Surorile Potter.
|
23 Sep 2011, 20:28
(This post was last modified: 24 Sep 2011, 19:50 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
JUST ME MINA POTTER AND DARKASON PAIN
Sambata.Ora 10. Julieta era in bibleoteca cautandu-si o carte care avea sa-i ocupe toata ziua. Era liniste si dintr-o data se aude un scartait.Era usa.Mina sora ei o cautase in tot castelul. -Buna Julieta.Te-am cautat prin tot castelul! zise Mina. Nu ai venit la masa si nici in dormitor nu erai. Vantul aprig trantise usa astfel incat cele doua fete ramasera speriate. - O fi fost vantul.spuse Julieta. -Tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Unde ai fost? -M-am plimbat prin castel, apoi am venit aici sa-mi caut o carte.... |
|||
23 Sep 2011, 23:27
|||
|
|||
-Pai..ma gandeam eu ca o sa te gasesc in bibleoteca,draga mea surioara,ii spuse soimita.Apoi se duse langa ea luand-o in brate si soptindu-i ceva la ureche.Mina era foarte incantata ca sora ei este impreuna cu ea la Hogwarts,chiar daca la Case diferite.
-Si,Mina se intoarse tragandu-si putin de roba in jos si netezindu-si parul saten buclat,ce carte interesanta a gasit brava mea cercetasa?spuse soimita cu un zambet larg pe buze.Pentru ca,o lua de mana pe Julieta si o trase pana in mijlocul bibleotecii,am eu o carte interesanta pe care as vrea sa ti-o recomand.Asta daca vrei si tu bineinteles.Dar nu termina bine propozitia ca un suierat de vant trecu pe la urechile fetelor facandu-le sa tremure:"C-ce se intampla?"isi spuse Mina in gand."S-sper ca nu..."dar nu apuca sa termine propozitia ca temerile i se adeverisera.De undeva dinspre Sectorul interzis se auzi o voce ragusita,parca mai mult indurerata care soptea:"N-nu veti putea iesi niciodata din aceasta bibleoteca daca nu veti citi Secretele Intunericului Absolut si nu va veti alatura Devoratorilor Mortii"apoi se auzi un ras isteric si Mina o lua de mana pe sora ei fugind catre usa.Nu realizase pana acum dar ele erau singurele persoane din toata incaperea si slava Domnului aveai ce umbla prin acea camera.Julieta inca nu stia povestea Minei pentru ca parintii ei avusesera grija sa nu ii povesteasca asa ceva.Asa ca soimita se intoarse putin speriata spre sora ei spunandu-i adevarul: -Julieta,mama si tata nu ti-au spus un lucru despre mine.Probabil unul foarte important.Devoratorii mortii ma cauta de dinainte sa ma nasc pentru ca ei cred ca eu voi putea deveni intr-o zi una de-a lor.Dar eu nu vreau asa ceva.Stii nu?Dar ei tot ma urmaresc si pe mine si pe parintii nostrii asa ca eu trebuie sa te protejez ca nu cumva sa iti faca vreun rau.Poti avea incredere in mine? Privirea soimitei era una destul de grava dar era sigura ca sora ei Julieta poate intelege aceste lucruri grave.Un tipat se auzi din spatele rafturilor si surorile se privira un timp. |
|||
24 Sep 2011, 11:38
|||
|
|||
Julieta ramasese ca si o stana de piatra..Nestiind ce sa zica....zise cateva cuvinte neintelese..si apoi tipa: Minaaaa, in spatele tau!. Dar era prea tarziu...Mina fusese trasa in intuneric de doua maini negre ca de o fantoma...Julieta disperata nestiind ce sa faca se repezi catre usa sa o deschida..dar din rasputeri incerca si incerca..si nimic! Se duse catre fereastra si dintr-o data se trantira geamurile si o voce groasa se auzi: "Mina este la mine. Ori te alaturi noua ori Mina va suferi consecintele.Ai ragaz pana maine sa te gandesti." Julieta speriata fugise cu cartea Secretele Intunericului in brate in dormitor. "Oare ce ma fac?"zise Julieta si izbucni in plans. De pe hol o auzi un baiat plangand si se apropie de ea..intreband-o: " Ce ai patit,Julieta de plangi?".."Nu am nimic.Lasati-ma in pace toti!"zise ea cu lacrimi in ochii si intr-o clipita se incuie in baie. Baiatul era hotarat sa afle ce e cu ea, dar dintr-o data vazuse cartea Secretele Intunericului...
