I'm a schoolgirl in love with her sempai
|
20 Oct 2011, 19:23
|||
|
|||
-Cum de nu m-am gandit la asta!? sopti Odette pentru sine.
Isi masa usor mainile si spatele care o dureau putin din cauza coliziunii cu podeaua si Deidara. Se duse intr-un colt unde era o masa rasturnata si o puse inapoi pe picioare. Se aseza apoi in genunchi si incepu sa stranga tot ce mai era intreg si nu se sparse: hartii, bidoane cu suc, si niste obiecte ascutite din metal. Unul din ele era un kunai, il recunoscuse. Isi aminti cum barbatul acela varstnic le aratase un kunai. Acum in zona ei mai ramasesera doar cioburi. Isi scoase bagheta si nu trecura nici cinci secunde si Deidara era in genunchi in fata ei. -Ce faci cu batul ala? intreba el. Odette chicoti spunandu-i ca se numeste bagheta si ca vrea sa repare paharele sparte. Deidara clipi de cateva ori apoi o intreba daca e posibil. Viperina chicoti iar si sopti 'Reparo' . Cioburile incepusera sa se lipeasca unele de altele formand inapoi paharele care acum cateva minute erau intacte. Sapte pahare aparusera in fata lor. -Asta e chiar super, zise Deidara intinzand mainile spre doua pahare vrand sa le ia si sa le puna pe masa. Cand tanarul facu acea miscare Odette observa ceva ciudat la palmele lui. Aveau cate o gura, chiar in mijloc. Viperina il opri si ii lua o mana in mainile sale examinand-o. Deidara isi dadu seama de ce ii atrase atentia si facu cumva ca gura din palma pe care o examina sa se deschida. Fata scoase un mic tipat apoi sopti: -Cat de taree! Si...mmm... la ce te ajuta? Acum fu randul lui Deidara sa chicoteasca. Baga mana intr-un buzunar de la spate de unde scoase niste clei alb, era mai mult un fel de plastilina. Incepu sa o molfaie in gura din palma apoi il scuipa afara dar in palma nu se mai afla putina plastilina ci o pasare micuta. Odette o lua in mana si incepu sa o examineze cand il auzi pe Deidara spunand: -Katsu! Si facu un semn ciudat cu mainile. Mica pasera exploda in fata viperinei. -Pot sa le fac si mai mari dar nu vroiam sa arunc prea multe lucruri in aer, zise el. Odette zambi apoi se ridica si incepu sa il intrbe tot felul de chestii despre cutitele de pe masa. Ii arata ce era un kunai, un shuriken, hartiile explozive, apoi o duse in fata unui dulap. Insa cand il deschise Oddy nu vazu haine ci tot arme, doar ca erau imense. -Aceasta sunt: dai shuriken si fuuma shuriken. Astea sunt cateva arme ninja, zise aratand spre fiecare. -Imi plac, zise viperina incepand sa mangaie usor lama pentru a nu se taia. Incepu sa cerceteze incaperea incercand sa o gaseasca pe Kennya dar ii era imposibil avand in vedere ca baietii nu se imbracasera si nu se putea concentra pe cineva imbracat. Intr-un final o vazu intr-un colt facand curat cu Madara. Ar fi vrut sa ii arate si ei armele dar nu vroia sa interupa discutia pe care o purta. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
20 Oct 2011, 19:57
(This post was last modified: 20 Oct 2011, 20:05 by Kennya Allen.)
|||
|
|||
"Ewww... Ewwwwww!! Ce e asta... Uh, ce scarbos."
