Fortele raului absolut
22 Aug 2011, 21:38 (This post was last modified: 21 Sep 2011, 20:15 by Jennifer L. Campbell.)
M`am gandit sa creez un topic despre aceasta serie de carti, deoarece mie mi se pare interesanta povestea pe care sunt bazate, si vroiam sa aflu si parerea voastra.

Eu azi de dimineata am terminat primul volum din cele trei, "Invocarea" si mi s`a parut foarte interesanta.Finalul a fost minunat, dar te lasa intr`un suspand imens.Eu deabea astept sa ma apuc asta seara de volumul doi, "Revelatia", deoarece sunt curioasa de reactia lui Liz cand afla ca este moarta.Volumul trei nu a aparut inca, dar nu mai este de asteptat decat o saptamana.

Povestea mi se pare fascinanta, cum o fata care ducea o viata aproape normala, inafara de grijile pe care le avea din cauza pubertatii, ajunge sa fie diagnosticata cu schizofrenie, dupa care afla ca este de fapt necromata.

Deci, voi ce parere aveti? :>

Si sa nu uit, Eve multumesc mult ca mi le`ai imprumutat >Happywide<

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20 Sep 2011, 14:36
am citit toata colectia si o ador Love o recomand tuturor Love

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

20 Sep 2011, 15:37
eu mai am de citit ultima carte :-w Crying(

P.S scuuze, stiu ca am gresit titlul dar nu eram foarte atenta Finna

~ Created by Lexie ~
20 Sep 2011, 15:44
Da, am citit si eu. Love De fapt nu chiar totul, doar primele doua volume si acum m-am apucat de al treilea [ca a aparut Happywide] , sunt pe la pagina 60 momentan .. Acum ca a inceput scoala nu prea mai am timp de citit astfel de carti. Wink) Cand ma gandesc ca nici nu am inceput ce ne-a dat de la scoala .. X_X In fine, cartea! Love Pai ce pot sa spun, e superb romanul. :> Al doilea volum o sa iti placa si mai mult. Devil [asa ca sa te las si eu in suspans:>]

[Image: giphy.gif]
20 Sep 2011, 18:28
Mi-a placut mult cartea,volumul meu preferat a fost rafuiala.
Btw,jenn,poti edita titlul.
Este o poveste destul de interesanta si scrisa foarte frumos,iar Chole este un personaj minunat Love.
20 Sep 2011, 19:36
Eu am citit doar prima carte,cat timp am fost in excursie,si am fost profund impresioanata,pentru prima data nu mi-a placut tipul dragut si saritor care era Simon,si m-a atras mai mult Derek Love Care e atat de hpot =p~
Ei bine am de gand sa citesc si celelalte doua carti dupa ce termin cu Instrumente Mortale Love
In orice caz,prima carte m-a lasat in pom la sfarsit Finna oricum Chloe e geniala Finna Love

[Image: YotrHop.gif]
20 Sep 2011, 20:17
@ Rose: am citit volumul doi Finna mai am decat volumul trei >Happywide< dar sa stii ca ai dreptate, chiar mi`a placut mai mult decat prima, chiar daca amandoua sunt la fel de interesante >Happywide<
@Meredith: nu stiu cum sa`l editez=)))) Blush

~ Created by Lexie ~
20 Sep 2011, 20:19
@Rosie : a treia e mai buna ca toate Heart.
@Ginny : mdaa stiu ce zici Finna am asteptat cu sufletul la gura doua sapt. ptr volumu doi ca sa aflu ca ... ma rog Finna).Oricum cartile sunt geniale Heart.Si niciuna nu se compara cu Rasfuiala Love.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
21 Sep 2011, 19:53
Jenn: edit, complet, si editezi titlul Thinking?
Deci Chloe ramane cu Derek :_ Ahh, ce ii ador Smile LoveLoveLove

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

21 Sep 2011, 19:56
Hei tu! Nu trebuia sa spui. Finna Dar oricum ma bucur. LoveLoveLove

[Image: giphy.gif]