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
24 Sep 2011, 14:17
|||
|
|||
Pe Mina o durea capul.Deschise incet ochii,dar nu putu deslusii decat ca era intr-un loc mare,umed si intunecat.Statea intinsa pe jos.Roba ei era uda si murdara.Capul ii bubuia de parca cineva arunca cu pietre in el.Dupa cateva momente in care reusi mai mult sau mai putin sa se dezmeticeasca,isi aduse aminte ce anume s-a intamplat.Era in biblioteca cu sora ei cand deodata doua maini negre au cuprins-o si au luat-o cu ele."Maini de barbat"isi zise soimita.Nu ii putea vedea fata dar era sigura suta la suta ca era un..."D-dar nu putea"spuse ea tremurand putin.De dupa un colt aparu o silueta.Era un barbat imbracat intr-o roba neagra si cu o masa pe fata.
-Devorator al Mortii!tresari Mina.Se ridica in picioare ,si isi scoase bagheta dar Devoratorul folosi o vraja care o arunca pe soimita la loc pe jos.C-ce vrei de la mine?Cum de m-ai gasit?Cum ai intrat aici?tipa soimita din toti rarunchii. Devoratorul isi dadu jos masca si fetei i se paru ca il cunoaste.Avea o fata comuna. -T-tu...facu ochii mari dupa care continua,t-tu esti omul acela de la inchisoarea Azkaban.C-ce vrei sa imi faci? Mina era speriata dar in gandul ei se faurea un plan.Din ochi incepura sa ii curga cate o lacrma.Aceasta cazu pe par si in acel moment ea se sterse.Pe fata Devoratorului nu era nici o expresie.Statea in fata fetei uitandu-se la ea,sau mai bine spus uitandu-se prin ea.Dupa cateva momente de liniste,acesta o puse pe Mina pe un scaun si ii spuse cu o voce putin blanda ceea ce i se paru ciudat soimitei: -Uite,Mina,daca faci tot ce iti spunem noi si esti fetita cuminte nu vei pati nimic,dar daca nu faci lucrul acesta...Dar nu trebui sa termine ce avea de spus ca ea stia foarte bine. -O sa o patesc rau, nu?intreba cu teama in glas.Devoratorul se intoarse iesi pe o usa imensa,dupa care o incuie.Mina se gandea acum la sora ei.Oare ce va face ea?Cum o sa o salveze?Si Darkason...II va spune Julieta lui Darkason ce s-a intamplat?Dar asta nu va stii.Se aseza pe jos si incepu sa se gandeasca la un plan. |
|||
24 Sep 2011, 14:36
(This post was last modified: 24 Sep 2011, 14:37 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Julieta statea in baie rezemata de perete gandindu-se ce sa faca ce sa faca.Ii veni o idee.Iesi iute din baie si fugi ,dar se izbi de Darkason."Scuze nu am vrut ,dar am o mare urgenta si Mina e in pericol"zise Julieta." Ce pericol ce?..Calmeaza-te si explica-mi ce sa intamplat". Julieta incepu sai povesteasca intamplare si acesta ramase uimit si ingrozit. Se dusesera in sala de lectura unde au fost cele 2 fete si cautau tot felu de indici."Uite" zise Julieta."O bucata de panza neagra"...dar nu apuca sa zica ultimele 2 cuvinte caci o voce le zise: "Ai mai adus un prieten?.Ti-a expirat data de gandire.Te hotarasti daca vrei s-o salvezi pe Mina si accepti sa devi una de-a noastra,sau Mina moara."..."Euu...."zise Julieta.Dar nu apuca sa zica propozitia caci Darkason zise: Las-o pe Mina in pace.Ma sacrific eu pentru ea.Dar vocea raspunse: Nu am nevoie de tine ci de Julieta ,fiind sange din sangele Minei Potter. "Bine.Accept sa fiu una de a voastra in schimbul libertati Minei"....
