some love
08 Sep 2011, 23:42
sheryyyyyyKissKissKiss
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08 Sep 2011, 23:43
o.O Giiinny>Happywide< =))

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
08 Sep 2011, 23:53
Pana il gasesti pe ala bun, isi bat alti 20 joc de tine.Finna
Nu stau sa scriu romance cum si ce, dar Hahi, 70% sunt de acord cu tine.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
08 Sep 2011, 23:56
(08 Sep 2011, 23:53)Kennya Allen Wrote: Pana il gasesti pe ala bun, isi bat alti 20 joc de tine.Finna

Invata sa alegi.

09 Sep 2011, 00:00
Poti sa-l alegi si pe printul Williams Raiz.
Face pe baiatul bun, se baga sub fusta ta, are grija de tine si apoi te trezesti ca e cel mai mare nemernic pe care l-ai intalnit. Unii sunt foarte talentati la actorie daca ma intelegi.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
09 Sep 2011, 00:02
Da, nu stii sa-i citesti inainte sa-i alegi. No offence.

09 Sep 2011, 00:06
Nu e vorba de care,cum e...trebuie doar sa fi precaut cand incepi o relatie.Sa te gandesti bine cat si cum ai reusit sa cunosti persoana si sa stii ce-i poate capul.Si...o relatie fara pic de sentiment e doar un "sex game".

Kiss Va adoricesc Kiss
09 Sep 2011, 14:23
Deci, ca sa raspund pe rand la tot ce s'a scris in ultimele doua pagini.
@Ginny. Eu sunt o romantica incurabila, si asta motiveaza viziunea mea asupra dragostei, si a relatiilor. Din punctul meu de vedere, sa ai relatii de o luna, cu tipi de care te simti atrasa, dar apoi realizezi ca n'au nimc in cap si ca'ti irosesti timpul cu ei, inseamna sa'ti irosesti adolescenta. Si ce inseamna pentru tine experimentat? Toate tipurile existente de saruturi, de imbratisari, sa te plimbi cu cineva de mana, sa va uitati la un film impreuna, stand imbratisati in pat, sau chestii din astea? N'ai nevoie de mai multi tipi pentru toate astea, e de ajuns unul da' bun. Si cand cunosti o persoana potrivita, cu care sa te ntelegi ca si cum ti'ar fi cel mai bun prieten, dar sa va simtit atrasi unul de altul, sa ai fluturasi in stomac doar cand te gandesti la el, cand auzi numele lui, fie ca era sau nu vorba de el, cand il vezi sa'ti tresara inima, sa nu poti sa ti'l scoti din cap, tot ce faci sa'ti aminteasca intr'un fel de el, si el sa simta la fel, aia e dragoste.
Si referitor la ce'ai zis restul, ca sa le mai impletesc. Cand gasesti persoana potrivita, si treci peste toate defectele ei, nu e din cauza ca esti prea amorezat ca sa le vezi, ci pentru ca persoana e perfecta pentru tine indiferent de orice. Daca sunt probleme, trebuiesc rezolvate, pentru ca, asa cum a zis si Raiz, va prind din urma, si o sa strice tot daca aveati o relatie de durata, si daca ati pus suflet.
Trebuie mentionat ca experienta mea in relatii e foarte aproape de 0, dar experienta mea ca psiholog in probleme amoroase e foarte vasta, si am invatat treptat cum sunt oamenii, cum sunt relatiile, si stiu foarte bine ce vreau eu de la viata, si de la o relatie.

[Image: 2igkmd1.png]
09 Sep 2011, 14:28
Alice, cred ca prin tipi exeprimentati s-a referi la tipi cu istorie in de-alea sexului.

09 Sep 2011, 14:34 (This post was last modified: 09 Sep 2011, 14:34 by Alice Morris.)
Nu, a zis ca trebuie sa experimentezi Happywide De asta am zis, ce intelege prin experimentat ca verb la participiu[cred Thinking] nu ca adjectiv Happywide =))

[Image: 2igkmd1.png]