Necunoscutul
|
08 Sep 2011, 13:19
|||
|
|||
Da, avea sa urmeze ceva amuzant, ca de fiecare data cand Rose si Heather erau puse in aceeasi camera. Isi mentinu cu greu fata simpla, fara sa zambeasca.
" - Deci? Te-am intimidat?" intreba Heather. Zambi, asa ca se intoarse cu spatele spre cele doua, prefacandu-se ca se uita dupa altcineva. Astepta incordata raspunsul lui Rose. Le stia bine pe amandoua. Stia de ce erau in stare si cat de incapatanate pot fi. " - Cine seamana se aduna" sopti Ema, desi putea fi prea incet chiar si pentru un vampir. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
08 Sep 2011, 13:26
|||
|
|||
Se strambase la Heather cu incapatanare, apoi catre Ema "Vezi ca te-am auzit!" Intr-un final si Soimeanca se intoarse cu fata catre ele si era clar ca ambele fete asteptau un raspuns, asa ca Rose isi daduse ochii peste cap intr-un final rostind: "Hah,tu pe mine? Mai ai de asteptat, domnisoara." Nu se simtea deloc intimidata de Heather , ba chiar o amuzase situatia intr-un oarecare punct, cu o oarecare limita. Se asezase pe banca in timp ce pufnea amintindu-si de incercarea Emei de a ii face loc, apoi observand ca niciuna dintre ele nu se puneau jos, Rose murmura: "Ah,mai bine plec. Ma scuzati, nu am vrut sa va deranjez ... mai bine plec."
![]() Rosalie Alden's clone~ |
|||
08 Sep 2011, 13:32
|||
|
|||
Chicoti la vorbele Soimencei. Exact cum se astepta. Mai putin la partea cu plecatul.
Dintr-o singura miscare era langa ea, in mai putin de o secunda. O stranse cu delicatete de cot. " - Nu.. Imi cer scuze pentru purtarea mea. Poti ramane, nu e niciun deranj" Realiza ce spusese si arunca o privire spre Heather. Da, probabil ca avea sa se astepte la un scandal monstru in dormitorul Soimilor sau cu prima ocazie in care vor fi singure. Afisa un zambet ispasitor. " - Rose, serios acum, nu trebuie sa pui nimic la suflet." ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
08 Sep 2011, 13:41
|||
|
|||
Daduse aprobator din cap si asa si preferase sa reactioneze. Era mai bine sa nu o bage in seama pe Heather fiindca stia cum se comporta ea mai mereu. Nu era singura in situatie care nu ii intra in gratii. Hm, ea nici macar nu ar fi vrut asta. Isi mutase totusi privirea catre ea incercand sa faca pace astfel si murmura scurt: "Uite ce e. Eu nu am nimic cu tine. Daca vrei sa fim amice bine,daca nu, treaba ta. Si mai bine" , apoi o ignora preferand sa nu intre in discutii cu ea, caci nu ar fi avut niciun rost. Ii rostise Emei apoi : "Hm, v-am intrerupt. Ce faceati?" , intrebase ea chicotind. Oare fusese prea bagareata?
|||
08 Sep 2011, 15:32
|||
|
|||
Ema rase.
" - Nimic in mod special. Eram doar pe aici... E bine dupa un timp de 'disparitie' sa mai petreci vremea pe afara. Acum, cat mai e timpul frumos" Soimeanca se uita prin jur, strangand usor din ochi. Luase o atitudine solemna pentru o clipa. " - De fapt, incepusem la un moment dat o discutie... despre cutia lui Cannabbey..." murmura Ema. Incepu sa mearga incolo si incoace, asa cum i se intampla cand era agitata sau cand se gandea intens la un lucru. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
08 Sep 2011, 17:15
|||
|
|||
Rose era putin nedumerita in ceea ce privea prezenta fetelor in curtea interioara, desi nu era ceva iesit din comun avand in vedere ca orice elev, chiar si din anul intai isi duce veacurile pe-acolo. Chicotise usor dandu-si seama ca ele cu siguranta avusesera un motiv sa se afle in acel loc si nimeni nu putea sa ii scoata aceasta idee din minte. Brusc, se simtise fascinata de ultimele vorbe ale Emei. Intrase si ea deja in subiectul discutiei prin doar cateva vorbe .. in plus sau nu. "Cutia Pandorei? Ce e cu ea? Despre ce vorbeati? Adica de ce vorbeati despre asta ...?" , adaugase Rose zapacita ultima propozitie, de fapt intrebare.
|||
08 Sep 2011, 21:53
|||
|
|||
Ema rase delicat.
" - Nu e chiar Cutia Pandorei, dar se apropie de acest sens. Vorbeam despre ea doar pentru ca am cautat-o cu ceva timp in urma" Soimeanca se aseza pe banca, ganditoare. Fara sa-si dea seama, isi impreunase degetele. Era un gest pe care Ema nu-l facea de obicei, cu exceptia situatiilor incordate psihic. Isi ridica privirea si se uita in gol. Dupa o pauza lunga, reusi sa vorbeasca. " - Cannabbey putea face foarte multe pentru vremea ei. Era o vrajitoare mareata, desi povestea familiei ei este tragica. Asta e si povestea despre aparitia cutiei" Se uita spre Soimeanca. " - Contine multe lucruri... Si desigur, pe maini gresite pot face mult rau" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Sep 2011, 08:54
|||
|
|||
Vorbele Emei ii starnisera si mai mult interesul. Cutia Pandorei era ceva de rau, asa cum exemplifica expresia. In schimb, Cutia lui Cannabbey parea sa pota contine si lucruri bune. Depindea doar de cum erau folosite.
Ceva nou. Trebuia sa afle mai multe. Se aseza pe banca, langa Ema si astepta. " - Ce fel de lucruri?" intreba Rose intr-un final. ![]() Rosalie Alden's clone~ |
|||
09 Sep 2011, 09:00
|||
|
|||
" - Ce fel de lucruri? Asta este o intrebare tare buna!" chicoti Ema. " Parerile sunt impartite. Multi spun ca ar exista vechile ei bijuterii, inzestrate cu magie veche. Altii spun ca ar fi toate cunostiintele ei. Sincer, varianta asta mi se pare putin probabila, chiar daca ar fi sa ma gandesc la posibilitatile magice. Cei mai putini sustin ca sunt cartile dupa care a invatat ea arta magiei..." Se intoarse spre Rose si o privi drept in ochi. " - Daca am tine cont de legenda, am opta pentru varianta cu bijuteriile." Se uita la Soimeanca o clipa, ganditoare. Din cate stia Ema, in biblioteca de la Hogwarts nu exista vreo carte despre Cannabbey. " - Stii povestea?" intreba ea curioasa. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Sep 2011, 13:41
|||
|
|||
Daduse negativ din cap si oftase. Se gandea cum sa ii explice pentru a intelege de unde stia ea despre aceasta poveste. Ei bine, nu era atat de complicat, dar ... totusi. Trase adanc aer in piept si murmura: "Ah,pai o singura data cand eram mai mica i-am auzit vorbind despre aceasta cutie, dar nu tin minte detalii mari, de aceea te-am intrebat pe tine si sunt cam curioasa in legatura cu asta." Chicotise usor dandu-si seama ca era din nou bagacioasa. Heather cu siguranta o privea cu ura, dar nici macar nu se fortase sa se uite la ea. Preferase mai degraba sa se concentreze pe aceasta poveste. "Deci eu spun ca mai logica e varianta cu bijuteriile .. Sa inteleg ca vreti sa faceti rost de acea cutie?" , intrebase Rose nerabdatoare.
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|