Kwon Song Ki
|
10 Sep 2011, 19:49
(This post was last modified: 10 Sep 2011, 20:03 by Kwon Song Ki.)
|||
|
|||
Bun venit lui…
Song «Ki» Kwon
![]() put One for me, one for you.
Two for me, one for you. Three for me, one for you. End of the sack, now the fungï's they are bloom. ![]() PrenumeSong Ki Varsta 18 Sex baiat Ziua de nastere 24 ianuatrie 1993 Orasul unde a copilarit Seoul Mama 37, stilista, pur, Kwon Min Hae Tatal 40, pilot, pur, Kwon Seun Min Statutul Sangelui pur ![]() Greutate 55 Corpsuplu, cu oase lungi Par de obicei saten Ochi de obicei caprui Par Yu Ha Min ![]() Ii displace mizeria, dezordinea, hainele sifonate, unghiile murdare, mancarurile grase, intunericul, sangele, ranile, durerea, apa minerala, incuiatii, inaltimea Puncte forte frumos, model, atragator, adept al lecturii, bun dansator, bun petrecaret Puncte slabe critica tot ce vede, nimeni nu e mai bun ca el, e un lenes, isi creaza propriile haine deseori, [le taie pe celelalte si le coase intre ele], e gay Obiceiuri tot timpul suge bomboane, umbla cu bagheta dupa el, merge rar cu matura Amortentia mar, dulce, menta, de parfum scump Casa alege dintre: Viperini ![]() Rude – Persoane Importante numai neimportanti Talente alege una singura dintre : Clarvazator Abilitati alege cateva dintre : vraji fara bagheta Altceva nimic Trecut I-a placut de mic sa se foloseasca de magie pentru a isi obtine scopurile catre care tintea. Parintii lui au studiat amandoi la Hogwarts, amandoi Viperini, asa ca a fost o traditie sa intre si el tot acolo. Nici nu stie de ce a fost sortat, poate pentru ca e atat de indifferent, incat nu prea ii pasa de ce spun altii. Nu are un trecut iesit din comun, doar banalitatile intalnite intr-o familie de vrajitori. A calatorit foarte mult prin diferite colturi ale lumii, iar cand a fost inscris a Hogwarts nu i s-a parut deloc cea mai buna idee. Nu ii place sa fie legat de casa. Acum totusi sta aici si indura prezentul. ![]() Vrasta - Experienta RPG cativa ani buni Alte Personajenu Despre tine nu ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ![/align] |
|||
10 Sep 2011, 19:53
|||
|
|||
Bine ai venit pe forum!
Sper sa te simti bine printre noi. Ma bucur de cate ori vad un viperin. Si observ de cate ori apare un baiat pe forum, baga toate fetele in priza =)))) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
10 Sep 2011, 19:55
|||
|
|||
Bun venit printre noi ^_^
Distractie placuta pe aici si spor la rpg. |
|||
10 Sep 2011, 19:57
|||
|
|||
=)))))))) Hai ma...Bine ai venit
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
10 Sep 2011, 20:00
|||
|
|||
Mersi my lil' friends.
Trebuie sa mai micsorez poza asta. Nu am avut timp sa spun pe acolo asa ca spuneti-mi Sankyu. |
|||
10 Sep 2011, 20:07
|||
|
|||
Bun venit >
![]() ![]() @ Adri : mai mult pe tine buay ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
10 Sep 2011, 20:09
(This post was last modified: 10 Sep 2011, 20:10 by Kwon Song Ki.)
|||
|
|||
Nu prea a mentionat nimeni nimic
Nu stiu cum sa zic e un subiect delicat dar sunt gay =)) ma gandeam ca unii vreti sa stiti, asa ca nu va indragostiti de mine ... prea mult Si mutlumesc de intampinari so cute din partea voastra ![]() |
|||
10 Sep 2011, 20:11
|||
|
|||
Welcome...tipule cu nume prea dificil pentru mine
![]() Btw, nu cred ca avem gay pe forum ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
10 Sep 2011, 20:14
(This post was last modified: 10 Sep 2011, 20:15 by Kwon Song Ki.)
|||
|
|||
C'est la vie o sa raman singur si nelinistit :-<
pana cineva va produce un gay? |
|||
10 Sep 2011, 20:15
|||
|
|||
Mai...nu uita =)) Eu am fost prima care a sarit pe tine si a ramas dezamagita =)) [glumesc]
Las' ca s-a ivi un gay si pentru tine...daca nu...fetele de aici te violeaza cu placere ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|