Aniversari pe forum
14 Sep 2011, 00:01
La multi ani intarziat, Adri!:>
Eu in 11 septembrie am implinit un an pe forum. Finna o.O abia, dar mi se pare enorm. Finna

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Sep 2011, 15:08 (This post was last modified: 14 Sep 2011, 15:10 by Alice Morris.)
Sa stii ca eu mi'am amintit acum o saptamana ca a fost ziua Kennyei in august, dar deja trecuse, si de aia n'am zis nimic Blush Oricum, ma bucur ca dupa patru ani esti inca alaturi de noi, si ca nu ai de gand sa parasesti forumul >Happywide< De patru ani, te'ai dedicat complet, si ai scos ficatii din noi, ne'ai speriat de moarte, si ai glumit cu noi Love Te iubim Kennya, si sa nu pleci niciodata >Happywide<
Ah, si Rose, la multi ani si tie Love Chiar daca a trecut abia un an, faci parte din familia noastra, si parca esti aici de o vesnicie. Sper sa ramai si tu alaturi de noi, fiindca esti un membru important >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
14 Sep 2011, 17:05
Mersi mult tutror

Da, Alice. O sa incerc sa fiu la fel de draguta, desi nu poti fi placut de toata lumea >Happywide<
Si eu sper sa ne gasim in aceasi casa peste ani si ani de zile.

Mersi Jenn Love . Sa speram ca nu o sa dau coltul prea devreme. Desi cand o sa fie timpul sa plec, voi pleca. Orice are un final.

Bellishor :-w Esti nebuna?!!! Eu sunt deja sclerozata la 19+1 ani, dar la 99+1. Deja imi imaginez o baba senila, tremurand din toata alea, tinand morala la membrii de pe forum "Pe vremeaaa meaaa... "
Eh, tinerii din ziua de azi [-X

Rosie, multumesc. Dar sincer, cred ca mi se potriveste intarziatul asta. Tipic mie :__
La multi ani si tie si sper la anul sa sarbatorim impreuna >Happywide<

Alice, daca eu nu mi-am amintit, si ti-ai amintit tu e clar =))) dar e bine. Anul viitor ma bazez pe tine =)))). Vai, cinci ani :|
"ne'ai speriat de moarte"
Vaaii, cand v-am zis atunci ca se inchide forumul =)))))))))) Ahaha, doamne. Ce vremuri.
Si eu va iubesc pe voi. Deja sunteti o parte din mine Love

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
14 Sep 2011, 17:28
(14 Sep 2011, 17:05)Kennya Allen Wrote: Alice, daca eu nu mi-am amintit, si ti-ai amintit tu e clar =))) dar e bine. Anul viitor ma bazez pe tine =)))). Vai, cinci ani :|
"ne'ai speriat de moarte"
Vaaii, cand v-am zis atunci ca se inchide forumul =)))))))))) Ahaha, doamne. Ce vremuri.
Si eu va iubesc pe voi. Deja sunteti o parte din mine Love
Imi fac semn in calendar :> Si nu doar atunci, cand cu anuntul global, ca daca nu citim, ne ia naiba, si cum erai tu admina autoritara si toate alea, si tineai morala la copii Finna Si daaa, Pe vremea taaaaaaa Finna

30 Jan 2012, 22:45
Azi e 30 ianuarie, si Bell face 2 anisori de cand e pe forum Love la multi ani, si tot restul Heart

30 Jan 2012, 22:56 (This post was last modified: 30 Jan 2012, 22:56 by Ginny Anne Alden.)
Awwwie Bell Love la cat mai multi ani pe forum >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
31 Jan 2012, 15:31
La cat mai mult, Bells! KissKissKiss

[Image: giphy.gif]
31 Jan 2012, 15:36
  • Multumesc >Happywide<
31 Jan 2012, 17:00
AwwwLove La multi ani Bell>Happywide< si in continuare cat mai multi ani pe DarkMark 8->

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
03 Feb 2012, 19:19
  • La multi ani cu intarziere, Bell Love la cat mai multi >Happywide<

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,157 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  4 ani pe forum ! Isabella River 9 2,477 31 Dec 2011, 21:00
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Citate de pe forum Stefanie A. Frauke 2 1,786 16 Nov 2008, 03:25
Last Post: Kennya Allen