varsta lui voldemort
13 Jan 2008, 13:10
: )) Scuze ca postez ashea tarziu. Eu sincer tindeam sa cred ca Voldemort este adolescent spre 20 de ani =)))))) OMG! Nush dc adik trebuia sa imi imaginez ca dupa ce i-a omorat pe parintzii lui Harry el de atunci crestea odata cu harry adik dak harry avea 15 ani si Voldy avea cu 15 ani mai mult de cand nu avea un trup. In fine dar prob ca credeam asta pt ca dupa mn cu cat inaintezi in varsta devii mai intzelept si Voldy... nu e chiar intzelept... nush dc dope mn Voldy e un adolescent insetat de putere... adik cred ca orice adolescent de la viperini sia dorit odata sa fie plin de putere etc.
Find all posts by this user
13 Jan 2008, 15:15
Sakura ... OMG! Lol Pai daca Voldy a terminat Hogwartsul la 17 ani cum sa aiba 20 de ani? Lol

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
01 Feb 2008, 20:27
era in anul 3 nu in anul 4 pt ca era in acelas an cu hagrid care a fost exmatriculat in anul trei deci are 71

[Image: ronhermen2.jpg]
01 Feb 2008, 20:32
Da,dar incepand Hogwarts-ul la 11 ani,atunci in anul 3 avea deja 14 aniHappywidedeci avea 72 de ani.saracutul,dumnezeu sa-l ierte Lol

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
11 May 2008, 17:57
Poi dumbly are vreo 130-140 de ani .... Ca at cand jurnalul l'a dus pe Harry in trecut, Voldemort avea 15 ani si dumblendore avea barba. Si totusi barba nu are nimeni la 20 de ani ....

Si hmm .. 72 de ani mr Voldemort .. Cam mos .... Nu imi place ...

EDIT:

Albus Dumbledore s-a nãscut în anul 1881, fiind fiul lui Percival Dumbledore ºi Kendra Dumbledore.

Am gasit pe Wikipedia. Hmmm De aici rezulta ca are 127 d ani ... MA rog, trebuia sa aiba, daca traia pana in anu' 2008 ... Lol Lol Lol

[Image: edwardat2.jpg]
11 Jun 2008, 00:08
wow.. nu mi-l imaginam p Voldy asha batran Ginny da u observi toate detaliile nu-i nik kre sa iti scape =) lol.. ia..Love eshti tare

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
22 Jun 2008, 15:11
In cartea a 6a, cand Dumbledore ii arata kui Harry amintirea lui, cand i`a sps lui Cap-de-mort k este vrajitor, Voldemort avea 11 ani..a mers la Hogwarts, pana la 17 ani..apoi la 18 a vrut sa predea..dar a fost respins sh a plecat..apoi au trecut 11 ani k sa`l poata omori pe Harry..Thinking? dupa calculul meu, cred k Voldemort avea cam 35-40..nush dak`i corect..da` logic..nu`i?

* No one can protect you *
09 Jul 2008, 21:37
Avem cateva imformatii complete:

In cartea a doua, Voldemort avea 16 ani [din amintiri] + 50 ani [care au trecut de atunci] = 66 ani.
In cartea a saptea, Voldemort avea 66 ani + (7 - 2 + 1) ani = 72 ani.

Ioana, teoria ta e inexacta. La 18 ani si'a dorit postul de profesor, a fost respins si a inceput sa lucreze la "Borgin si Burke". Au durat ani si ani, pana cand Voldemort a ucis'o pe Hepzibah Smith. S'a intors dupa o perioada mai lunga, fara a avea vreo trasatura care sa aminteasca de chipesul Tom Cruplud din trecut. A cerut postul de profesor la Hogwarts, din nou. Dupa cativa ani, se naste Harry, Voldemort avea deja Horcruxuri, incearca sa'l ucida pe Harry, dar nu reuseste. Trec inca 16 ani, cand Harry, cel de 17 ani, il ucide. Nu cred ca varsta lui s'ar incadra in 35-40 de ani in aceste conditii...
10 Jul 2008, 00:16
Si eu miam pus intrebarea asta de multe ori... mie mia dat 73 da nu e mare diferenta nu? Eu am presupus ca are 15 ani pt ca parea a fi Perfect. Dar eu mai am o nelamurire la capitolul acesta... Draco a spus in vol2 ca, camera secretelor a ami fost deschisa pe vremea cand tatal lui era la sc. deci si Lucius are 72? e cam ciudat nu?

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
17 Jul 2008, 10:54
Da, toti aveti dreptate Lol , dar, nu era Bellatrix sh unii dintre Devoratorii Mortii in aceeasi generatie cu Voldemort?In amintirea lui Slughorn, in HP6, cand ii spune despre Horcruxuri, parca prima data erau mai multi in camera..nu cred ca Bellatrix ar fi asa..batrana

* No one can protect you *

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Credeti ca Voldemort a simtit vreodata ceva? Hayley M. Alden 6 2,786 02 Sep 2010, 13:40
Last Post: Matt I. River
  Lord Voldemort Kennya Allen 15 5,151 07 Aug 2010, 16:51
Last Post: Salathiel Donnerkrieg
  Voldemort : sotie si copii Ada McNair 15 5,161 04 Jul 2010, 20:42
Last Post: Mylene Lycoris OddCat