some love
|
08 Sep 2011, 19:33
|||
|
|||
Gina mea >
![]() Sunt putine fete care stiu sa profite...dar astea ba sunt materialiste,ba urmaresc mai mult felul in care sunt vazute dupa ce umbla cu un tip mai mare.De exemplu,multe fac asta ca sa atraga atentia.Adica...aud mai multi tipi ca Elena a ublat cu Nelu,care el e mai mare decat ea cu 6 ani...deci,prin urmare,toti o sa se gandeasca ca fata asta e buna,buna rau...daca nu era,el nu ar mai fi fost cu ea. Nu stiu...dar adevarul e ca dragostea de acuma nu se ompara cu ceea ce era inainte. Acum vreo de ani nu se gandeau cu ce o sa traiasca daca sunt impreuna,sau ce o sa faca in viitor.Acuma...daca nu ai masina esti varza,daca nu ai in portofel un card plin nimeni nu se uita la tine...si toate alea. Nu stiu...inainte nu se punea mult accent pe chestiile astea.Dragostea era doar un impuls al inimii,care trebuia trit....sa fi fericit pe pomemnt cu acea persoana,si sa nu iti pese de ce zic ceilalti.Acuma...e penal rau. Nu stiu ce fel de exemplu e asta...dar va zic.Cand am intrat prima oara la liceu,toti se uitau la mine intr-un fel gen 'cine-i asta si ce-i cu ea aici?'.Nu am facut nimic in legatura cu asta...adica...fiecare nu parerea lui.I don't care.Dupa ce am iesit de vreo 4 ori la pizzerie,cafenea si inca de vreo 2 cu fratimiu in club,toti ma stiau.Doar eram sora lu' fratimiu. [mdaaa...are o reputatie interesanta ![]() Si exact asa s-a intamplat cu un prieten.Era ca si invizibil...pana si-a luat un BMW de vreo 40 000 de euro.Stii cum toti erau pe langa el? Numai 'fratica' si 'prietene'. Nu toate fetele care isi asteapta asa zisa dragoste sunt n fel de ratate.De exemplu...si mie imi place sa fiu la moda,sa le dau peste bot fraierilor si sa le arat ca imi permit sa fiu peste ei...dar inca sunt fata aceea care viseaza la o persoana anume,si care se tot gandeste ce e dragostea adevarata...fiindca nu a cunoscut-o pana acum.Stii...ceea ce conteaza este cum vrei sa dai in fata celorlalti.De ce toti sa te cunoasca o copila mica si prosta,cand numai cateva o pot face. Asa sunt si eu...insa ma manifest altfel in fata fiecarei persoane.Jumatate ma cunosc ca si tipa cea cuminte,soarecele de bibleoteca,iar celalalta jumatate ma vad ca si tipa care organizeaza fiecare iesire,care stie cum sa plaseze lucrurile pentru a fi cat mai distractive.Si vreo trei persoane ma stiu drept vulpea sireata si sentimentala. E ciudat...nu? Asta e cum te vede lumea...numai tu stii cum esti defapt. ![]() ![]() |
|||
08 Sep 2011, 19:49
(This post was last modified: 08 Sep 2011, 19:50 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
1. Cum te vede lumea e irelevant. Inainte eram obsedat de chestia asta acum mi-am realizat potentialul si nu mai pun botul la orice spun nu stiu care papagal sau nu stiu care pipita. Sa fim seriosi, ai incredere in propria persoana si vointa si poti face orice vrei tu.
