-- Camellot --
12 Oct 2010, 21:22
Pai eu eram fana de mult tutoo
din aprilie
sau din mai
tot aia
dar vreau next sau facem greva
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Oct 2010, 21:32
Stiu ca erai Bell .
Doar ca unii s'au cam lasat de citit

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

12 Oct 2010, 22:17
Sa nu va prind ca renuntati la fic. :-w.
Si asa nu prea vorbim.,..din cauza mea, ce-i drept dar daca renuntati la fic, va voi urmari si in vise!
Next! Love

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
09 Sep 2011, 20:04 (This post was last modified: 09 Sep 2011, 20:08 by Shayera Holl.)
What do you think little guys? :> We are back DevilDevil

• Capitolul 8

"Nightwiiiiish!!!!?" Se auzi din nou soarecele de canalizare,aerisire,tevi...ce-o fi el.Creatura.
    "Si razatoarele se bucura de sosirea lor! " murmura tatal vocalistei,mandru de camera de hotel cu vedere la super-market.
    Membri formatiei Camellot se stransera buluc la usa facand inchinaciuni coreene la vederea idolilor care ii inspirasera sa devina o vorbatie,iar pe noi,scriitorii,sa descriem momente din viata noastra,desi inca nu le-am trait.
    Ingrid sarea pe acolo ca o minge de silicon,dupa care fugi in camera alaturata sa isi puna cizmele cu toc de cincisprezece centimentrii...pentru a fi la aceeasi inaintime. Inca o bubuitura in tavan,doua in calorifer,o oala sparta in frigider...iar orghista formatiei iesi pe usa baii,triumfatoare.
    "A...girl?" intreba Marco uimit,dupa care urmari din noi drumul parcurs de bruneta pentru a iesi afara.
    "A big rat! " murmura domnul Nicola in timp ce isi deschidea geamantanele si aseza pe masa duzina de beri si energizante.Siiiii...plicurile de budinca "in trei minute".
    "O mare durere in fund..." afirma Ella si se puse la rand pentru a primi o Timisoreana romaneasca de calitate superioara.
    Anette facu ochi de cutulas si se aseza si ea la rand in spatele bassistului,incepand sa il piste cu unghiile sale.
    "De Dumnezeu? Avem purici?" murmura saracul baiat in timp ce sarea pentru a treia oara.
    "Uiiite ce frumos! Anette in camera noastra de hotel,piscandu-l pe Ella ca acesta sa se sperie si sa fuga...sa nu aiba de stat la raaaand." spuse Oana visatoare in timp ce isi imagina umarul Gridei tinandu-i capul.
    Adevarul...roscata era cu mult mai departe de ea.Ii placea sa ii priveasca maciuca suspendata intr-o parte.
    'Seamana cu matusa Marie cand a cazut din cires.' gandi aceasta incercand sa isi readuca in minte acea scena triumfatoare.
    Undeva prin imprejurimi,adica prin baie,Alex incerca sa isi incoarde muschii si sa isi scoata patratele la iveala.Foarte ciudat ca asta facea si cand claparita iesi prin robinetul cazii. Totul bine...asta daca roscata nebuna nu afla de asta si nu incepe un macel si o serie de crime savarsite prin mijloace necunoscute...adica lua coasa lu' Nea' Ion si o pereche de manusi de cauciuc,dupa care ar fi inceput sa se dea prin tot hotelul dupa saraca bruneta. Deci...mult mai bine sa nu stie. [Ingriiiid...ce am scris aici e fictiune :-s Nu l-am vazut pe Alex al tau dezbracat...deci...nuuuu la fataaaa ].
    Domnul Valentin se apropie nervos spre Marcus,care statea intr-un colt si privea totul...fiindu-i frica de o pedeapsa crunta.
    "Va rog nu imi rupeti chilotii,va rog nu imi rupeti chilotii!" cazu acesta in genunchi cand barbatul ajunse exact in fata lui.
    Ramase uimit cateva secunde,dar isi reveni in timp ce incerca sa isi aminteasca ce vroia sa il intrebe.
    "Aaaa...ia plicurile astea si du-te si fa patru kilograme de budinca.Ca va fac cinste,baaa!"
    Dupa ce termina fraza,il batu dureros pe spate pe saracul tobosar. Firav din fire...acesta ragai cat putu de tare,lucru care ii facusera pe toti sa se uite la el.Pana si Alex il privea prin gaura cheii.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
09 Sep 2011, 20:44 (This post was last modified: 09 Sep 2011, 21:39 by Iseult Cromwell.)
Continuare Capitol 8

