunt iar cu alta, oameni care pur si simplu nu suporta sa fie "single" si isi aleg practic panarame. Tipii de genul asta dezamagesc fetele care inca cauta relatii serioase, si se intreaba unii de ce fetele au o parere proasta despre baieti [nu toti baietii, Raiz! ![]() Bell imi zicea odata "In Campulung daca ai doua saptamani e mult" ![]() ![]() |
|||
07 Sep 2011, 23:04
(This post was last modified: 07 Sep 2011, 23:06 by Shayera Holl.)
|||
|
|||
Sunt de acord cu Alice.
Si totusi...o fata e mai "rau vazuta" decat un baiat.Ca asa vine faza. Daca un tip se culca cu mai multe,e erou.Dar daca o fata o face cu mai multi...e deja usuratica. Oricum...cel mai penale sunt relatiile gen "Ma pun cu X ca sa mi-o trag...si sa le zic tuturor ca am fost nush unde." Va zic eu...intr-o relatie,daca amandoi se iubesc,nu are cum sa sufere numai unul.Fiecare are durerea lui. In relatie care se bazeaza doar pe o persoana.Tot aia e cea ranita...poate si pe celalalt il doare...dar in fund. aici e vorba de cat de maturi sunt amandoi.Ca mai vezi cate unul de 18-19 care se pune cu o fata de 14,doar ca sa isi bata joc de ea.Tipa cum habar nu are...pune botu',pune suflet,se pune si pe ea in joc.Asa isi strica si reputatia,si ramane si cu buza umflata. ![]() ![]() |
|||
07 Sep 2011, 23:14
|||
|
|||
Pe mine ma amuza faza cu reputatia. Why do you care about what other people say ? :| Let them talk. You know better and that's the only thing that matters.
In plus de asta, daca intr-o relatia amandoi se iubesc nu e necesar sa sufere amandoi. E posibil ca unul din ei sa inceteze sa-l mai iubeasca pe celalalt si atunci el nu prea sufera. Poate ii e mila ca cealalta persoana si in felul asta sufera dar na... altfel nu. |
|||
07 Sep 2011, 23:16
|||
|
|||
Pai da...dar tot simte ceva,o pierdere.
Totusi...reputatia asta e asa penala.Ca toti incep sa te vorbeasca.Pana si prietenele te lasa,ca se bazeaza pe faza aia: "Spune-mi cu cine umbli,ca sa iti spun cine esti!". Si pe langa asta,te mai trezesti cu nesimtiti care se uita la tine si iti vorbesc porcos. ![]() ![]() |
|||
07 Sep 2011, 23:39
|||
|
|||
Alea nu sunt prietene. Sunt tovarashe de barfa.
|
|||
07 Sep 2011, 23:43
|||
|
|||
Fie ele cum or fi,dar tot se daparteaza de tine.Ramai cu doua,trei. Prea putini prieteni adevarati gasesti...iti zic eu.
In fine,eu oricum iti dau dreptate.Esti mai experimentat ![]() ![]() ![]() |
|||
07 Sep 2011, 23:55
|||
|
|||
E mai bine sa ai putini prieteni adevarati, dar buni, decat o tona care sa te barfeasca de indata ce gasesc prima ocazie. Nu ai putea sa ii tii aproape pe toti, sa te comporti la fel cu toti. Asa eu stiu ca am doua prietene in orasul meu carora pot sa le zic orice, una in Canada, una in Galati si e perfect
![]() ![]() |
|||
08 Sep 2011, 14:45
|||
|
|||
Faza cu reputatia mi se pare si mie o prostie. Adica, cine iti e prieten cu adevarat, nu ii pasa ce zice lumea despre tine, de aia si am eu putini prieteni, dar pe care ii am, sunt foarte buni. Si referitor la diferenta dintre fete si baieti stiam un banc, el normal in engleza, dar il zic pe romana, cu nu stiu formularea concreta in engleza
![]() Fetele se planga ca, daca un baiat se culca cu mai multe fete, e un macho, si altele, iar daca fetele o fac, sunt usuratice. Iar baiatul da replica. Hai sa o luam asa. Exista o cheie, care poate sa deschida orice lacat. E o cheie foarte smechera. Iar apoi este un lacat care poate fi deschis de orice cheie. Ala nu e un lacat deloc bun ![]() ![]() |
|||
08 Sep 2011, 17:22
(This post was last modified: 08 Sep 2011, 17:24 by Ginny Malfoy.)
