Splendora Cromwell
10 Sep 2011, 18:27 (This post was last modified: 10 Sep 2011, 18:30 by Robert Eric Smith.)
Chiar e foarte bine, dar mai trebuie sa te mai si sortezi Smile Butonul ala de sus cu Sortare, dar va fi greu sa pici la Viperini, ca nu mai sunt aceleasi intrebari.
Bine ai venit ! >Happywide<

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 Sep 2011, 18:33
Bun venit printre noi >Happywide<
Distractie placuta pe aici si spor la rpg ^_^
10 Sep 2011, 18:41 (This post was last modified: 10 Sep 2011, 18:43 by Splendora Cromwell.)
Multumesc pentru urale voi doi. Robert am intrat la Viperini. Nu de alta, dar ador serpii. Hei colegi! Nu va aud :-w =)) Apropo, cand imi pun ceva in minte, nu ma opreste nimic Wink

[Image: N5-Yj8-QHw-lx-Qh-1024.webp]
10 Sep 2011, 19:54
Un calduros bine ai venit si din partea mea!
Sper sa te obisnuiesti repede cu forumul si sa devi cat mai activa.
Uh, multi viperini in ultima vreme ^_^

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
10 Sep 2011, 20:23
;Wink Da, doar ca spre deosebire de restul, voi demonstra ca nu am fost aleasa degeaba in aceasta casa. O sa va fac mandrii de mine! Finna Gata, gata, incep sa devin irascibila.
Multumesc pentru primire, colega. Atata timp cat e vorba de rpg, voi fi mai mult decat incantata sa va onorez cu prezenta. Kiss

11 Sep 2011, 10:59 (This post was last modified: 11 Sep 2011, 11:05 by Atsu Ari Ooku Tokugawa.)
Oh Doamne ! Am intarziat cu urarile ! E de inteles ! Am dormit pe mine ! Draga mea Splendora ! Cat ma bucur ca ti-am facut cunoscut acest forum ! Simte-te libera sa te exprimi din spatele personajului si sa ne rpg-im (=))) cat mai mult.

PS. Pacat ca astia nu dau voie cu doua personaje de-odata ! Ce-as mai fi pus io un personaj masculin sau feminin - dupa toane - si as mai fi bagat nitica picanterie pe forumul asta ! Whistle [Las' ca stiu io despre ce vorbesc, nu-i asa... Kintasu ? =))]

Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !

Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo.

[Image: 79.jpg]
11 Sep 2011, 11:13 (This post was last modified: 11 Sep 2011, 11:14 by Raizen Isildur.)
(11 Sep 2011, 10:59)Julietta Elle Seymour Wrote: Oh Doamne ! Am intarziat cu urarile ! E de inteles ! Am dormit pe mine ! Draga mea Splendora ! Cat ma bucur ca ti-am facut cunoscut acest forum ! Simte-te libera sa te exprimi din spatele personajului si sa ne rpg-im (=))) cat mai mult.

PS. Pacat ca astia nu dau voie cu doua personaje de-odata ! Ce-as mai fi pus io un personaj masculin sau feminin - dupa toane - si as mai fi bagat nitica picanterie pe forumul asta ! Whistle [Las' ca stiu io despre ce vorbesc, nu-i asa... Kintasu ? =))]

Idiotii astia nu stiu nici eu ce e cu ei.. Sunt prosti rau ai dracu nu-ti dau voie cu doua persoane de-odata ! La cererea Adrianei am sters injuratura de sub aceasta ultima propozitie.

Visit this user's website Find all posts by this user
11 Sep 2011, 11:47
Iubita, bun venit noua.
Trebuie sa sarbatorim undeva ceva. Finna
11 Sep 2011, 11:57
Julietta, draga mea... ^^ Multumesc pentru urale. Da, pacat.

Reizen, calm. Suntem bine Finna

Iubita >Happywide< Da, ar trebui, dar unde Thinking?

11 Sep 2011, 15:04
off:
(11 Sep 2011, 11:57)Splendora Cromwell Wrote: Iubita >Happywide< Da, ar trebui, dar unde Thinking?

Hmm..oriunde , dar eu va propun in camera fantomelor , ati avea o petrecere exceptioala Finna Mai ales ca vin si fantomele cu povesti din trecutul lor Devil

on : Hmm hmm ... bine ai venit , o noua viperina . *Cam multi cei drept .. dar e bine .* Ce pot sa zic in afara de faptul sa ai parte de multa distractie (la rp.uri ma refer) si sa iti dai frau liber imaginatiei Wink .

Ne vedem la un rpg . Seeya >Happywide< !

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user