"Craaaaa...craaaa...craaa11!!!"
"Ce nai...?:|"
Roscata isi pozitiona ghearele de urs panda deasupra amigdalelor si incepu sa miste din dos, un fel de "shake shake...shake your body", datorat insa lipsei de oxigen.
"Iti chemi suratele?"
"Vrei un tampon sa vezi daca se umfla?"
"Te doare maseaua?"
Reusi cu soldurile marete sa ii arunce pe toti nefericitii ce stateau la coada pisici dupa o doza de Timisoreana. Ingana ceva.
"Ma sssssssssssss....."
"Scurg?"intreba Oana, care incerca sa soarba dintr-un Red Bull cu paiul.
Mai facu un pas. In acel moment isi canaliza toate fortele si toti muschii ce i-au crescut de la frecat menta pe canapea, reusind sa dea un pumn firav in Yamaha, reusind astfel sa crape vreo doua taste...ma rog, clape.
"A, se sufoca."concluziona bruneta, surprinzator de calma.
Ceilalti facura fetze de calcat, dupa care incepura sa ii pupe ciupercile dintre degetele de la picioare.
"Cum ti-ai dat seama, mareata?"
"Asta e codul nostru:in loc de 112, spargem orga lui Holoboy in caz de sufocare."

"BAAAAAAAAA!!"
Un urlet gratios, si pleti sexy bomb era intins pe jos, cu ochiii mari atintiti spre cosurile inexistente ale tavanului. Sau la excrementele lasate de mustile atunci cand dansau pe "Spargatorul de muci."
Tatal Dutzei incepu atunci o ventilare cu boxerii lui Marcus.
"YYYYack...What a smell. Gosh."exclama Tuomas, revenindu-si in simtiri si simtind efectele adverse. Adica incerca sa se sinucida, aruncandu-se in gol, singura modalitate de a scapa de Christianul Dihor din camera.

"Timiiiitit....Baaah... Annn...x.X"
Roscata se chinuia. Se chinuia tare. Da, tare.:|
"Sa nu imi faci vreo figura, fetita scumpa a lu' tata, ca te folosesc drept parasuta ca sa il salvam pe Holopainen. De fapt, sa ii salvam nasul. Nimeni nu vrea, crede-ma, un nas gen Maical Jacsan.:|

[Image: nf1dep.png]
09 Sep 2011, 20:51
Imi era dor de povestea asta Love Love Love
Am ras cu lacrimi waa Finna)
Abia astept capitolele urmatoare >Happywide<
09 Sep 2011, 21:14
=))))))))))).Deci am citit tot,si sincer mi-a luat ceva.Maical Jacsan =)))))))) .
Este o poveste foarte interesanta,aveti un mod genial de a scrie,ma rog,nu stiu daca e cuvantul potrivit dar imi place Finna!
Keep going!Si astept cu nerabdare urmatorul capitol! :>.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
12 Sep 2011, 11:24
Iertati-ma ca nu prea am intrat. Nici ca am avut cand si cum >.<