|||
|
|||
(07 Sep 2011, 23:04)Shayera Evans Wrote: Ca mai vezi cate unul de 18-19 care se pune cu o fata de 14,doar ca sa isi bata joc de ea.Tipa cum habar nu are...pune botu',pune suflet,se pune si pe ea in joc.Asa isi strica si reputatia,si ramane si cu buza umflata. daca tipa e desteapta, stie cum sa se foloseasca ea de el.acum e obligatoriu ca daca o tipa sta cu baieti mai mari sa fie o fraiera? imi dau seama ca vorbesti din experienta la capitolul asta...dar genul de fete care pun suflet si se implica total nu ar trebui sa stea cu baieti mult mai mari. pt ca vor un singur lucru de la tipele mai mici=sex. trebuie sa fii mai afurisita un pic pentru asta nush. ![]() aa si nu e obligatoriu ca el sa stie varsta exacta a ei=))))) ipotetic vorbind. ![]() shery, tipul tau banuiesc ca e doar genul loser... care sparge seminte in scari de bloc si comenteaza prietenele altora pt ca el n'are, care se amuza pipaind fete random pe strazi. majoritatea baietilor care se cupleaza cu fete cu multi ani mai mici o fac pt ca nu'si gasesc iubite de varsta lor. ma rog acum mna si eu prefer baietii mai mari, mai cool, mai macho, cei care frecventeaza gastile cool si cluburile sofisticate, genul care NU umbla cu tipe mai mici, dar care pot fi convinsi sa o faca. ![]() ![]() ![]() important e sa nu schimbi des baietii, sa nu pui pe FB de exemplu, ca dup'aia iti faci o reputatie aiurea and so on. da si mie mi se pare o porcarie faza cu reputatia... dar de la o vreme ajungi sa ti se rupa de ce comenteaza fetele. cand esti cu prietenele barfesti pe oricine si na, o tipa care nu se implica in relatii lungi e curva secolului. dude. as suferi mai mult la ce gandesc baietii, sincer. k vorbesc intre ei dup'aia ca vai hai sa stam cu totii cu aia, ca e usor s'o convingi sa te lase sa o pipai, ca bla bla bla. deja esti vazuta altfel. de aceea, in public [=printre colegele mele enervante –adica alea 3-4 pisaloage care exista in fiecare clasa] ma prefac ca visez la aceleasi idealuri ca si ele, ca abia astept casatoria, ca imi plac povestile romantice cand el si ea se cunosc la teatru si dupa 6 ani de castitate se casatoresc si fac copii. pana ma apuca durerile de cap. dar serios e f funny))) mai ales cand mai e cineva cu mine si facem caterinca si alea nu se prind. dar sunt cam aceleasi fete care mi'au pus o eticheta in clasa a doua pentru problemele pe care le'am avut in familie si banuiesc ca e inofensiv, si ca e mai bine sa nu aiba de ce sa se lege din nou de mine. vara trecuta am abordat perspectiva asta. si ma rog am facut ceva excese da in fine totul e trecut acum si oricum am evoluat de la relatii de o saptamana ![]() (07 Sep 2011, 12:10)Alice Morris Wrote: Dar serios acum, esti mai fericit daca stai cu aceiasi persoana in fiecare zi, o perioada lunga de timp, si nu te plictisesti, decat sa'ti irosesti adolescenta, si viata cu relatii fara viitor.ASTA mi se pare mie o totala risipa a adolescentei. sa nu'ti traiesti viata, sa nu experimentezi, sa fii fidel unei relatii lungi si da, dupa o vreme, plictisitoare. mai multe luni cu acelasi baiat imi dau senzatia de claustrofobie.adica ajunge sa fii constant in privinta prietenilor, sa ai o gasca buna pe care s'o pastrezi din generala pana la facultate, why the fuck acelasi lucru si cu un baiat? sau ma rog, e frumos sa te tii cu el de mana si sa ajungi sa il cunosti si sa il consideri o parte din tine, pana si cativa ani mi se par ok [nu pentru mine, ci pentru fetele care prefera astfel de relatii] dar TOATA adolescenta numai cu el... nush... viata