Kennya se chinuia sa dezlipeasca ceva ciudat de pe degetele ei. Statea in genunchi si isi tinea bratul cat mai departe de fata ei, cand un barbat inalt se apleca si o ajuta sa scape de lucrul ce i se lipise pe mana. Se uita in sus la el si il vazu aplecat deasupra ei, zambind. "Ce naiba era aia?" "Hmm.. Ceva folosit numai de..barbati. Nu cred ca e nevoie sa stii." Kennya facu ochi mari si se sterse repede pe mana de blugi, incercand sa nu se gandeasca prea mult la asta. "Te dai cumva la mine? Nu-mi plac barbatii mai in varsta." minti ea. "Nu cred ca te-a deranjat asta pana acum cand te uitai la mine. Obisnuiesti sa faci asta des?" ii zise acesta amuzat. Viperina nu raspunse si continua sa stranga, scrasnind din dinti. Mandria ei era inca in picioare. Nu ii venea sa creada ca a ajuns sa faca curat. In viata ei nu isi manjise mainile de sange pur cu o astfel de actiune injositoare. Madara paru sa observe ce era in mintea fetei si scapa un mic ras. Aceasta se uita cu ochi otravitori la el. Degeaba arata bine, caracterul lui parea sa fie de doi bani. "In loc sa razi si sa stai sa te uiti cum altii mucesc, ai face bine sa ne ajuti." "Esti foarte rasfata nu-i asa?" ii taie cuvintele Kennyei. Aceasta se uita uimita la el, suparata ca nu putea sa-l contrazica. Inca era aplecat deasupra ei, uitandu-se unul in ochii celuilalt. Amandoi isi dadura seama ca in spatele lor era mult mai mult decat o fata rasfatata. Acesta ofta si ii spuse ca va incepe si el sa curete, insa mai intai o sfatui pe viperina sa-si ceara scuze cuiva. Fata se uita nedumerita la el si urmari cu privirea spre cine ii facuse semn. Sasuke inca se tinea de stomac, incercand sa-si linisteasca inima. Kennya se stramba si se ridica brusc. "Ma intorc imediat" "Esti foarte ascultatoare vad..." Kennya se opri pe loc si se intoarse la el. Nu ii venea sa creada ca o persoana ca el o juca pe degete. Pufni indignata si se duse spre cel mai tanar dintre ei. Se uita cu mila la el, parandu-i rau ca il lovise atat de tare. Dar era o urgenta. Era nevinovata. Ii puse o mana pe umar, retragand'o putin in cazul in care aceasta vroia sa o loveasca inapoi. Se uita la ea si o intreba daca a venit iar sa-l pipaie. "HAAA??? Vroiam doar sa-mi cer scuze. Nu se merita sa vorbesc cu un pervers ca tine." Sasuke se uita ca si cum ea era perversa aici, insa fata se intoarse pe calcaie si o vazu pe Odette uitandu-se intr-un dulap. Se apropie de ea si se uita curioasa unde se uitau cei doi. "Pe barba lui Merlin, ce barbar!!!!! Ce sunt astea?" Odette incepu sa-i spuna numele complicate ale armelor albe, insa Kennya o opri dintr-o miscare repetata a mainii. Se uita la Deidara si se scuza, luand'o pe prietena ei dupa ea, intr-un colt. Isi intoarse privirea catre Madara care se uita intens la ele. "Nenorocitul ala inca nu s-a apucat de curatenie. E ceva ciudat cu tipii astia." "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Oct 2011, 20:30
(This post was last modified: 20 Oct 2011, 21:03 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
-Si ce? Mie imi place de ei... zise Odette uitandu-se cu coada ochiului la Deidara si Hidan. Cand se uita la Hidan observa ca tinea in mana ceva care semana cu o coasa. O coasa cu trei lame. I se pare draguta. Ii spuse Kennyei ca se intoarce imediat apoi se indrepta usor spre Hidan. Atinse usor una dintre lame dar de data asta se taie.
