Morreen Aleksey
18 Oct 2011, 20:42
[Image: 1-2.png]
{HER MAJESTY}

MORREEN ALEKSEY/SIZE]
[Image: bgn30.jpg]
[SIZE=12]* It's okay not to be okay, cause Nobody's perfect. .

[Image: 5-2.png]
{ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}

Ploaia rece de toamna imi uda pana la piele hainele. Vantul aspru imi biciuie obrajii. Pamantul se cutremura la atingerea talpilor mele. Ma uit in urma, si-mi vad trecutul, un trecut care, dupa parerea mea, e destul de incarcat.
M-am nascut la Moscova, intr-o zi geroasa de decembrie, dintr-o mama irlandeza, si un tata rus, amandoi avand fiind vrajitori cu sange pur. Numele meu a creat o disputa prosteasca intre parintii mei, tata vrand sa ma numeasca cu orice pret Anna, iar mama Morreen, ea iesind invingatoare. Insa din aceasta cearta copilareasca, care a dat in altele, mai grave, tata a acuzat-o pe mama de infidelitate si s-a sinucis. Amandoi parintii mei fusesera Viperini, ca si mine, si probabil tocmai aceasta trasatura i-a inrait atat de mult. Frati si surori nu am avut, si nici alte rude pe care sa le cunosc sau sa le stiu macar in viata. Din pacate, dupa ce mama m-a luat cu ea in Anglia, a murit, lasandu-ma la 3 ani in grija unui orfelinat. Insa eu m-am acomodat destul de repede, si mi-am facut multi prieteni, cu care faceam numai prostii si suparam femeile care trebuiau sa aiba grija de noi. Imi descoperisem puterile, si terorizam pe toata lumea cu ele, insa nimeni nu dadea vina pe mine.
La 11 ani, am primit renumita scrisoare de la Hogwarts, prin care era invitata sa invat la aceasta Scoala de Magie. Eram asa de incantata sa descopar locuri noi, oameni noi, si sa aflu lucruri noi. Totul era nou si asta imi placea. Am devenit o eleva foarte buna, insa in continuare copilaroasa, careia ii placea sa faca numai nazbatii, si era mereu gasita in sala de detentie. Daca ar fi sa ma alatur cuiva, cu siguranta Devoratorilor, dar nu ma intrebati de ce.
Apa continua sa siroiasca pe obrajii mei, insa eu continui sa inaintez, croindu-mi propriul meu drum.

[Image: 3-2.png]
{DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}

Nu stiu cum sa ma descriu. Niciodata nu am stiut-o. Parul meu blond inchis si moale atarna ca o cascada pe spate, iar ochii sunt de un albastru bleumarin, si mari. Sunt inalta, slabuta, si probabil frumoasa. Insa nu pot da mai multe amanunte.

[Image: 4-2.png]
{LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}

Ce personalitate am eu? Cum ma comport cu ceilalti? Ei bine, pot spune ca sunt destul de rautacioasa, impulsiva si cicalitoare. Imi place sa enervez oamenii, sa-i scot din sarite si sa le zdruncin putin increderea in propria persoana. In viata, doar cei puternici supravietuiesc. Desi ma enervez usor, nimic din ce mi se spune nu ma deranjeaza, si sunt greu de ranit. Insa am si o parte sensibila, care se induioasa la suferintele majore ale oamenilor, o parte careia ii place pianul, florile elegante, si muzica clasica. Altceva veti descoperi daca ma cunoasteti mai bine.

[Image: 6-2.png]
{THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}

Pai, sunt tot eu, India, deci nu cred ca mai are sa spun altceva Happywide

THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Oct 2011, 20:45
  • Fii activa in continuare, India!
    Ma bucur ca acum faci parte [si] din cea mai tare casa Finna

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
18 Oct 2011, 20:54
Mersi, Ronnie, si eu ma bucur ca sunt la Viperini, in ultimul timp am devenit mai rea Finna
18 Oct 2011, 20:57
Distractie placuta in continuare >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
20 Oct 2011, 15:19
Uuuh, India si-a facut cont la Viperini;WinkLove
Distractie placuta in continuare si nu accept un refuz pentru RPWink>Happywide<

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

20 Oct 2011, 15:36
Vai, mersi Finna Il deschizi tu?;Wink

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
20 Oct 2011, 15:39
Sigur>Happywide<
Si ca sa nu fie off: imi place descrierea la nebunieLove

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

20 Oct 2011, 18:29
Distractie placuta!Kiss
21 Oct 2011, 15:02
  • Distractie placuta si pe acest cont, India!>Happywide<
    Si ai o descriere superbaWink

i am death, the destroyer of world
[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo1_250.gif] [Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
21 Oct 2011, 15:27
Distractie placuta in continuare >Happywide< sper sa facem un rpg impreuna >Happywide<

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~