Poll: La ce casa ati fost sortati pe Pottermore? You do not have permission to vote in this poll. |
|||
Astropufi | 4 | 9.09% | |
Cercetasi | 11 | 25.00% | |
Ochi-de-Soim | 13 | 29.55% | |
Viperini | 16 | 36.36% | |
Total | 44 vote(s) | 100% |
* You voted for this item. | [Show Results] |
La ce casa ati fost sortati?
|
27 Sep 2011, 15:55
|||
|
|||
E test de J.K deci nu cred ca se inseala O.o.Nu mi-o lua in nume de rau,dar nu e nimic neinregula cu cercetasii
![]() ![]() |
|||
27 Sep 2011, 18:40
|||
|
|||
Sunt de acord cu Meridith nu e nimic aiurea sa fi la Cercetasi
![]() Conteaza ca esti inscris pe site ![]() ![]() |
|||
27 Sep 2011, 18:44
|||
|
|||
Yep,si pana la urma oameni buni,acolo a fost harry potter ^_^,pot sa fac pariu ca multi inainte sa fie la casa la care sunt,ar fi facut orice sa fie la cercetasi.Fiecare casa cu calitatile ei.Adica gandeste din alt punct de vedere,esti cercetas=bun la suflet,loial etc niste calitati care multi ar face orice sa le aiva.
|
|||
27 Sep 2011, 18:47
|||
|
|||
Total de acord! Eu aici am fost cercetasa,insa colo sunt Ochi-de-Soim si sunt foarte mandra!
Fiecare casa are calitatile si defectele ei,este normal,nimeni si nimic nu este perfect! ![]() |
|||
29 Sep 2011, 16:42
(This post was last modified: 29 Sep 2011, 16:43 by Calvin LeBlanc.)
|||
|
|||
Sambata mi-au activat si mie contul cu numele mai normal [howlstar124] si ma asteptam sa fiu ca pe contul celalalt astropuf.Cu toate ca tineam minte o parte din intrebarile de data trecuta,am vazut si intrebari noi si am raspuns cat de sincer am putut.Rezultatul a fost destul de bulversant pentru ca am fost pus la viperini,lucru care se explica intr-o oarecare masura, dar e destul de ciudat pentru ca niciodata nu m-am regasit in caracteristicile acestei casei.Dupa ce am citit si descrierea de pe pottermore am vazut ca destul de multe trasaturi mi se potrivesc si incet-incet mi-am dat seama [comparand cele doua descrieri de pe site] ca viperin mi se potriveste mai mult decat astropuf .
|
|||
29 Sep 2011, 19:23
|||
|
|||
Peste 1-2 zile se deschide pentru toti si vreau sa incerc sa ma inregisrez din nou sa vad ce e diferit
![]() Ma bucur oricum ca am reusit sa ma inregistrez mai repede :]]. |
|||
29 Sep 2011, 19:29
|||
|
|||
Eu nu vreau sa ma inregistrez din nou,ma multumesc cu ce am. Si chiar ma aseman cu calitatile de la ODS
![]() Asa ca sunt perfect multumita de tot ![]() ![]() |
|||
17 Oct 2011, 01:53
|||
|
|||
"Did someone say Draco Malfoy?" (AVPM fans stiu) comment in Great Hall
a 2a zi direct casuta plina de friend request . . ![]() |
|||
22 Aug 2012, 15:22
|||
|
|||
Am fost sortata la Cercetasi si sincer ma asteptam la asta . Deci nu am fost luata prin surprindere .
![]() |
|||
16 Sep 2012, 17:58
|||
|
|||
Sortarea din Pottermore e pur si simplu perfecta. E chiar "adevarata".
Mi-a placut enorm totul. Eu am fost sortat la Ochi-de-Soim si-mi pare bine. Pacat ca e pe ultimul loc in clasament, dar nu conteaza. Faine noile informatii despre Ochi-de-Soim si turnul lor. Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|