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
24 Sep 2011, 19:24
(This post was last modified: 24 Sep 2011, 19:37 by Mina Fabienne Potter.)
|||
|
|||
De dupa un raft cu carti aparu Devoratorul Mortii care o tinea pe Mina de brat.Pe fata ei erau mici zgarieturi,si roba ei era uda si murdara.Era pe jumatate constienta deci nu auzi tot ce spusesera ei.Devoratorul o arunca pe podea si atunci ii spuse:
-Ai auzit mica soimita?intreba el cu o voce ragusita. Mina se intoarse spre el cu o privire furioasa. -Nu te voi lasa niciodata sa le faci rau familiei mele sau prietenilor.Ai auzit?Niciodata!Pentru ca ei sunt tot ce mai am eu!Prietenii si parintii deci de te vei atinge de vreun singur fir de par din capul lor nu stiu ce as fi in stare sa iti fac. Devoratorul o lovi cu o vraja dupa care rase isteric. -Crezi ca ma poti opri?striga el.Acum si sora ta cat si prietenul tau minunati sunt aici.Ati cazut toti trei in mainile mele. Mina incerca sa isi scoata bagheta dar devoratorul o vazu cu coada ochiului si o calca pe mana.Mina striga de durere. |
|||
24 Sep 2011, 19:55
|||
|
|||
Era o zi plapanda de primavara. Darkson era in al noulea cer: Tocmai luase un A la Transfigurari. Parca inota in razele aramii... oare ce facea Mina?...
BUF!
De el se lovi o tanara ceva mai scunda. Putea sa jure sa era Mina, dar gandul ii zbura cand realiza ca nu mai avea aceeasi sclipire, si nu simtea acelasi lucru cand o vedea. Era clar ca nu era Mina Potter. Aceasta fata, Julietta, dupa prezentari, ii spuse dintr-o suflare ca sora ei, Mina era in pericol. Sora? Mina nu ii spuse niciodata ca avea o sora. Se prefacu ca o crede, si o urmari pana la biblioteca. Acolo, spre oripilarea lui Darkason, acolo statea, in mijlocul salii pustii, Death Pain, tatal sau. Ce naiba cauti aici?! Il recunoscu dupa silueta oarecum zvelta imbracata in negru, nasul lung ascuns sub gluga intunecata si simpla apropiere parinteasca. Stia ca el e. "Ta...", dar se opri cand observa ca Julietta il apuca de maneca si il trase spre tatal sau, Devoratorul Mortii. Acesta vroia ceva de la surorile Potter. Cum putea sa faca asta? Propriul sau fiu? Propria sa prietena si sora ei? Asta intrecuse orice limita. Toti trei se dusera intr-o camera intunecata in care Mina era prinsa in lanturi. "Mina!" striga el. "Da-i drumul ta..."- abea acum realiza ca doar Mina si Adnana Hale stiau ca tatul sau e un Devorator, si asta trebuia ramane un secret-"Devoratorule"-continua el in cel mai hilar mod-"Da-le drumul ACUM!". "Nu te baga!" sopti el cu o voce stranie. "Da-i drumul!", dar brusc amuti. Nu mai simtea, nu mai vedea, nu mai gandea. Ultimele cuvinte pe care le-a auzit au fost "Petrificus Totalus!"... |
|||
24 Sep 2011, 19:56
|||
|
|||
Julieta sari repede so ajute, dar Devoratorul facu o vraja si cand sa se apropie izbi cu ea de pereti astfel incat, ea daduse cu capul si ramase inconstienta.Devoratorul zise: "Crezi ca ma poti opri tu o mica insecta?Mica soimita ce zici acum ca si sora ta e la podea,te sacrifici pentru ea?".Mina nu apuca sa zica niciun cuvant caci Devoratorul lua bagheta si o trase pe Julieta langa el,ea fiind inconstienta..si facu sa apara o usa imensa ..si o puse acolo apoi inchise usa. Mina incerca din rasputeri sa spuna ceva dar era prea ranita...
|||
24 Sep 2011, 20:07
(This post was last modified: 24 Sep 2011, 20:13 by Mina Fabienne Potter.)