-Si abia daca am atins-o, zise viperina cu admiratie apoi isi baga degetul in gura. Observa ca Hidan facu un gest foarte ciudat. Linse sangele ei de pe lama in care se taiase. -Gustos... murmura acesta. Kennya se apropie de ea cu o privire gen "Ti-am spus eu" iar Odette se uita la ea de parca ar fi zis "Da... ai avut dreptate". Hidan le observa privirile si incepu sa rada isteric. Incepu sa le spuna despre cum cineva numit Jashin-sama l-a facut nemuritor si trebuia sa sacrifice animale si oamenii pentru el. Odette ceru mai multe detalii despre sacrificiu, iar cand Hidan ii spuse despre partea in care trebuia sa inghita putin din sangele celui care avea sa fie sacrificat Odette inghiti in sec dar ramasa calma. -Cred ca nu vrei sa ma sacrifici, nu? intreba ea. -Nu stiu... zise el ganditor. Odette se indeparta de el si o lua si pe Kennya cu ea in coltul opus al camerei. Hidan incepu iar sa rada si striga ca nu avea sa isi sacrifice prietenii. Odette zambi multumita. -Ai auzit Kenn? intreba ea. Nu ne vor face rau. Hidan ar fi putut sa ma omoare deja de zece ori si nu a facut-o. Deidara putea sa ma arunce in aer, si nici unul nu a fugit strigand ca sunt vrajitoare prin zona cand le-am aratat... Eu cred ca putem avea incredere in ei. Hai sa trecem inapoi la curatenie, zise Odette zambind. Kennya dadu usor din cap insa inca nu parea convinsa. Se indrepta spre unul din paturi si aranja frumos lenjeria, apoi incepu sa impinga noptiera la locul ei. Era destul de greu. Incerca sa o impinga putin mai tare dar o rasturna si se deschise devaluind mai multe perechi de chiloti si sosete. Sertarul care se deplasase si el de la locul lui avea in el cateva arme dar nu erau la fel de interesante cum erau chilotii pe care scria xxl. Hidan se apropie de ea tunand si fulgerand: -Poate am sa te sacrific totusi lui Jashin-sama! -Deci tu esti cel cu... hmm noptiera... mare... adica... aaa nu am vrut sa sune asa... hmm nu ma lua in seama...zise ridicand o pereche de chiloti ascunzandu-se dupa ea. -CEEEEEEEEE?! urla Hidan smulgandu-i chilotii din mana fluturandu-i nervos prin fata ei. -Dar nu am facut-o intentionat! Am vrut sa o pun la loc si a cazut! striga ea speriata de-a binelea. Era atat de speriata incat ridica noptiera si nu mai tinu cont de ce facea si incepu sa stranga chilotii si sosetele de pe jos indesandu-le in noptiera. -Si ce naiba faci!? tipa el iar. -Scuza-ma dar nu vreau sa mor pentru ca tocmai ti-am imprastiat chilotii prin toata camera!!! Odette Bellatrix Malfoy
|||
20 Oct 2011, 21:20
|||
|
|||
Kennya se uita inlemnita la perechea de chiloti imensa si respira adanc.
"Ce fetish ciudat. O persoana ca tine sa ii placa astfel de lucruri." Hidan mai avea putin si taia fiecare centimetru de carne ce ii iesea din cale, iar Odette se grabea mai mult ca niciodata sa bage toate lucrurile inapoi in sertar. Isi ridica mainile in semn de scuze si pleca fara sa atraga atentia in alta parte a camerei. Il vazu pe Kisame mangaindu-si propriile branhii intr-o oglinda sparta si schimba repede directia. Nu vroia sa aiba cosmaruri. Se duse langa fereastra sa stranga cioburile de pe parchet si ofta uitadu-se la cerul de afara. "Ce faci aici singura? Spionezi baieti pe geam?" Kennya tresari si se uita in spate la silueta inalta a lui Madara. 'Great, numai de asta aveam nevoie.' Isi dadu ochii peste cap si continua sa stranga sticla imprastiata. Barbatul se puse si el pe vine si incepu sa stranga alaturi de ea, cautand un subiect de conversatie. Totul era confuz. Inca nu isi dadea nimeni seama cine erau cu adevarat acele fete cu puteri ciudate. Madara o intreba daca si ea are un bat asemanator, iar Kennya ii raspunse printre dinti ca da. "Iar daca nu imi dai pace, indiferent cat de bine poate sa arate abdomenul tau, o sa te blestem." "Cum..." Dar barbatul nu isi termina fraza cand auzi un tipat din partea Kennyei. Aceasta isi tinea mana dreapta strans, uitandu-se speriata cum sangele ei cadea pe podea. Barbatul incerca sa o linisteasca si sa-i spuna ca doar s-a taiat in geam, insa viperina parea sa nu mai asculte de nimeni. "Sangele meu... Sangele meu pretios!!!!!!!!!! Daca nu va apucati sa strangeti acum sangele care imi curge o sa va blestem