2. Sa profite fetele de baieti ? Lol. Wtf ? Fii cu un baiat care te trateaza ca pe un egal si tu pe el trateaza-l ca pe un egal si totul e okey. De ce trebuie sa profiti de un baiat nu inteleg? Sau el de tine ca tot aia e de fapt. Nu te incurca cu genul ala, n-are rost. Nu toti vor sa profite... 3. Pe vremuri relatiile erau total diferite. Nu era nimeni cu cineva de la 13-14 ani, lumea avea alte probleme. Cand in sfarsit aveau relatii, erau de lunga durata, insa nu se implica niciunul foarte tare in relatie. Cel putin majoritatea, exista si exceptii desigur. Lumea era mai nepasatoare mai.. altfel. 4. In general pustii si pustoaicele de 15-16-17 ani nu sunt foarte mature ci se cred doar. Exista exceptii precum eram eu la varsta aceea de exemplu :> un om matur, frumos, destept si stralucitor in tot ceea ce face. Desigur daca puneti botul la ce zic eu nu prea stiti sa recunoasteti o gluma atunci cand mai e si evidenta. |
|||
08 Sep 2011, 20:06
|||
|
|||
![]() ![]() Dar dragostea e total diferita.E foarte ciudat cand o fata incepe sa planga fiindca baiatul pe care il iubeste e cu alta. Stiu...si eu am patit la fel,si nu pot sa zic ca m-am maturizat mult...pana am cunoscut o persoana anume.Dar tot aceeasi copchila mica si proasta am ramas.Care pune botul la tot. Eu zic ca e altcumva. Pentru o singura persoana am invatat sa nu ma intristez pentru ca il vad cu alta,ci sa fiu fericita fiindca el e fericit.Pur si simplu...au ajuns sa imi dea lacrimile de fericire cand am auzit ca a intrat la facultatea pe care si-o dorea,dar doar atunci.In rest...nu am varsat o lacrima pentru el,asta fiindca iubirea nu a fost facuta pentru a plange.Nu mi-am dorit niciodata sa fiu impreuna cu el,ci sa fie fericit.Daca il vedeam zambind...eram si eu in extaz,daca nu o facea,nici nu indrazneam sa il intreb ce patise...fiindca ma intrista. Era uluitor cum,lucrul de care era el cel mai complexat,era partea pe care o adoram eu cel mai mult.Cum nu ii vedeam defectele...le spuneam doar "mici treceri cu vederea". Nu stiu daca asta a fost cu adevarat dragoste...dar eu am simtit-o din plin si nici macar nu vroiam sa uit sentimentul.Desi era ceva neimpartasit...doar in mintea mea,nu vroiam sa scap de acele sentimente.Pentru ca erau prea frumoase,si ma ajutau sa merg mai departe.Sa zambesc si sa le arat celorlalti ca sunt mai buna decat ma cunosc ei. Nu sunt eu o mare filozoafa,nici matura...dar stiu ca nu am mai simtit asta niciodata.Dragostea e ceva neconditionat...iti bate inima cand il vezi,pur si simplu.Ai face orice pentru acea persoana...chiar te-ai ruga sa il visezi.Desi unele lucruri poate te intristau,nu iti doreai sa uiti nici un gram din acel sentiment.Vroiai sa iti amintesti mereu,clar,imaginea aceleasi persoane si sa te gandesti ce te-a atras cu adevarat la el,dupa care sa dai din umeri si sa zici...e EL.Si atat. Eu zic ca o relatie serioasa o incepi cand esti cu adevarat pe picioarele tale.Si cine zice ca "tipul" nu sufera la despartire,e cu adevarat un idiot.Fratimiu a fost impreuna cu o fata timp de 3 ani,iar dupa ce s-au despartit...a suferit enorm.Il vedeam cum sta pierdut si sufera.Nu mi-am dat seama pana cand s-a certat odata cu ea si i-a zis la telefon "De ce sunt asa? Pentru ca te iubesc,tu idioata!".Nu stiu exact cum a fost...si cum ii