|||
|
|||
Nu putea sta linistita.Nu putea sa stea acolo,inchisa.Chiar daca era ranita se ridica si incepu sa caute prin incapere orice ce ar putea sa o scoata din acea incurcatura.Isi scoase bagheta,norocul ei ca Devoratorul nu o luase, si incerca sa deschida usa.Dar la cat era de nelinistita uita vraja.Se duse langa sora ei care era inconstienta si incepu sa o zgaltie:
-Julieta!Julieta trezeste-te!Dar aceasta nici nu se misca. Din instinct se duse spre usa si incepu sa dea cu pumnii in ea si sa strige: -Darkason!Darkson! Dar brusc isi aminti ca el era pe jos lovit fiind de vraja tatalui sau.Tatal sau...cum putea sa faca asa ceva.Si chiar propriului fiu.Mina simtii un gol in stomac.Isi aduse aminte cu Darkason statea pe jos,neputincios si o ura mistuitoare se trezi in ea.Incepu sa strige prin camera in speranta ca cineva,adica Devoratorul sa o auda. -Cum poti sa faci asa ceva?Propriului tau fiu!Ce fel de tata esti tu?Sau chiar nu iti pasa de el sau de noi?Suntem doar niste copii,dar sa stii ca nu vei scapa asa usor.Usa se tranti de perete si Devoratorul intra in incapere.O lua pe Mina de brat si o duse in camera unde era Darkason.Dupa ce o tranti langa el,ii spuse: -Acum ia-ti adio de la el,pentru ca tu o sa vi cu noi.Daca te opui o sa te omor! Ochii albastrii ai Minei se facura mari de uimire.Devoratorul il scoase pe Darkason de sub vraja dupa care se duse dupa Julieta.Era inca inconstienta asa ca o puse pe podea. |
|||
25 Sep 2011, 20:52
|||
|
|||
Tatal sau nu putea face asta... El nu era tatal sau!
Se simti brusc dezamortit, ceva mai diferit decat il dezamortise asistenta dn Aripa Spitalului cu acea potiune. Era un singur mod pentru a verifica daca Devoratorul nemilos era tatal sau, sa ii trimita un gand. Vrajitorii Vampiri foloseau extensiile stomatologice pentru a vorbi prin telepatie, deci daca el era tatal sau, vrajitor vampir, ar fi putut vorbi cu el prin telepatie. Mesajul sau fu blocat. Acela nu era tatal sau, ba mai mult, inima incepu sa-i bata in grozitor. Apele curgeau siroaie de pe el iar paru i se facu maciuca, exact ca in prima zi pe Peronul 9 si 3/4 cand o intalnise pe Elizabeth care era varcolac. Acel Devorator era un Varcolac. Dar, cum de avea aceeasi pozitie si nas ca tatal sau? Simti dintr-o data o arsura puternica pe creier. Primise un mesaj telepatic de la un vampir. Era tatal sau. Ai grija! Un Devorator smintit mi-a luat infatisarea folosind o PoliPotiune si a venit la Hogwards sa caute o Potter. Nu stiu de ce a vrut sa arate ca mine, deci s-ar putea sa te implice. Ai grija! Evita-l! Nervii lui Darkason incepeau sa faca explozii de artificii. Acum s-a trezit sa-i spuna? Nu vroia sa-i faca griji tatalui sau, pentru a-l chema la Hogwards sau cine stie ce, asa ca ii raspunse ironic: Multumesc de sfat. Putea sa se descurce acum, ca stia ca Devoratorul nu era tatal sau, putea sa-l raneasca. Despietrit fiind, se ridica si il urma putin cu privirea pe Devoratorul Nebun cum le ducea pe Mina si pe Julieta in lanturi, intr-o alta camera. Se urca pe o piatra mai mare, o levita pana la tavan, si intra intr-o gaura de aerisire dupa care incepu sa urmareasca cum Mina si Julieta sunt aruncate in doua semineuri. Devoratorul se intoarse la locul unde era Darkason inainte soptind: "Ia sa vedem ce face prietenul vo... UNDE ESTE?!". Darkason se piti mai bine in gaura de aerisire in timp de Devoratorul alega prin incapere aruncand vraji in stanga si in dreapta. "In fine..." spuse Devoratorul cu un zambet smecheresc. Se duse la un dulap si scose un saculet asemanator cu saculetul de galeoni a lui Darkason. Pe el scria Praf Zvrrr. Nu putea sa lase sa se intample asta. Vroia sa le trimita pe surorile Potter in sediul Devoratorilor Mortii. Isi scose bagheta prin gaurile aerisirii si striga: "Stupefy!", dupa care cobora din nou jos si se indrepta spre Mina si Julieta. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|