Adminii nostri sunt dragutzi :)
|
29 Dec 2007, 15:21
|||
|
|||
sa vedem
ginny este o fata de treaba si a facut foarte multe chesti pe acest forum ... app e al tau sau al juliei .. cred ca al tau nu ? julia face o treaba ff buna si ea sunt admine fff bune impreuna ![]() ![]() |
|||
29 Dec 2007, 15:42
|||
|
|||
Pai forumul este al amandurora. Eu am facut contul si dupa am apelat la Julia sa ma ajute cu cateva lucruri si dupa am zis ca e si ea admina
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
29 Dec 2007, 17:35
|||
|
|||
eu cred ca ambele sunteti foarte dragute si de treaba...
|
|||
30 Dec 2007, 16:16
|||
|
|||
Ginny Potter
Mi se pari o persoana inteligenta, prietenoasa, foarte creativa, dar nu prea sigura pe ea. ![]() Julia Potter Esti prietenoasa, amuzanta si foarte de treaba. ![]() ![]() |
|||
08 Jan 2008, 13:33
|||
|
|||
Deci...in primul rand trebuie sa spun ca ambele ati facut o treaba grozava cu forumul...bravo!^^
Apoi,cu Ginny P nu am apucat sa vorbesc ,insa dupa ce am vazut pe forum e o persoana rationala,posteaza cu cap(OOC: Nu m-am putut abtine sa nu pun si acest aspect lol) o artsta grafica grozava si in sfarsit e o admina foarte buna. Acum...partea interesanta (mwhaha)Julia... Deci ... julia e foarte draguta(ooc ![]() ![]() ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
08 Jan 2008, 20:02
|||
|
|||
Ginny - Prietenoasa, frumoasa si de treaba.
Julia - Inteligenta, prietenoasa si draguta. |
|||
03 Sep 2008, 17:21
|||
|
|||
Mi-am adus aminte de threadul asta ^^ Well... initial era intitulat Adminele noastre sunt dragutze Dar avand in vedere ca Raizen e baiat... am schimbat titlul
Ok... So... Raizen: destept. funny. prietenos. iti sare mereu in ajutor. de treaba. Huuuuuug > ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
03 Sep 2008, 17:28
|||
|
|||
Tocmai ma duceam sa editez primul post al meu si sa trec AdminiI.. nu Admini
![]() Deci.. Lyra it's an angel, and nothing else matter. Raizen e fratele meu > ![]() ![]() ![]() |
|||
03 Sep 2008, 17:52
|||
|
|||
O daa....Cum sa nu postez eu aici...
Iulia: -foarte prietenoasa, ii place sa ajute membrii si am observat ca este cam pacifista... Raizen: -nu am vorbit prea mult cu el,ceea ce sper sa o facem pe viitor... Pai e foarte de treaba,tehnologizat,ma amuza cu povestile lui despre copii Mda... ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
03 Sep 2008, 18:08
|||
|
|||
Ai auzit Iulia akm ejt pacifista itzi aminteste ast de cva?
Lyra: -handicapata, urata, proasta ji PERFECTA (fak dansul perfectziuni Iulk :>) Raizen: -ff tehnologizat, saritor...ji nuj snt ff putzini baietzi la fel de de treab ca el... adik nu am vb cu el mai deloc...dar din postarile lui itzi dai seama rpd... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,637 |
30 Jan 2012, 04:57 Last Post: Splendora Cromwell |
|
metallistii nostri darkmartieni \m/ | Hayley M. Alden | 5 | 1,466 |
09 Jan 2011, 16:28 Last Post: Layla Wong |