pe toti! Fiecare PICATURA pierduta din sangele meu pur!!!" Madara o pocni si o lua pe sus aruncand'o pe cel mai apropiat pat. Pein se uita la sangele de pe podea care arata perfect normal. Ii era frica sa faca orice fel de aluzie in fata fetei. Puterile lor nu erau normale. Intre timp, brunetul ajunse langa Odette si o ruga frumos sa deschida sertarul de jos unde era o cutie pentru prin ajutor. Se intoarse la Kennya si incepu sa-i panseze mana. Pentru un ticalos, avea maini destul de gentile. Kennya respira adanc. Se uita in dreptul sangelui de pe podea insa Madara ii prinse barbia si o indrepta spre el. Fata facu ochii mari la el, uitandu-se la zambetul lui plin de incredere. zambetul acela era ultima picatura si il musca cu putere de mana. Acesta nici nu se misca si rase de ea. fata se ridica brusc ducandu-se catre Odette care inca se uita la Hidan cerandu-si scuze si ii smulse perechea de chiloti din mana, aruncand'o in capul lui Madara. Si Hidan si Odette isi aruncara mainile in cap speriati de consecinte, iar Kennya iesi furioasa din camera uitand de amenintarea hangitei. Vazu un alt membru al acelui grup undeva in apropiere si se duse la el. Macar unul din ei sa fie intreg la cap. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Oct 2011, 21:50
(This post was last modified: 20 Oct 2011, 21:55 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Din fericire Madara nu spuse nimic ci doar ii inmana chilotii inapoi lui Hidan. Odette ofta usurata apoi se uita prin camera. Lucrurile nu erau schimbate cu mult.
-Hmm.. ce ziceti sa facem lucrurile mai rapide? Adica... daca m-ati lasa doar pe mine sa ma ocup totul ar fi gata imediat, zise viperina privind ingrijorata spre usa. Spera sa nu se fi suparat Kennya pe ea. Toti ridicara din sprancene cand auzira cuvintele viperinei. Fata isi dadu ochii peste cap. -De ce trebuie sa fiti asa sceptici? Dupa putem iesi afara jucam ceva sau ne aratati mai multe chestii legate de voi, poate luam masa impreuna ce ziceti? -Bine, dar tot nu cred ca ai sa faci curat asa repede, zise calm Sasuke. Oddy se uita la el si incpeu sa rada batjocoritor, ca vorbise si el putin. Faptul ca incepu sa rada il facu sa se incrunte. Viperina nu il baga in seama ci scoase bagheta si sopti ceva. Toate obiectele incepura sa zboare prin camera asezandu-se la locurile la care fusesera inainte. Fiind un dezastru colosal dura ceva mai mult pana totul fu pus exact unde era insa acum camera arata perfect. -Ai facut asta doar cu un bat? intreba Pein plin de interes. Incepea sa se enerveze asa ca spuse tare si clar sa auda toata lumea ca acela nu era un bat era o bagheta. Tocmai cand vru sa le spuna ca merge s-o caute pe Kennya pentru a-i spune ca aveau sa petreaca seara impreuna cu ei hangita dadu buzna in camera. Ramasese muta de uimire. Hidan care era cam la jumatate de metru in spatele ei incepu sa ii spuna hangitei cum Odette le spuse ca e o vrajitoare. Din fericire nu termina propozitia pentru ca viperina ii dadu un pumn. Nu stia unde nimerise deoarece era cu spatele. Hangita isi dadu ochii peste cap si iesi din camera murmurand 'Bietul baiat'. Odette nu isi dadu seama la ce se referea hangita asa ca se intoarse sa intrebe ce s-a intamplat dar raspunsul ii fu dat inainte de a pune intrebarea. Hidan era pe jos injurand incontinuu tinandu-se de... pantaloni. Odette se aseza langa el incercand sa il calmeze. -Iarta-ma, n-am vrut chiar... nu am... vorbele ii fusesera taiate de hidan care acum o tranti pe podea si o tinea strans de gat. -Daca mai faci ceva tampit de sacrific pentru Jashin-sama! spuse baiatul strangand-o putin mai tare de gat. Deidara se apropie de Hidan si mai mult ii porunci de cat il ruga sa o lase in pace spunandu-i ca de fapt el gresise. -Ce-ar fi fost daca si ea s-ar fi apucat sa spuna ca suntem ninja? intreba Pein. Hidan se mai calma si ii dadu intr-un final drumul. Oddy se ridica si le spuse ca pleaca sa o caute pe Kennya si ca aveau sa se vada mai tarziu. Odette Bellatrix Malfoy
|||
20 Oct 2011, 22:29
|||
|
|||
Kennya se apropie de baiatul care statea aplecat pe pervaz si i se alatura. Incerca sa inceapa o conversatie cu el, insa cand ii privi chipul sari doi metrii in sus.
