Thread Closed 
I'll never be alright.
05 Sep 2011, 21:26
  • Desiree se intoarse imediat ce auzi cuvintele lui Tora. Stia ca atata timp cat te afli in perimetrul Castelului, exista intotdeauna riscul sa te trezesti cu o mica surpriza in fata ta, cum ar fi fost o creatura magica. Dar lucruri din acestea i se intamplau de obicei cand hoinarea in Padurea Interzisa , nu cand se afla in interiorul Hogwartsului. Aici este mereu intampinata de o oaza stranie de siguranta.
    Privi in jur, incercand sa-si dea seama despre ce vorbea Tora, dar vazu doar praful dansand printre razele lunii. Bine, poate ca fusese o alarma falsa si nu era vorba de nimic periculos.
    - Tora, despre ce vorbesti? Nu e nimic aici.
    Tocmai cand rosti increzatoare ultimele cuvinte, auzi zgomot de pasi in spatele sau. O rasuflare glaciala i se izbi de spate, trimitandu-i fiori de-a lungul sirei spinarii. Rasuflarea altcuiva. Tipatul i se opri in gat de surprindere.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
05 Sep 2011, 22:13
Tora era ingrozita, insa incerca sa se pastreze calma. Isi scoase rapid bagheta si spuse:
"Petrificus Totalus!"
Niste firisoare argintii iesira din varful baghetei, intreptandu-se inspre fantoma. Insa vraja nu o afecta. insa ii distrase atentia de la Desiree. Incepu sa pluteasca usor inspre Tora. Trebuia sa gandeasca repede. Ce le afecta pe fantome. "Vantul" isi spuse cercetasa in gand. Dar nu-si mai amintea vraja. Trebuia sa foloseasca ceva.
"Deprimo!" Fantoma se indeparta rapid, ca si cum ar fi fost lovita de o explozie. Trecu prin perete, lasand la iveala doar un picior. Desiree alerga inspre Tora. Aceasta se sprijini usor du umarul sefei. Ii tremurau picioarele. Inspira adanc. Inca mai simtea racoarea ce ii cuprinse corpul in timp ce fantoma se apropia de ea.
"Exista doua variante." spuse aceasta incet. "Ori e Peeves, ori e de la oglinda."
O privi pe Dess, asteptand o confirmare, insa figura fetei era de necitit.

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

[Image: 2mfubs.png]

"Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken."

Find all posts by this user
06 Sep 2011, 11:28
  • De la Oglinda. Cuvintele ii rasunara prin minte, ingrijorator de stranii si de straine. Si ultima care s-a uitat in Oglinda a fost.. eu. Nu era posibil ca dorinta ei sa dea nastere la ceva destructiv, nu?
    O simti pe Tora sprijinindu-se de umarul ei si isi intoarse din reflex privirea. Apoi clatina din cap, avand intiparita pe fata o expresie hotarata.
    - Nu, nu e de la Oglinda, spuse ea, incercand sa schiteze un zambet. E posibil sa fi fost de la Peeves, ori de la alta fantoma. Sau poate ca era un poltergeist..
    Ridica din umeri. Avea putina cunostinta in legatura cu mortii vii- sau, mai bine spus, cu fantomele. Dintr-un oarecare motiv, intotdeauna le evitase.
    - Oricum, ce-a fost rau a trecut.
    Nu stia daca incerca sa o linisteasca pe Tora sau pe ea insasi.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
06 Sep 2011, 20:31
Trase adanc aer in piept, incercand sa se calmeze. Simti cum devine mai sigura pe picioarele ei. Isi lua mana de pe umarul lui Desiree si o lasa sa atarne pe langa corp. Cealalta mana era inca stransa pe bagheta. Simti cum unghiile ii intra in carne, asa ca o relaxa putin.
"Nu sunt atat de sigura..." raspunse la remarca lui Dess. "Cred ca de-abia a inceput."
Imediat ce aceste cuvinte au fost rostite, piciorul fantomei ce ramasese vizibil disparu in spatele peretelui. Ceva rau avea sa se inample. Aerul deveni mai rece. Rotocoale de abur ieseau din gura ei in timp ce respira. Fantoma aparu doadata, apropiinduse rapid de ele. Tora nu se putu stapani sa nu tipe. Sunetul ascutit ii scapa printre buze.

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

07 Sep 2011, 12:25
  • O auzi pe Tora tipand, si asta o facu sa se intoarca. Fantoma de dinainte se apropie cu repeziciune de ele, fara sa dea semne ca ar fi vrut sa le faca vreo surpriza binevenita. Desiree o lua pe colega sa de brat si o dadu la o parte; fantoma trecu prin locul in care au fost cele doua Cercetase si apoi se intoarse, cautandu-le din priviri.
    Care ar putea fi cel mai rau lucru pe care ti-l poate face o fantoma? Sa treaca prin trupul tau, si sa simti doua secunde paloarea mortii in tine? Sau mai e si altceva?
    Cercetasa isi scoase repede bagheta din buzunar si o indrepta catre acea fantoma, care deja incepuse sa inainteze iarasi spre ele. Pentru o clipa agonizanta, se intreba daca vrajile aveau efect asupra mortilor vii; dar izgoni repede acel gand.
    - Impedimenta! rosti Desiree, cu o voce rasunatoare.

Love you, Bells.
08 Sep 2011, 13:13
Tora se simti trasa la o parte. Se uita dupa fantoma, sa vada daca plecase insa aceasta le urmarea. O auzi pe Dess cum rosti o vraja. Fantoma se opri. Insa nu parea ca farmecul va tine prea mult. Trebuia sa faca ceva.
"Cred ca e vremea sa fugim." spuse aceasta uitandu-se la Dessire.
Usa era in capatul celalalt al camerei. Vraja incepu sa-si piarda efectul. Cele doua fete alergara cat putura de repede la usa. Fantoma veni dupa ele. "Vraja aia nu tine prea mult" isi spuse cercetasa in gand. Mai avea doar un metru. Apasa rapid clanta si iesira. Dessire tranti usa in urma ei. Spre fericirea lor fantoma nu mai aparu. Sigur fusese de la oglinda.
"Cred ca mi-a ajuns atata actiune pentru o noapte." spuse Tora facand haz de necaz. Simti cum somnul o acapareaza. "Ma duc sa ma culc. Noapte buna! Mi-a facu placere sa te cunosc oficial."
Se retrase incet. Nici nu isi dadu seama cand ajunsese in camera ei. Se baga in pat si adormi in mai putin de doua minute.

Topic closed.

Edit By Raizen

Puncte
Cercetasi - 160

Topic Closed !

Thread Closed