-- Camellot --
|
12 Oct 2010, 21:22
|||
|
|||
Pai eu eram fana de mult tutoo
din aprilie sau din mai tot aia dar vreau next sau facem greva |
|||
12 Oct 2010, 21:32
|||
|
|||
Stiu ca erai Bell .
Doar ca unii s'au cam lasat de citit - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Oct 2010, 22:17
|||
|
|||
Sa nu va prind ca renuntati la fic. :-w.
Si asa nu prea vorbim.,..din cauza mea, ce-i drept dar daca renuntati la fic, va voi urmari si in vise! Next! ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
09 Sep 2011, 20:04
(This post was last modified: 09 Sep 2011, 20:08 by Shayera Holl.)
|||
|
|||
What do you think little guys? :> We are back
![]() ![]()
![]() ![]() |
|||
09 Sep 2011, 20:44
(This post was last modified: 09 Sep 2011, 21:39 by Iseult Cromwell.)
|||
|
|||
Continuare Capitol 8
"Craaaaa...craaaa...craaa11!!!" "Ce nai...?:|" Roscata isi pozitiona ghearele de urs panda deasupra amigdalelor si incepu sa miste din dos, un fel de "shake shake...shake your body", datorat insa lipsei de oxigen. "Iti chemi suratele?" "Vrei un tampon sa vezi daca se umfla?" "Te doare maseaua?" Reusi cu soldurile marete sa ii arunce pe toti nefericitii ce stateau la coada pisici dupa o doza de Timisoreana. Ingana ceva. "Ma sssssssssssss....." "Scurg?"intreba Oana, care incerca sa soarba dintr-un Red Bull cu paiul. Mai facu un pas. In acel moment isi canaliza toate fortele si toti muschii ce i-au crescut de la frecat menta pe canapea, reusind sa dea un pumn firav in Yamaha, reusind astfel sa crape vreo doua taste...ma rog, clape. "A, se sufoca."concluziona bruneta, surprinzator de calma. Ceilalti facura fetze de calcat, dupa care incepura sa ii pupe ciupercile dintre degetele de la picioare. "Cum ti-ai dat seama, mareata?" "Asta e codul nostru:in loc de 112, spargem orga lui Holoboy in caz de sufocare." "BAAAAAAAAA!!" Un urlet gratios, si pleti sexy bomb era intins pe jos, cu ochiii mari atintiti spre cosurile inexistente ale tavanului. Sau la excrementele lasate de mustile atunci cand dansau pe "Spargatorul de muci." Tatal Dutzei incepu atunci o ventilare cu boxerii lui Marcus. "YYYYack...What a smell. Gosh."exclama Tuomas, revenindu-si in simtiri si simtind efectele adverse. Adica incerca sa se sinucida, aruncandu-se in gol, singura modalitate de a scapa de Christianul Dihor din camera. "Timiiiitit....Baaah... Annn...x.X" Roscata se chinuia. Se chinuia tare. Da, tare.:| "Sa nu imi faci vreo figura, fetita scumpa a lu' tata, ca te folosesc drept parasuta ca sa il salvam pe Holopainen. De fapt, sa ii salvam nasul. Nimeni nu vrea, crede-ma, un nas gen Maical Jacsan.:| ![]() |
|||
09 Sep 2011, 20:51
|||
|
|||
Imi era dor de povestea asta
![]() ![]() ![]() Am ras cu lacrimi waa ![]() Abia astept capitolele urmatoare > ![]() |
|||
09 Sep 2011, 21:14
|||
|
|||
=))))))))))).Deci am citit tot,si sincer mi-a luat ceva.Maical Jacsan =)))))))) .