"PE BARBA LUI MERLIN!!! Ce e cu ochii aia asa rosii? Sper ca nu esti turbat. Avand in vedere in ce cercuri te invarti. Auzi, daca faci spume la gura n-am de gand sa-ti fac respiratie gura la gura." zise aceasta putin scarbita. Barbatul se uita fix la ea fara sa zica nimic. Viperina se uita la faptul ca el nu clipea si sari ca arsa. "Dumnezeule. Sa nu-mi zici ca ti-ai inghitit limba. Sper ca boala ta nu e contagioasa. Ma duc sa chem pe cineva." Cand sa o ia la fuga inapoi pe coridor sa cheme ajutoare, acesta ii prinse incheietura bandajata si ii spuse pe un ton calm ca nu are nimic. Ii demonstra asta aducandu-si ochii la normal. Kennya facu ochii mari. "Sa nu-mi zici ca esti vampir." Acesta se uita confuz la ea intreband mut ce este ala un vampir, dar fata ii facu cu mana sa o lase balta. respira adanc sa se linisteasca si isi musca buna. Se prezenta si il intreba apoi cum il cheama. Acesta ii raspunse scurt Itachi fara nici un fel de detalii. Kenn aproba si se gandi multumita ca era prima data cand isi prezenta numele in fata unuia dintre ei. Incepura o discutie simpla, insa calma, in timp ce priveau gradina din fata lor. Nici nu apuca sa-l intrebe ce cauta aici ca Sasuke iesi enervat din incapere, iar Itachi cu o miscare fluenta, fara sa zica nimic o lua la goana pe geam, printre copaci. Fata ramase incremenita locului. "Stiam eu ca este vampir. E imposibil ca cineva sa zburde asa prin copaci." Se intoarse catre Sasuke intrebandu-se suparata de ce mereu baiatul asta strica orice fel de activitate normala pe care o avea. Se uitara cateva secunde unul la altul, iar Sasuke ii intoarse spatele. "HA! Nu-mi vine sa cred ca ai facut asta. Ar fi bine sa iti ceri scuze." striga aceasta dupa el. 'Ce needucat. Acum ce fac? Sangerarea inca nu s-a oprit.' gandi ca pentru sine si isi cauta bagheta amintindu-si ca si-o uitase la baile termale. Ofta si isi tarsaii picioarele pana acolo, cautand concentrata. O vazu aproape de locul unde cele doua il spionasera pe cel mai tanar dintre baieti si se apleca sa o ia. "Ai venit din nou sa te uiti pe furis la baieti?" Kennya sari a treia oara in sus la vocea adanca si il vazu pe Madara in spatele ei, cu bratele incrucisate zambind. Nici nu il auzise cand a venit. Se indrepta si se apropie de el, uitandu-se in ochii lui. "Nu, nu am venit sa trag cu ochiul, ci sa-mi gas..." "Nu are importanta. Prietena ta te cauta. Cum iti este mana? Vad ca sangerarea ti s-a oprit. Sangele tau pretios e in siguranta." Kennya deschise gura sa se certe cu el, insa acesta ii facu cu ochiul si ii spuse "Ne vedem diseara." 'Asta sa o creada el. Sper ca nu mai are de gand sa ma deranjeze.' Isi puse bagheta in buzunar si pleca in cautarea lui Odette. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
21 Oct 2011, 14:43
|||
|
|||
-Kennyaaaa! Kennya! striga Odette hinarind pe holuri.