cunosc eu pe baieti,dar il cunosc pe fratele meu cum trebuie.Nici acum nu se simte bine cand ii aduc aminte de ea,dar totusi e fericit ca a trecut peste. Parerea mea: dragostea nu o simti prin niste fluturi in stomac,si nici prin bataile inimii.Asta sunt doar niste atentionari.Iti dai seama ca iubesti pe cineva atunci cand esti intrebat "Cine e cea mai importanta persoana pentru tine?",iar in minte iti vine numele acelei persoane. PS: a fost gluma...dar Raiz,cu siguranta esti mai matur decat oricine de pe aici.Fiindca tu ai trecut prin mai mult decat noi.Ce Dumnezeu parere sa ne dam noi cand avem 13-17 ani? ![]() ![]() |
|||
08 Sep 2011, 20:15
|||
|
|||
(08 Sep 2011, 20:06)Shayera Evans Wrote: Parerea mea: dragostea nu o simti prin niste fluturi in stomac,si nici prin bataile inimii.Asta sunt doar niste atentionari.Iti dai seama ca iubesti pe cineva atunci cand esti intrebat "Cine e cea mai importanta persoana pentru tine?",iar in minte iti vine numele acelei persoane. Oho, asta am crezut si eu dar am gresit. Nu am simtit fluturasi in stomac sau batai ale iniimii sau ceva. Dar am zis, oh asta nu e dragostea, astea sunt niste prostii. Cand de fapt, ba da, asta e dragostea. Sau cel putin cum ai spus tu niste atentionari. DAR fara ele nu e dragoste deloc. Am ajuns sa fiu destul de sigur de asta. Dragoste e atunci cand faci totul pentru persoana de langa tine, cand faci sacrifii si compromisuri fara numar, cand te gandesti incontinuu la ea, cand vrei sa fie fericita tot timpul, cand vrei sa o ajuti, cand vrei sa-i fii alaturi cand vrei sa ramai cu ea taota viata, cand vrei sa ai copii cu ea, cand iti te trec fiorii pentru ca tocmai te-ai gandit la ea, cand o respecti, cand o tratezi ca pe egalul tau, cand ai grija de ea, cand te alsi calcat in picioare de ea, cand o tratezi cu blandete, cand ii deschizi usa si o lasi sa intre prima, cand o conduci acasa. Asta e o parte din ceea ce inseamna dragostea. Toate intr-un ansamblu. Pentru ca degeaba o conduci acasa daca ii spui idioata. Asta nu e iubire. Si daca nu vrei sa fii cu o persoana pentru toata astea, de ce sa mai fii ? Doar asa de sanchi ? Trist. You're missing the whole point. You're missing the beauty of having someone that you love and that loves you. |
|||
08 Sep 2011, 20:21
|||
|
|||
Pai eu ce ziceam? In dragoste nu vezi lucruri rele...totul e superb. E foarte interesant cand ajungi sa iti gasesti acea persoana si sa te gandesti cu drag la viitor.Cum o sa va vedeti peste 20...tot impreuna.Peste 40...tot impreuna.
Cei de varsta noastra poate ne gandim...dar doar atat.Sunt doar niste copilarii. E groaznic cand esti impreuna cu cineva si ii gasesti un defect.Atunci iti dai seama ca nu e cu adevarat dragoste.Cand iubesti acea persoane,te uiti la ea ca si la cel mai frumos lucru existent,treci peste toate capriciile si te lasi purtat in vise si dorinte.O verzi atat de perfecta...esti orbit pur si simplu.Te lasi injosit de ea si te simti bine facand asta...pentru ca o face ea,nu alta persoana.Ea merita asta. ![]() ![]() |
|||
08 Sep 2011, 20:32
|||
|
|||
Eh acum, daca recunosti unele defecte nu inseamna chiar ca nu iubesti. Daca le descoperi si NU le pot tolera inseamna ca nu iubesti.
|
|||
08 Sep 2011, 20:35
(This post was last modified: 08 Sep 2011, 20:45 by Bell Evans.)