Este o poveste foarte interesanta,aveti un mod genial de a scrie,ma rog,nu stiu daca e cuvantul potrivit dar imi place ![]() Keep going!Si astept cu nerabdare urmatorul capitol! :>. ![]() ![]() |
|||
12 Sep 2011, 11:24
|||
|
|||
Iertati-ma ca nu prea am intrat. Nici ca am avut cand si cum >.<
Revenind la fic, sper ca nu va suparati daca nu imi place prea tare. La Shery, nu prea am habar ce inseamna "vorbatie", nu am auzit de cuvantul asta O_O. Dar presupun ca te referi la formatie. Si nu spun ca nu faceti glume si incercati sa starniti amuzamentul, insa va spun sincer ca unele imi par cam seci si cam fortate, ca si cum ai vrea in disperare sa faci lumea sa rada. (Va spun la fel de serios ca eu patesc asta tot timpul si de aia nimeni nu rade la glumele mele =]]], insa vreau ca voi sa fiti perfectioniste :> si de aia spun). Iar unele nici nu le inteleg macar (nu ca glumele ar trebui intelese insa...). Exemple la tot ce am scris mai sus: faza cu scurgerea claparitei prin robinetul cazii. Sau cu Ingrid care se uita la o maciuca si ii amintea de o matusa O_O. Ori la fel, la Iseult, dialogul, monologul, ce-o fi ala de la inceput, parca nu isi cauta locul acolo. Imi inchipui ca toti spun cate ceva unii peste altii, insa parca prea stau spanzurate vorbele alea. Au fost cateva exemple, sper ca ati inteles despre ce vorbesc. Va rog, nu mi-o luati in nume de rau, este doar o parere. Nu spun ca ficul vostru nu e bun, ba e bun ca incercati sa ne inveseliti ziua cu el. Doar ca parca a-ti inceput cumva sa exagerati si isi pierde tot farmecul si amuzamentul, asa imi pare mie. Pup si astept capitolele urmatoare, iubitele mele! Nu va lasati descurajate de ce am scris mai sus, fiindca am scris-o ca sa va perfectionati (Si pentru ca m-a batut Ingrid la cap sa imi spun parerea [-(. Dati vina pe ea nu pe mine =)) ) ![]() Hey, you just read that And this is crazy But we're both bored So RP with me, maybe! |
|||
12 Sep 2011, 12:40
(This post was last modified: 12 Sep 2011, 12:40 by Iseult Cromwell.)
|||
|
|||
Asa, da vina pe cotoroanta de solista.:-w =))))
AAm, eh, stiam eu ca ducem lipsa de multe...Dar macar umorul lu' maslina sa-l fi avut. Anyw... Vorbatie=formatie. Toata lumea greseste. Imi place chestia cu fortatul. =)) Noi nu ne straduim sa gasim glume amuzante, noi scriem ce pluteste printre neuroni. Daa, este adevarat si faptul ca ne-am mai prostit. But this is the point. "scurgerea claparitei din robinetul cazii"=tipa se afla in aerisire. Trebuia sa coboare odata si odata. Daaa! maciuca=capul Oanei suspendat=matusa Marie cazuta din pom. monolog=vorbire cu sine insusi(!=)dialog=conversatie, discutie. Finally. x.x =)))) Nu te supara, Kathleen, mi-a placut postul, insa a trebuit sa gasesc o modalitate de a ma justifica.\m/ ![]() |
|||
12 Sep 2011, 13:38
(This post was last modified: 12 Sep 2011, 13:39 by Alexandra Victoria Cooper.)
|||
|
|||
Nu te supara Iseult, dar nu ma supar =)) Eu mai ca muream acu de frica, poate incepi tu pe acolo sa spui cine stie ce x_x
Stiu ca chestia cu formatia era doar o greseala, dar nimeni n-a atentionat. Na, nu ii iau acum capul Oanei dintr-atat. ![]() Si stiu ce e monologul si ce e dialogul, ca am facut de nu stiu cati ani chestia asta si prevad ca nici in a 8a sau la liceu nu scap x.x Dar nu prea pricep ce e acolo. Eu doar mi-am spus parerea, nimic altceva, ca pare putin fortat ![]() ![]() ![]() Astept capitolele urmatoare, fetelor! :-w Rapiiiiid ![]() PS: Ador semnatura ta. Prima oara a crezut ca il saruta pe buze =))) ![]() Hey, you just read that And this is crazy But we're both bored So RP with me, maybe! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|