|
It's easy to forget how we were.
|
09 Sep 2011, 20:58
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Cercetasa ofta , incercand sa nu se amuza pe seama expresiei derutate a colegei sale. Probabil ca Ainsley se gandea in acel moment la ce mai facuse, pentru ca sa-si faca o aparare solida cand o va acuza de ceva anume. Mereu o observa facand asta.
Se sprijini cu coatele de masa si ii arunca cea mai serioasa privire de care era capabila. Hagrid era cu spatele, cautand prin dulapuri - deci exista o sansa foarte mica ca sa o auda.
- Nu trebuia sa accepti prajiturile, murmura ea, incet. Hagrid nu e tocmai cel mai bun bucatar de aici..
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
10 Sep 2011, 08:20
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
RP Posts: 563
Galeoni: 75
|
|
- Ainsley isi dadu ochii peste cap si pufni incet. Desiree nu se va schimba niciodata - va ramane aceeasi studenta copilaroasa dintotdeauna. Desi Sefa sa de Casa era mai mare decat ea, asta nu insemna ca se purta mai matur. Ii arunca o privire scurta, din care spera sa inteleaga ca nu trebuiau sa-l dezamageasca pe Hagrid. Desiree ridica intrebatoare din umeri vazand privirea pe care i-a aruncat-o.
Intre timp, uriasul le-a pus un platou intreg cu prajituri in fata. Hagrid se aseza din nou pe pat, asteptand ca Cercetasele sa se serveasca.
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
|
|
10 Sep 2011, 08:26
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Nelinistita, Desiree lua o prajitura de pe platou. Nu se mai servise din prajiturile lui Hagrid de ceva timp, caci stia ca exista intotdeauna riscul sa-ti ramana in gat sau sa-ti sparga vreun dinte. Refuza mereu cand uriasul o intreba daca dorea. Strecura prajitura printre buze si incerca sa ia o bucata.
- Si, cam ce ati vrea sa faceti in vacanta asta? le intreba uriasul.
Cercetasa nu se gandise la ce avea sa faca in vacanta aceea - meditase prea mult asupra sarbatoririi sfarsitului de an scolar.
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
10 Sep 2011, 11:51
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Hagrid, nici macar nu s-a terminat anul scolar, rase Ainsley. Nu ne-am gandit ce sa facem.
Lua si ea o prajitura de pe platou. Desiree trebuie sa exagereze din nou, isi spuse in minte, incercand sa nu-si dea ochii peste cap. Insa, cand strecura prajitura printre buze, isi dadu seama cat de tare si uscata era.
- Da, ne-am gandit mai mult la serbarea de sfarsit de an, adauga si Desiree.
Cuvintele colegei sale o facura sa se gandeasca la cine va castiga Cupa Caselor in anul acesta.
|
|
10 Sep 2011, 11:53
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Inghiti in sec. Mai avea atat de putin timp pana termina scoala.. si nici in momentul acela nu stia ce o sa faca in momentul in care va iesi pe portile Castelului, parasind pentru totdeauna Hogwarts-ul. Serios, chiar nu avea nicio ambitie sau dorinta de a face ceva anume, de a-si cauta o slujba. Singurul lucru pe care il dorea era sa isi gaseasca familia adevarata - dar nici macar nu stia daca mai erau in viata..
- Terminati alt an, eh? intreba Hagrid, cu un zambet pe fata. Maine poimaine o sa va vad lucrand la Minister.
Love you, Bells.
|
|
10 Sep 2011, 18:38
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Cercetasa chicoti usor, iar Desiree murmura un Mda, sigur, auzind cuvintele uriasului. Poate ca nu era atat de rau sa lucrezi in cadrul Ministerului, dar cele doua Cercetase nu agreau niciuna muca in birouri.
- Sa nu va aud si pe voi doua spunand ca vreti sa deveniti Aurori, ofta Hagrid. Toata lumea zice asta.
Desiree ridica din umeri, cu un zambet schitat in coltul buzelor. Clatina incet din cap, dar expresia asternura pe chip ii era mai degraba trista.
- Noi nu suntem toata lumea.
|
|
10 Sep 2011, 18:46
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Desiree nu se gandea niciodata la ce va urma dupa ce termina scoala ; adevarul era ca Cercetasa credea cu tarie ca nu i se potrivea nimic. Si matusa sa o intreba de multe ori ce dorea sa devina, dar Desiree doar ridica din umeri si nu spunea nimic.
Dar, bineinteles, nu avea sa-si divulge obsesiile inutile de fata cu Hagrid si Ainsley.
- Eu cred ca o sa ma fac somera, ofta ea teatral, sprijinindu-si cotele de masa. O sa stau toata ziua degeaba fara sa fac nimic; asta e o slujba care merita, cel putin.
Love you, Bells.
|
|
11 Sep 2011, 09:26
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Ainsley chicoti, gandindu-se la turnura pe care o luase conversatia. Si incepu sa rada cand auzi vorbele lui Desiree si reactia uriasului la ele. Hagrid ofta zgomotos.
- Slujba asta o vrea toata lumea, ii spuse ea. Ghinionul tau e ca nu te plateste nimeni.
Colega sa ii zambi larg, apoi ridica din umeri.
- Nu pot si eu sa visez putin? intreba ea, sarcastica.
|
|
11 Sep 2011, 09:30
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- - O sa te razgandesti tu candva, adauga si Hagrid. O sa gasesti ceva care sa-ti placa cu adevarat.
Tie ti-e usor sa vorbesti, nu ai cautat niciodata o slujba. Desiree se stramba, remarcand dintr-o data toata atentia care i se acorda. Facuse o remarca ironica, nimic altceva; insa toti se gandeau ca ea vorbise serios.
Se intoarse catre Ainsley si o intreba:
- Si tu ce ai de gand sa faci, pana la urma? Sau nici macar nu te-ai gandit la asta?
Love you, Bells.
|
|
11 Sep 2011, 09:39
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Cercetasa stia ca Desiree se referea la slujba pe care dorea sa o aiba. Nu se gandise prea mult unde va merge dupa scoala; in primul rand, pentru ca avea mult mai mult timp decat Desiree sa se gandeasca la asta. Era cu cativa ani mai mica decat ea.
Totusi, mai meditase de cateva ori asupra acelui subiect.
- Probabil ca o sa-mi fac un magazin pe Aleea Diagon, chicoti ea. Nu se stie niciodata unde o sa ajung; probabil ca, peste cativa ani, o sa ma razgandesc.
Nu era sigura in legatura cu ultimele sale cuvinte.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|