Ce seriale urmariti?
20 Aug 2011, 10:14
Eu nu sunt studenta la medicina, desi mi-ar fi placut sa dau la medicina, dar cam tarziu pentru mine, plus alte cateva motive. Insa, ma ajuta foarte mult Grey's Anatomy. Am invatat multe chestii pe care nu le stiam si sunt dornica sa citesc cat mai multe despre organismul uman Love plus ca vreau sa fac si cursuri de prim-ajutor.

[Image: 2a0lr2u.png]

| Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding.
Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am |
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20 Aug 2011, 10:30
Eu ma uit la Naruto Shippuden(si sunt la zi cu episoadele Cool ) Finna,Gossip girl,The pretty little liars,Glee,The Vampire Diaries,Dexter,Lost,Merlin,Mesaje de dincolo,Criminal minds si in spceial Grey's Anatomy,iubesc serialul asta Love.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
20 Aug 2011, 16:36
Eu nu sunt la zi cu Naruto Shippuden. Frate'meu a ajuns la episodul 250 si ceva T____T eu vreau sa ajung la zi cu Bleach. Si mie-mi place Grey, e prea tare Love dar toate pe care le urmaresc in momentul de fata-mi plac foarte, foarte mult Heart

| Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding.
26 Aug 2011, 22:37
eu ma uit [asa, la o mie de ani Finna] la Vampire Diaries, Mediumul[cand il prind Finna pe Diva], Being Erica[ idem mai inainte =))]...
mi-ar placea sa ma uit la mai multe, dar nu am timp :-w...si chiar daca am, il pierd in alte parti

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
28 Aug 2011, 13:26
Am mai adaugat la lista cu seriale ongoing si pe care le vizionez in momentul de fata: The Lying Game si Rookie Blue. Si as vrea sa vad si Miami Medical, pare interesant Happywide pacat ca are putine episoade, dar sa ajung la zi cu Rookie Blue si dupa aia...

29 Aug 2011, 01:48
Urmaresc sau am urmarit: (Anime)Naruto,Naruto Shippuuden,Fairy Tail,Yu Gi Oh,Yu Yu hakusho si mai multe Finna
(seriale)Mesaje de Dincolo,The Mentalist,Merlin,Mostenirea(Finna),Trasnitii,CSI etc

[Image: TendoPain-3.png]
Be cold like SteeL,and you will survive
I was birthing to be a DeathEater
02 Oct 2011, 19:22 (This post was last modified: 05 Oct 2011, 12:36 by Bell Evans.)
Am vazut "Three Rivers" care a avut un singur sezon; o clinica de transplant, destul de bunicel Thinking Si am terminat LOST, care a fost genial. Iar acum m-am apucat de Flashfirward si oscilez intre House si ER - care are 15 sezoane Finna Love - si cred ca am sa le vad pe amandoua pana la urma.
Plus coreenii la care ma mai uit din cand in cand, si serialele cu care sunt la zi [GG, Grey's, Private Practice, Pretty Little Liars si VD].
04 Oct 2011, 22:03
  • Eu iubesc Gossip Girl, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, The Secret Circle, Grey's Anatomy, Criminal Minds (cateodata).

i am death, the destroyer of world
[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo1_250.gif] [Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
04 Oct 2011, 22:34
Mai nou am inceput sa ma uit si eu la Secret Circle Love si ma mai uit si la The nine lives of Chloe King Love Si vreau sa ma reapuc si de Heroes dar nu stiu,cand o sa a timp,poate in vacanta de iarna Finna

[Image: YotrHop.gif]
08 Oct 2011, 17:32
Gilmore Girls
Vreau sa urmaresc si The pretty liars. :-)

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Seriale Julieta D. Thibault 9 2,279 13 Jan 2013, 00:42
Last Post: Julieta D. Thibault