Raphael J. Vonderheide
|
09 Oct 2011, 20:08
(This post was last modified: 09 Oct 2011, 20:10 by Raphael J. Vonderheide.)
|||
|
|||
![]() {HIS MAJESTY} Raphael Joseph Vonderheide ![]() * Now tell me all about your pain Down to the detail Don't say it's love Your fragile heart feeds my contempt . ![]() {ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW} S-a nascut in Londra capatand un accent englezesc minunat si de asemenea un comportament specific.S- nascut intr-o familie de viperini puri-sange.A copilarit chinuit de vesnica tortura a parintiilor de a deveni cel mai intunecat vrajitor din toate timpurile, si sa devina conducatorul devoratorilor.Desigur, a devenit viperin, insa nu s-a implicat foarte mult in dorintele parintilor considerand ca propriile dorinte sunt mai presus de ceea ce isi doreau ei, de aceea a si fost renegat.A continuat scoala invatand tot ce se putea invata, studiind iar apoi a plecat in lume incercand sa descopere noi vraji si potiuni.Parintii l-au cautat, insa el nu s-a mai obosit sa le dea atentie.Dupa cativa ani de studio s-a intors inapoi in Anglia.
![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES} Este un tip inalt, aproximativ de 1.89 m, bine facut, cu umeri cat de cat lati, cu muschi evidentiati usor, insa nu exagerati.Parul lui este saten, asemanator cumva cu scortisoara, iar ochii sai sunt cand verzi cand albastrii.
![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL} Este genul de persoana care nu se agita prea tare cand vine vorba de un anumit lucru preferand sa stea mereu calm sis a ramana rece la aproape orice.Infatisarea sa exterioara inspira un barbat dur si rece, nu ca nu ar fii, insa din cand in cand are momente de slabiciune in care pur si simplu nu se poate abtine sa nu aiba o criza care se reduce in general fie la furie intensa, fie la depresie.Nonsalant si plin de sine, nu ezita niciodata sa faca haz pe seama greseliilor celor mai slabi, si sa ironizeze sau sa atace dur o persoana.
Are tendinta sa isi dea din cand in cand cu mana prin par, sau cand e furios isi musca maneca.Se uita destul de des in oglinda si mananca de fiecare data intr-un mod exagerat de manierat chit ca mananca singur.Ii plac multe dar si putine lucruri in acelasi timp, si este un incapatanat notoriu. ![]() {THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU} Uhm..imi puteti spune Lex, am 16 ani, sunt din Bucuresti, exemplu de rp va fii probabil primul post daca nu va suparati :”> si cam atat cred
![]() Quote:Nu am o experienta prea mare in rp..bine..am fost o perioada pe Hogwarts Castle, apoi pe MIE, insa am renuntat..,TDT, TMI, AA, The Chausey Revolution..si inca cateva pe care nu mi le mai amintesc..in total..vreo 10 luni de rp THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
There's nothing better than a good lie
![]() |
|||
09 Oct 2011, 20:11
|||
|
|||
Welcome pe forum si have fun pe aici!
![]() ![]() |
|||
09 Oct 2011, 20:18
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
09 Oct 2011, 20:18
|||
|
|||
Raphael :> bun venit aici!
Paii fa-ti multi prieteni,si muuult rpg ![]() ![]() Asa si have phun! ![]() ![]() |
|||
09 Oct 2011, 20:41
|||
|
|||
Welcome here, Raphael >
![]() ![]() Sper sa fii activ si sa`ti faci multi prieteni :> Poate ne vedem la un rpg :> PS: Pe unde stai prin Bucuresti ca sunt curioasa =)))) ? |
|||
09 Oct 2011, 21:05
|||
|
|||
Welcome & Have fun! Sper să te acomodezi repede şi să fii cât mai activ!>
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Oct 2011, 23:10
|||
|
|||
Merci Merci ^_^ sunteti sweet
![]() There's nothing better than a good lie
![]() |
|||
09 Oct 2011, 23:32
|||
|
|||
Ahaaa mai exact pe unde? Ca poate Sambata ne intalnim acolo la Sun Plaza
![]() Ca tot voiam noi sa ne intalnim ![]() ![]() |
|||
10 Oct 2011, 10:53
(This post was last modified: 10 Oct 2011, 10:57 by Raphael J. Vonderheide.)
|||
|
|||
Mai exact cu vreo 8 statii dupa Piata Sudului..bine..aproximativ
![]() There's nothing better than a good lie
![]() |
|||
10 Oct 2011, 11:11
|||
|
|||
whoo Dumnezeule