e compusa din experiente, trebuie sa te mai confrunti si cu deceptii, despartiri, treci peste ele si cunosti pe altcineva, mai te bucuri si de stsul de single lady once in a while. si nush ce erau pe aici dicutii legate de virginitate. am impresia ca puneti prea mult pret pe ea.Aileen a impartit fetele in 2 categorii, cele "destepte" care asteapta, si cele "proaste", care sar pe oricine, numai sa scape de virginitate pentru ca sunt "in pas cu moda" [care e conexiunea ascunsa intre a fi in pas cu moda si asta? rezulta logic de aici ca fetele din cealalta tabara, care asteapta marea dragoste, habar n'au sa se imbrace))] nu as vrea sa te judec, dar habar n'ai cum sa tratezi subiectul asta. e prostesc sa imparti nu stiu cate milioane de fete de pe pamantul asta in doua categorii, deloc cuprinzatoare)) sa vrei sa astepti pana ramai fata batrana /dupa vreo doi ani de relatie cu cineva /dupa casatorie NU te face o fata desteapta. adica desteapta cum? ti se maresc brusc notele la scoala? capeti experienta de viata, refuzand baietii? esti mai matura, te crezi mai matura, desi asta – cand sa iti pierzi virginitatea – e singura decizie importanta pe care o iei in toata viata ta? am obosit de aerele astea de mare martira pe care si le dau unele. secretul e ca fetele vor sex in aceeasi masura cu baietii, dar again cea mai mare problema e reputatia, prejudecatile, fazele ca vai e mult mai importanta prima oara pentru fete decat pt baieti etc etc. ma rog, nici eu nu am facut sex si pur si simplu stiu ca asta vor toti si acum chiar ar fi deplasat sa ma culc cu unul pe care l'm cunoscut in king bar in urma cu doua saptamani:| poate o sa cunosc odata un baiat klumea, pe care sa il iubesc, dar ma tem ca as ajunge sa'mi bat joc de el. poate o sa reuseasca cineva sa ma schimbe, dar nu exista baieti de genul:-j aa, as vrea doar sa nu va faceti nu stiu ce parere despre mine. nu stau cu orice baiat il intalnesc pe strada. si eu ma mai indragostesc ca nah sunt si eu fata la urma urmei, dar pur si simplu nu'mi iau un angajament. totul ramane la stadiul de flirt de obicei si, sincer, doar vara imi permit sa ma distrez la capitolul asta, cand pot iesi in oras pana tarziu si na, e totul mai fun. vai cat de plictisita pot fi sa stau o juma' de ora sa scriu asta)) am nevoie sa ma reapuc de un serial nou sau ceva pana apare ultimul ep. True blood |
|||
08 Sep 2011, 19:16
(This post was last modified: 08 Sep 2011, 19:26 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
Ginny, Aileen are 21 de ani. Tin sa cred ca are mai multa minte decat tine. Fara suparare
![]() Dar hai sa te critic si eu ca nu ma pot abtine. Baietii mai mari se cupleaza cu fete mai mici pentru sex. Oh really ? Spune-mi unde e logica in asta ? O fata de aceeasi varsta cu el gen 17-18 ani are sanse mari sa nu mai fie virginia sau sa se culce cu tine daca astepti destul. Aha deci e aproape garantat ca te poti culca cu ea da ? Bun, daca eu am 18 ani si sunt cu una de 15-16 ani care sunt sansele ca ea sa se culce cu mine ? ![]() Tu vorbesti despre adolescente ca si cum ai fi una. Mai ai vreo 2-3 ani pana acolo, parerea mea. Si de pe cand aveai 11 ani vroiai relatii si baietii si cacaturi. Tu gresesti. Nu iti trebuie o relatie de lunga durata la varsta ta. Nu-ti trebuie deloc relatii. Sunt copilarii tampite care iti consuma doar timpul degeaba. Cluburi sofisticate, gasti cool, serios ? Nu vad un baiat inteligent sa frecventeze cluburi sofisticate. Mai degraba vad un houser sau un ratat ca toti restul. In plus tu