Revenind la fic, sper ca nu va suparati daca nu imi place prea tare. La Shery, nu prea am habar ce inseamna "vorbatie", nu am auzit de cuvantul asta O_O. Dar presupun ca te referi la formatie.
Si nu spun ca nu faceti glume si incercati sa starniti amuzamentul, insa va spun sincer ca unele imi par cam seci si cam fortate, ca si cum ai vrea in disperare sa faci lumea sa rada. (Va spun la fel de serios ca eu patesc asta tot timpul si de aia nimeni nu rade la glumele mele =]]], insa vreau ca voi sa fiti perfectioniste :> si de aia spun).
Iar unele nici nu le inteleg macar (nu ca glumele ar trebui intelese insa...).
Exemple la tot ce am scris mai sus: faza cu scurgerea claparitei prin robinetul cazii. Sau cu Ingrid care se uita la o maciuca si ii amintea de o matusa O_O.
Ori la fel, la Iseult, dialogul, monologul, ce-o fi ala de la inceput, parca nu isi cauta locul acolo. Imi inchipui ca toti spun cate ceva unii peste altii, insa parca prea stau spanzurate vorbele alea.
Au fost cateva exemple, sper ca ati inteles despre ce vorbesc.
Va rog, nu mi-o luati in nume de rau, este doar o parere. Nu spun ca ficul vostru nu e bun, ba e bun ca incercati sa ne inveseliti ziua cu el. Doar ca parca a-ti inceput cumva sa exagerati si isi pierde tot farmecul si amuzamentul, asa imi pare mie.
Pup si astept capitolele urmatoare, iubitele mele! Nu va lasati descurajate de ce am scris mai sus, fiindca am scris-o ca sa va perfectionati (Si pentru ca m-a batut Ingrid la cap sa imi spun parerea [-(. Dati vina pe ea nu pe mine =)) )

[Image: 2ngae4o.png]

Hey, you just read that
And this is crazy
But we're both bored
So RP with me, maybe!
12 Sep 2011, 12:40 (This post was last modified: 12 Sep 2011, 12:40 by Iseult Cromwell.)
Asa, da vina pe cotoroanta de solista.:-w =))))

AAm, eh, stiam eu ca ducem lipsa de multe...Dar macar umorul lu' maslina sa-l fi avut. Anyw...
Vorbatie=formatie. Toata lumea greseste.
Imi place chestia cu fortatul. =)) Noi nu ne straduim sa gasim glume amuzante, noi scriem ce pluteste printre neuroni. Daa, este adevarat si faptul ca ne-am mai prostit. But this is the point.
"scurgerea claparitei din robinetul cazii"=tipa se afla in aerisire. Trebuia sa coboare odata si odata. Daaa!
maciuca=capul Oanei suspendat=matusa Marie cazuta din pom.
monolog=vorbire cu sine insusi(!=)dialog=conversatie, discutie.

Finally. x.x =))))

Nu te supara, Kathleen, mi-a placut postul, insa a trebuit sa gasesc o modalitate de a ma justifica.\m/

[Image: nf1dep.png]
12 Sep 2011, 13:38 (This post was last modified: 12 Sep 2011, 13:39 by Alexandra Victoria Cooper.)
Nu te supara Iseult, dar nu ma supar =)) Eu mai ca muream acu de frica, poate incepi tu pe acolo sa spui cine stie ce x_x
Stiu ca chestia cu formatia era doar o greseala, dar nimeni n-a atentionat. Na, nu ii iau acum capul Oanei dintr-atat. Finna
Si stiu ce e monologul si ce e dialogul, ca am facut de nu stiu cati ani chestia asta si prevad ca nici in a 8a sau la liceu nu scap x.x Dar nu prea pricep ce e acolo. Eu doar mi-am spus parerea, nimic altceva, ca pare putin fortat Thinking Na, acum exagerez si eu, probabil Thinking Oricum, ar fi grozav daca ati mai baga si ceva descriere(mai multa) care sa nu ma lase cu gandul la peretii din camera mea (care au linii multe si incerc sa inteleg ce forme au, pentru a fi mai explicita). Happywide
Astept capitolele urmatoare, fetelor! :-w Rapiiiiid Love

PS: Ador semnatura ta. Prima oara a crezut ca il saruta pe buze =)))

[Image: 2ngae4o.png]

Hey, you just read that
And this is crazy
But we're both bored
So RP with me, maybe!