'Unde s-a dus? ' se intreba in gand. Ajunse pentru a doua oara pe ziua de azi in curtea hanului si o multime de ganduri ii invadara mintea. S-ar fi dus chiar in acea clipa la baile termale sa vada daca nu cumva mai e cineva pe acolo. Mintea ii era atat de departe incat uita complet ca o cauta pe Kennya. Isi aminti de ea numai cand o auzi strigandu-i numele. Odette se trezi la realitate si ii zambi dar zambetul ii pieri in clipa urmatoare cand vazu cat de nervoasa era Kennya. -Hmm... estu bine? Te cautam sa iti spun ca diseara iesim cu Deidara, Hidan, Pein, Sasuke si Itachi... si cu Madara si Kisame am uitat de ei. Kennya arata de parca mai avea putin si o pocnea, asa ca Odette ii spuse ca merge sa se pregateasca si o lua la fuga inainte ca cealalta viperina sa o refuze. Stia ca daca ea se pregatea si chiar vroia sa iasa cu ei, Kennya nu ar fi lasat-o sa mearga de una singura. Cand intra in camera ramase impietrita in prag. Hidan, care inca nu isi pusese nimic pe el statea intinsa in patul ei. -Nu ai vrea sa te imbraci, te rog? intreba fata privindu-i abdomenul perfect. -Eu nu cred ca te deranjeaza faptul ca sunt pe jumatate gol, zise Hidan zambind malitios. Oddy ii intoarse zambetul si se apropie de pat intrebandu-l ce cauta in camera ei, mai precis in patul ei. Baiatul rase usor si ii spuse ironic ca ii era prea dor de ea. Viperina isi dadu ochii peste cap si il intreba in aceeasi maniera daca nu mai rezista pana la cina. -Mmm defapt vroiam sa stiu cum poti fi vrajitor, zise el ganditor. Odette se incrunta si ii spulbera orice speranta spunandu-i ca era imposibil ca cineva fara sange de vrajitor in vine sa fie vrajitor. In mai putin de o secunda Hidan era peste ea, in pat tinandu-o imobilizata. -Cum ai putut sa te misti asa repede? intreba Odette cu admiratie desi incpeu sa i se faca teama. Cine nu ar fi stiut s-ar fi gandit la alte minuni. Incepu sa se gandeasca ce facea Kennya de nu mai venea in camera. Incepu sa se zbata dar fara succes pentru ca Hidan avea de zeci de ori mai multa forta decat avea ea asa ca inceta si ramase nemiscata. -Intelege ca nu poti fi vrajitor daca nu ai sange de... incerca fata sa ii explica dar tanarul se lasa mai tare pe ea facand-o sa icneasca. Abia mai putea respira. Hidan era genul care nu accepta un 'nu' asa usor. Mai incerca sa ii spuna cu frumosul ca asa ceva era imposibil ii spuse despre Incuiati si surprinzator intelesese. Il mai asigura si ca el nu era chiar un Incuiat pentru ca avea un fel de puteri pentruca nu vroia sa il faca sa se simta insultat. Dar tot nu ii dadu drumul. -Spune-mi totul despre vrajitori vreau sa stiu mai multe, zise Hidan meditativ. -Spune-mi despre lumea ninja, spuse Odette apasat. -Spune-mi-despre-vrajitori! zise Hidan lasandu-se mai tare pe ea cu fiecare cuvand pe care il spunea. Acum, fetele lor erau la doi centimetri distanta. Lui Odette i se taie respiratia. Se uita in ochii lui mov, patrunzatori si pentru o secunda simti un impuls de a isi lua capul de pe perna, si daca r fi facut asta atunci buzele lor s-ar fi atins si... gandul ii fu spulberat. Usa se dadu de perete si aparu Kennya, care ramase si ea impietrita in prag cand ii vazu. -Buna, Kenn, zise Odette cu o voce mica neindraznind sa se miste. Incepuse sa il creada pe Hidan in stare de orice. Odette Bellatrix Malfoy
|||
22 Oct 2011, 14:15
|||
|
|||
Kennya ramase cateva minute inlemnita in prag, incercand sa-si dea seama ce se intampla.