|||
|
|||
(08 Sep 2011, 20:06)Shayera Evans Wrote: Dragostea e ceva neconditionat...iti bate inima cand il vezi,pur si simplu.Ai face orice pentru acea persoana...chiar te-ai ruga sa il visezi.Desi unele lucruri poate te intristau,nu iti doreai sa uiti nici un gram din acel sentiment.Vroiai sa iti amintesti mereu,clar,imaginea aceleasi persoane si sa te gandesti ce te-a atras cu adevarat la el,dupa care sa dai din umeri si sa zici...e EL.Si atat. That's true; si as mai putea adauga ca mereu ai vrea sa fii cu persoana respectiva, sa ii povestesti cum a fost ziua ta, sa iti spuna si ea la randul sau. Sa comunici, sa asculti, sa dai un sfat. E ceva vital cand vine vorba de asta. Si toata ziua stai cu gandul la el; te intrebi ce face in momentul respectiv, cum ar fi sa fi acolo in acel moment. Toata lumea ta se invarte in jurul lui; si el e centrul a tot ce se intampla in jurul tau. Si cand ii auzi vocea sau il vezi; mama, te simti de parca e singurul lucru pentru care merita sa traiesti. Eu una sunt o fire mai complicata; care inainte sa se implice cu adevarat analizeaza situatia, riscurile si conscecintele. Dar daca ajung la concluzia ca merita, dau totul intr-o relatie. Chiar daca asta presupune un risc, nu ma intereseaza. Atata timp cat totul merge bine, consider ca merita si nu ma gandesc ca vai, am sa sufar cand am sa ma despart de respectivul. Incerc sa nu pun in calcul varianta asta; e mai bine sa nu te gandesti la un lucru care nu merita sa iti intunece fericirea. |
|||
08 Sep 2011, 20:38
|||
|
|||
Sunt de acord cu Bell.
Dar stii cum e faza? Orice ai vorbi cu acea persoana...dar nu suporti sa stai departe de ea! Si incepi sa te simti destul de rau cand il vezi pierdut,trist si tot tacamul. Raiz...am exagerat si eu putin.Dar vreau sa zic ca...in dragoste esti dispus sa trecit cu vederea orice defect. PS: nene...de ce suntem asa sentimentali? o.O =)) ![]() ![]() |
|||
08 Sep 2011, 23:30
|||
|
|||
raiz ma refer la genul ala de baieti p care ii descriam lui shery, care nu'si gasesc iubite de varsta lor. sunt prea ratati sa stea cu tipe din acelasi an, dar profita de diferenta mare de varsta sa isi bata joc de tipe mai mici, care chiar sunt genul care sa se implice sau ceva. cunosc destule fete care si'au pierdut virginitatea la 13 ani ca vai, gogu are 18 ani si se uita la mine, dar eu concurez cu maricica care are 19 ani, ia hai sa fac sex sa'i demonstrez ca sunt mai matura decat maricica. maricica e o vaca=)). si zic "destule" pt ca da, chiar sunt destule. da, includ si zvonurile neverificate aici, dar tot raman 3 cazuri distincte dintre care doua vorbesc pe fatza despre asta... una cu regret si cealalta ma rog, cu mandrie sau pnm;-? ca e smecher ca te culci cu unul experimentat gen.
si mai cunosc o tipa care e foarte ok, p care o stiu de o gramada de vreme si na eu i'am zis ca'i fraiera cand iubitul ei cu 3 ani mai mare se milogea sa faca sex.dar na ea era indragostita... si ala era un idiot ca umbla si cu altele ![]() dar partea cu baieti macho cool sofisticati hipsteri prin cluburi si populari a fost o enumeratie random O_O concreta e doar partea ca nu's genul care sa umble cu minore. jur ca nici nu pun piciorul in mall ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asa..deci inafara de fetele astea trei, restul sunt doar amice de iesit undeva, sau pt mers la sala ori foste colege sau vecine de pe vremea cand stateam la bloc, la care nu tin in mod special. nush raiz m'am chinuit atat de mult sa demonstrez ca m'am schimbat pana sa realizez ca e cea mai mare tampenie ![]() ![]() sincer am citit crucis ultima pagina)) nu cred ca mai iubesc niciodata pe nimeni so... |
|||
08 Sep 2011, 23:42
|||
|
|||
o.O ha? :-s
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|