Aventura-n miez de noapte
|
30 Sep 2011, 17:12
|||
|
|||
Se intunecase de ceva timp. India isi luase cina in graba, si urcase in camera ei din Turn, pentru ca avea multe lectii de facut. Insa, isi dadu seama ca isi pierduse bratara norocoasa. Lasase pergamentele si cartile imprastiate in tot patul si dadu fuga in Sala, sa-si caute bratara.
"La naiba! Cum am putut-o pierde?" se gandi ea, in timp ce cauta suparata bratara de argint, pe care o avea de la 13 ani. Nu era prea speciala, adica nu avea nimic deosebit, dar Indiei ii placea foarte multe. Cand se gandi ca o sa ii ia cam o noapte intreaga sa caute prin imensa incapare, insa neputandu-se gandi la vraja Accio, care nu stia de ce, dar nu functiona niciodata pe bratara aceasta, auzi pasi in spatele ei si se intoarse uimita. OOC: oricine ^^ THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
30 Sep 2011, 18:54
|||
|
|||
Julieta aparu in spatele ei si se uita lung la ea cu ochii ei verzi,dandu-si parul lung si brunet de pe ochii."Aaa,scuze de deranj,dar am gasit o bratara si am vrut sa te intreb daca nu cumva e a ta"zise Julieta. Intrebase pe toata lumea daca bratara este a cuiva si nimeni nu raspunse ca da,dar India era ultima speranta.Bratara era foarte frumoasa ,iar Julieta zise "E o bratara foarte frumoasa,ai grija de ea! Si scuze din nou de deranj", si se intoarse sa plece spre usa dar....
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
01 Oct 2011, 10:57
|||
|
|||
India se bucura ca cineva, Slava Cerului, ii gasise bijuteria. Tinea mult la ea, si se gandi ca cel care i-o recuperase sa nu ramana nerasplatit.
"Stai putin!" ii striga ea fetei cu ochii mari si verzi, care o impresionara puternic pe India. "Eu sunt India Scott", continua ea si inainta spre Cercetasa, luandu-i bratara. "Iti multumesc mult de tot pentru ca mi-ai adus bratara. Nici nu stii cat inseamna pentru mine. Cum te-as putea rasplati?" intreba ea incercand sa si-o prinda de mana. In Sala era cam intuneric, razele lunii luminand insa destul de bine incaperea. Cel putin formele si culorile se puteau distinge destul de bine. Altfel nu ar fi fost in stare sa vada ochii verzi de smarald ai tinerei. THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
01 Oct 2011, 15:56
(This post was last modified: 01 Oct 2011, 15:56 by Lexie Stryder.)
|||
|
|||
Lexie se furisa pe coridoarele castelului, ca in fiecare noapte. Somnul ii lipsea complet, asa ca iesea din calcul sa se duca inapoi in Turnul Viperinilor.
In mod normal se plimba pe langa lac, privind creaturile care noapte isi mai scoteau capul la suprafata. Adancita in ganduri, se indrepta cu pasi mari si hotarati spre Marea Sala. Nu stia de ce, insa acela era locul in care voia sa se afle in noaptea asta. Dar, dintr-odata, firul gandurilor ei fu rupt de niste voci scazute. Usa Marii Sali era deschisa, asa ca viperina se piti ca o umbra in intunericul de dupa ea, pandind. Chiar acolo se aflau doua fete, care schimbau priviri recunoscatoare. Lexie zambi siret. Iesi sfidatoare din umbra. "Ce va face sa credeti ca nu va vede nimeni aici?" spuse ea, pe un ton rece, ochii sclipindu-i rautacios. OOC: India, sper ca nu te superi ca am continuat eu, insa de mult timp voiam sa se cunoasca personajele noastre, chiar daca poate nu vor fi cele mai bune prietene (din cauza caselor ![]() “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
02 Oct 2011, 09:53
|||
|
|||
i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
02 Oct 2011, 17:58
|||
|
|||
India tresari. Mai era cineva in camera, in afara de ea si Cercetasi ce ii returnase bagheta. Simtise prezenta, chiar inainte de a se auzi vocea.