"Daca vroiati sa fiti singuri, trebuia sa ma anunti de la inceput Odette. Oricum ma mir ca l-ai ales tocmai pe tipul cu fetishul pentru chiloti xxl." Isi scutura capul se si intoarse repede ca sa scape de orice tentativa de asasinare cu coasa din partea lui Hidan. Tranti usa in spatele ei si o lua cu pasi mari pentru a se obisnui cu locul mai bine. Ajunse pe acelasi coridor de mai devreme, langa camera pe care o curatasera mai devreme. Curiozitatea din ea se trezea incetul cu incetul, asa ca fata se hotara sa traga cu ochiul prin crapatura usii. Clipii de cateva ori si se freca la ochi pentru a se obisnui cu intunericul din incapere. Cum putea sa fie acolo atat de intuneric, cand afara ceasul batea abia ora sase seara. Isi aminti de cina din seara asta si ramase ganditoare langa usa intredeschisa, incercand sa observe ceva prin camera intunecata. "Iar spionezi?" se auzi o voce grava dintr-un cold indepartat. Kennya sari in sus, luata prin surprindere si se uita in partea de unde auzi vocea. Vazu ceva miscandu-se spre ea. Se dadu cativa pasi in spate, cu cat persoana se apropia mai mult de usa. Intrand in lumina de pe hol, fata isi tinu respiratia, uitandu-se la trupul bine facut al lui Madara. Se stramba la el si se intoarse sa plece. Acesta o prinse de mana si o intreba daca vrea sa-l insoteasca. Parea mai mult un ordin, decat o rugaminte, iar asta o enerva si mai mult pe Kennya. Isi smulse bratul din mana lui si ii facu semn sa o ia inainte. "Doar nu te astepti sa merg asa dezbracat in public. Sau preferi mai mult sa merg asa?" Scrasnii si mai mult din dinti in timpul in care brunetul isi arunca o yukata inchisa la culoare pe el, lasandu-si pieptul la vedere. Aceasta mustaci si il urma cu pasi mici. Era mult mai inalt ca ea, iar ca sa evite sa se uite la spatele lui, Kennya isi indrepta privirea spre gereastra, privind visatoare formele si culorile verii. Se uita unde isi puse roba, cand intra in ceva tare. Isi masa capul si se uita in sus la barbatul care se oprise brusc. Isi ceru scuze si se uita la frumoasa sala unde se lua masa. se uita suspicioasa la el. De ce tocmai aici? Raspunsul veni mai repede decat credea cand auzi vocea lui Odette strigand'o. "Deja luati masa??? Nici macar nu m-am pregatit!" "Nu este cina. Pur si simplu stam putin impreuna sa bem ceva. Faci fata alcoolului?" Cumva era o provocare? Pasi inauntru si se alatura grupului, asezandu-se in dreapta prietenei ei. Observa ca singurul loc liber era langa ea, ocupat imediat de Madara. Se inclina spre cealalta viperina si ii sopti in ureche intreband'o cum a ajuns inaintea ei aici si daca a aflat pana la urma ce este un Uchiha. Nu stia de ce, intrebarea asta nu ii dadea pace. Simtea ca e ceva important, dar nu stia exact ce anume o facea asa curioasa. Un barbat inalt, de varsta a doua sosi la masa lor si ii servi cu fel si fel de sticle. Se inclina in fata ei, iar Kennya zambi sireata. Deschise gura sa-l intrebe cum il cheama, insa o lovitura in masa ii sperie pe toti, atragand privirile celorlalti clienti. Se uitau toti la Madara care ramase cu pumnul strans pe suprafata de lemn lucios. Cu siguranta nu erau un grup de mielusei. Acesta isi apropie fata de cea a Kennyei si o intreba cu o voce joasa, desi toti de la masa il puteau auzi. "Vrei sa stii ce este un Uchiha?" *Drums in the background* Kennya se lumina la fata si ii lua mana in propriile maini, uitandu-se fericita la el. Cu ochii sclipind il intreba daca avea sa-i spuna intr-un sfarsit. Acesta zambi. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Oct 2011, 15:27
|||
|
|||
-Stai! Kenn! Nu e ceea ce pare! Kennyaaaaa nu ma lasa aici! striga Odette disperata.