vorbesti despre gasti cool pe care sa ti le pastrezi. Daca tu ai gasca si pui asa mult pret pe ea.. e clar ce fel de persoana esti. Ma rog imi era clar si inainte dar.. Barfe, prietene, mall, shopping, cacat roz, pisat roz bombon, samd. Tampenii cu alte cuvinte si pierdere de timp. Ma cand te aud cu gasti cool. E stereotipul cel mai puternic, din aceste gasti cool ies cele mai inteligente plante, pardon persoane de pe planeta. Cu cateva exceptii. La IQ-ul tau si la realizarile tale sincer e o pierdere sa faci ce faci tu. Pentru ca stiu ca esti o fata desteapta si asa... dar nu pe toate planurile. Oricum tu vei ramane intotdeuna la fel. Sunt oameni stabili, care vor sa stie ca au intotdeuna pe cineva langa ei care sa ii sustina, sa ii ajute, samd. si acei oameni sunt cei care vor relatii stabile si le au. Nu e nimic oribil in asta, pur si simplu nu le plac schimbarile. In plus, cu cat iti gasesti adevarata pereche mai repede cu atat vei fi mai fericit daca esti tipul care vrea relatie stabila. Singura problema cu relatiile de durata daca intentionezi sa ai una, e sa stai mult timp sa cunosti persoana aia. Poate ca intre timp se cupleaza cuu cine dar asta e viata. Asuma-ti riscul. Pentru ca dac ao pierzi inseamna ca nu tre sa fii cu ea. Sau cel putin nu atunci. Asta e chestia cu relatiile astea lungi, take your time before involving into one. Tre sa jaungi sa cunosti foarte bine persoana aia, sa iti spuna adevarul, sa nu iti tainuiasca detalii importante care pot strica relatia pe viitor, sa iti palca fizic cam tot, sa fiti super okey, prieteni buni, etc. Eventual poti spune ca stii imi place de tine dar hai sa mai fim o vreme prieteni sa ne cunoastem mai bine. Si vezi, ba merita nu merita. Pentru ca intr-o relatie de lugna durata daca la inceput ignori und etaliu, ceva c enu-ti place etc... esti mancat. Pe viitor o sa creasca chestia aia, o sa ajunga sa nu-ti mai placa si eventual va despartiti dupa cateva luni, un an, doi, etc. De ce ? pentru ca nu ai avut grija la inceput cu cine vei fi. Vezi frate vreau sa suport chestia asta nu vreau, pot trece peste asta, nu pot. Orice detaliu conteaza pe lunga durata foarte mullt.. are consecinte foarte mari. Nu e nimic rau intr-o relatie de durata, DAR trebuie sa fii sigur pe tot, pe viitor, pentru ca implicatiile sunt mult mai mari, MULT mai mari decat decat la o relatia de o luna. Ajunge una din persoane sa tina foarte mult si sufera si foarte tare. Chestii de genul. Asta e trebuie sa ai grija, sa fii foarte sigur. Si daca ti se pare la un moment dat ca ceva nu merge, incearca s arezolvi, si daca tot apar alte probleme alte probleme sau nu poti rezolva sau asa.. incheie toata treaba si gata. Pentru ca daca tot o duci asa ajungi la un moment dat in care nu mai mare treaba si realizezi ce greseala mare a fost relatia aia. Asa am patit eu. Trebuia sa inchei de mult relatia, de la 3-4 luni cand am realizat care vor fi problemele. Dar am ascultat-o pe ea ca ea stie ce e mai bine pentru ea si ca o sa rezolvam totul si asa... si uite asa a mai durat inca un an. Inca un an care putea sa nu existe si multe lucruri sa nu se intample. Asa totul s-a agravat pana in punctul in care nu s-a mai putut. Si atunci ce faci, ea sufera ca dracu si tu ti-ai pierdut un an din viata cu ea. Puteai sa-ti pierzi doar 3-4 luni. Dar asta e.. din greseli inveti.. ca daca nu inseamna ca n-ai IQ. Asta e cu viata si dragostea, al dracu de complicata. PS: If you can't have the sex, choke the chicken. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|