"Ce va face sa credeti ca nu va vede nimeni aici?" spuse o voce pe un ton rece si dur. India iesi in fata, pentru a se apara. "Mi-am pierdut bratara, si m-am intors sa mi-o recuperez, iar ea..."se uita la cealalta" a gasit-o si mi-a dat-o. Cam asta faceam." India se gandi putin. Ce ar fi putut face aici? Vraji de magie neagra? In Marea Sala? Cam greu, totusi. Apoi, Cercetasa mai simti pe cineva in incapere. Probabil tot fata. "Nu faceam nimic rau", spuse ea si vocea i se franse. OOC: nu ma supar, Lexie. Oricum, eu sunt mai mult viperina decat cercetasa in unele cazuri > ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
03 Oct 2011, 19:35
|||
|
|||
Lexie zambi cand auzi ca vocea uneia dintre crercetase frangandu-se la sfarsitul propozitie. Ofta si iesi la lumina lunii, zambind usor viclean.
"Nu e nimic," spuse. Oricum, nu stiam cum sa ma scot daca va prindea cineva. Viperina rase fara umor. "Ti-ai pierdut bratara, zici?" zambi, iar privirea ii aluneca pe un firicel mic si finut de aur de pe mana primei cercetase. Ridica din sprancene. Nu era nimic deosebit la ea. Pentru ce ar fi vrut-o inapoi? In urmatorul moment, se intoarse brusc pe calcaie, ridicand bagheta si soptind lumos. In fata ei statea Crystal Katherine Heap, soimeanca cu care se intalnise mai demult, care, puteai sa spui ca ii era prietena. Ii zambi strengareste, spoi spuse cu voce tare: "Numele meu e Lexie, iar ea este Crystal, care nu stiu de ce umbla pe coridoare la ora asta. Aveti de gand sa va prezentati sau preferati sa ne prefacem ca nu ne-am intalnit in mijlocul castelului la miezul noptii?" “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
04 Oct 2011, 15:43
|||
|
|||
India zambi indulgent. O viperina, a doua cu care vorbea de cand era la Hogwarts. Intinse mana si se prezenta
"India, India Scott...iar ea e..."spuse ea uitandu-se spre cealalta Cercetasa, si asteptand fata sa se prezinte. Afara se intunecase de-a binelea acum si se gandi ce bine facuse cu vraja Lumos. Bagheta ei era in camera, si nu stia prea multe vraji fara aceasta, fiind la inceputul "carierei" ei de vrajitoare. "Ce faceti pe aici la ora asta?" intreba ea, sperand ca fetele sa nu-si dea seama ca este un vampir si sa se sperie de ea. De cand devenise un vampir adevarat, multa lume fugea de ea, de frica sa nu fie muscati sau omorati. Grr!ea nu ar putea face asa ceva niciodata! THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
04 Oct 2011, 18:10
|||
|
|||
"Eu ma plimbam," spuse Lexie pe un ton nonsalant, ca si cum nu ar fi important sa te plimbi prin castel dupa ora de stingere.
Arunca o privire furisa spre Crystal. Viperina ar fi vrut sa afle ce face ea, domnisoara perfecta, patruland pe coridoare la ore tarzii. Zambi discret, iar apoi, simturile i se incordara deodata. Zambetul i se lati pe buze cand vazu semnele. Pielea alba-argintie, frumusetea deosebita, erau semnele vampirilor. Acum ranjea de-a dreptul, uitand complet de Crystal, acum intrigata de India, vampirul ce statea in fata ei. "Simt miros de vampirita?" intreba viperina, luand-o peste picior. “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
04 Oct 2011, 21:52
|||
|
|||
i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|