Hidan se ridica putin de pe ea cand incepu sa tipe dar cand vazu ca nu vine nimeni se apropie iar de Odette. -Se pare ca prietena ta a crezut ca se intampla altceva aici, zise Hidan razand usor. -Esti idiot? Oricine ar fi crezut asta, zise Odette pe un ton ridicat. Hidan isi dadu ochii peste cap si nu zise nimic. Ii dadu drumul la maini. Odette isi masa usor incheieturile rosii. Aveau sa ramana asa cel putin pana maine. Odette zambi si il intreba daca se hotarase sa renunte. Hidan ridica din sprancene spunandu-i ca nu renunta asa usor insa se ridica de pe ea si ii intinse mana pentru a o ajuta sa se ridice. -Sa plecam de aici pana nu apuca prietena sa sa spuna tuturor ca noi... mhm... stii tu la ce ma refer, zise Hidan inrosindu-se. Odette incepu sa rada apoi il conduse pana la usa si ii spuse ca se vedeau pe hol in cinci minute. Deschise dulapul si isi lua la nimereala niste haine, le arunca pe ea apoi se duse pana la baie unde incepu sa isi aranjeze parul. Si-l prinse intr-o coada impletita la spate apoi isi lua chieile de la camera si iesi pe hol. Imediat dupa ce incuie usa Hidan isi facu aparitia. De data asta era imbracat. 'Slava Domnului' isi zise Odette mai linistita. Ajunsesera la timp. Kennya nu era acolo. De la o masa dintr-un colt mai indepartat toti ceilalti in afara de madara le facusera cu mana. -Ha! Madara si Kenn nu sunt aici... Ia uite cine vrea timp singura acuma, zise mormai viperina facandu-l pe Hidan sa rada. -Ce te face sa crezi ca sunt doar ei, singuri? intreba el in timp ce se asezau la masa. Odette ridica un deget si indica spre intrare. In momentul ala Deidara o intreba ce patitise la mana. nu raspunse. O striga pe Kennya. Prietena sa se ajeza langa ea si o intrea in soapta cum ajunsese mai repede decat ea si daca aflase ce un Uchiha. -Am ajuns mai repede pentru ca nimic din ce crezi tu ca se intampla acolo nu era devarat-lua o pauza pentru a-i loca Kennyei suficient timp sa isi dea ochii peste cap-si nu am aflat ce este un Uchiha, spuse si ea tot in soapta in timp ce pe masa erau asezate tot felul de sticle. -Vrei sa stii ce este un Uchiha? intreba deodata Madara. Kennya si Odette facura ochii mari apoi Kennya deveni brusc mai fericita, in timp ce Odette doar dadu usor din cap. -Ei bine un Uchiha este... BANG! Madara nu apuca sa spune ce era un Uchiha pentru ca pe masa ateriza o mumie cu un buchet de flori in mana. Kennya si Odette incepura sa tipe si amandoua sarira in bratele celei mai apropiata persoane. Odette se trezi pe jos deasupra lui Hidan. Cazura amandoi cu tot cu scaun, iar Kennya era agatata toata de Madara care reusise sa-si pastreze echilibrul. