|
It's easy to forget how we were.
|
08 Sep 2011, 18:33
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- - Dar nu era nevoie sa schimbi atat de subit subiectul, Hagrid, continua Desiree, cu un zambet pe buze.
Uriasul schita si el un zambet, la randul sau. Oricum, Cercetasa nu dorea sa il oblige sa-i spuna povestea sa; era la alegerea lui Hagrid daca sa-i destainuie tocmai ei trecutul. Cineva din scoala trebuia sa stie de ce uriasul a fost exmatriculat in anul II - iar ea il va gasi pe acel cineva. Cumva, faptul ca Hagrid crescuse fara parinti o facea ceva mai ingaduitoare fata de acesta. Si ei i s-a intamplat acelasi lucru.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
08 Sep 2011, 18:37
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
RP Posts: 563
Galeoni: 75
|
|
- - E alegerea ta, Hagrid- daca sa-mi spui sau nu, adauga Desiree. Eu nu te oblig sa faci ceea ce nu vrei.
Ainsley ofta usurata. Crezuse ca Cercetasa va continua sa il intrebe despre trecutul uriasului pana... la nesfarsit. Pana cand acesta va ceda, de fapt. Se bucura ca sa inselase macar in privinta asta.
Cand ii intalni privirea lui Desiree, putea sa jure ca vazu un zambet arogant intiparit pe chipul ei. Un zambet care prevestea necazuri. Isi dadu seama ca , in ciuda faptului ca renuntase in fata lui Hagrid, ea va incerca sa afle ce-i ascundea.
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
|
|
08 Sep 2011, 18:40
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Dupa ce ii intalni privirea lui Ainsley, Cercetasa putea sa jure ca auzise un oftat de usurare. Isi intoarse capul si-si dadu seama ca sunetul acela venise de la urias.
- Credeam ca o sa continui sa ma intrebi, rosti Hagrid. De fapt, eram sigur.
Desiree se chinui sa nu izbucneasca in ras. Auzea chicotele inconfundabile ale lui Ainsley venind de langa ea, semn ca realizase care erau planurile colegei sale. Totusi, schita un zambet inocent in coltul buzelor.
- Te-ai inselat.. de data asta.
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
08 Sep 2011, 18:44
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Doar de data asta, repeta uriasul, razand.
Ainsley chicoti usor. Daca Hagrid si-ar fi dat seama ca Cercetasa nu renuntase, de fapt, niciodata.. nu ar fi fost tocmai multumit. Crezuse ca uriasul va deveni suspicios din cauza rasetelor si chicotelor din incapere. Totusi, tanara pastra tacerea in privinta acesta.
- Si, Hagrid, ce-ai mai adus pentru ora de Grija fata de Creaturile Magice? intreba Desiree.
Colega sa Cercetasa ii arunca o privire plina de subinteles peste masa dupa ce rosti acele cuvinte.
|
|
08 Sep 2011, 18:48
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- - De unde crezi ca am mai adus ceva? intreba Hagrid, facandu-si de lucru cu cearsaful ce zacea la capatul patului.
Desi uriasul nu o vedea, Desiree ridica din umeri. Era sigura ca Hagrid mai adusese un animal prin apropiere - mereu se intampla asta. Isi aminti de ultimul sau animal de casa, un pui de dragon. Cumva, atunci cand privea inspre flacarile ce jucau vesele in semineu isi aducea aminte de dragonul lui Hagrid.
- Mereu te duci in Padurea Interzisa, spuse Cercetasa.
Love you, Bells.
|
|
08 Sep 2011, 18:53
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Uriasul se intoarse cu fata catre cele doua Cercetase si ofta.
- Asta nu inseamna ca aduc de fiecare data ceva de acolo, le spuse, pe un ton grav. De multe ori, doar supraveghez Padurea.
Cuvintele acelea ii adusera lui Ainsley aminte de ceva anume. O conversatie purtata acum mult timp, cand se afla in Padurea Interzisa.. Se incrunta, incercand sa-si dea seama de unde venea senzatia aceea acuta de deja vu. Nu fusese de multe ori in Padurea Interzisa - nu avea destul curaj ca sa se adventureze de buna voie acolo.
|
|
08 Sep 2011, 19:00
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Desiree clatina din cap auzind cuvintele uriasului.
- Stii, Hagrid, eu inca mai tin minte cand ai adus un dragon drept animal de casa, rase Cercetasa. Inca nu te-am iertat pentru asta.
Uriasul adusese dragonul in miezul iernii; si Desiree si-a dat seama destul de repede ca avea o noua achizitie. Chiar ii facuse un soi de casuta langa coliba. Cercetasa a avut noroc ca a reusit sa-l faca sa renunte atunci cand dragonul aproape a incendiat Padurea Interzisa.
Love you, Bells.
|
|
09 Sep 2011, 09:29
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Spre surprinderea lui Ainsley, fata lui Hagrid capata o nuanta vaga de rosu spre mov. Deci, despre asta vorbise Desiree cand i-a spus ca uriasul are o manie cu creaturile magice. Arunca o privire scurta catre colega sa, si apoi o intreba, incercand in acelasi timp sa nu rada:
- Chiar a fost atat de rau?
Mai spusese asta de vreo doua ori in acea zi, insa in momentul acela tot nu-i venea sa creada ca exagerarile lui Desiree nu fusesera deloc exagerari, ci purul adevar.
|
|
09 Sep 2011, 09:33
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Cercetasa isi intoarse chipul catre Ainsley, care o privea cu o vadita neincredere intiparita pe chip. Tu chiar ai vorbit serios? Asta spunea licarul curios din ochii sai.
- Mult mai rau decat iti imaginezi , aproba ea din cap. Desi iti poate spune Hagrid ce se intampla cand aduci un dragon la Castel.
Poate ca asta se petrecuse in urma cu un an, dar imaginile inca erau vii in amintirile sale. Nu de multe ori aduce un profesor un pui de dragon in coliba sa.
Love you, Bells.
|
|
09 Sep 2011, 09:46
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Desiree ii arunca un zambet Cercetasei, dupa care se intoarse cu fata catre Hagrid, asteptand sa spuna ceva. Chipul uriasului cuprindea deja intreaga paleta de culori - verde, rosu si mov. Ainsley se intreba cum de-i permitea lui Desiree sa vorbeasca in felul acela cu el.
- Tu chiar ai vorbit cu toata lumea despre asta? intreba Hagrid, pe un ton impasibil.
Colega sa ridica din umeri, inca zambind larg.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|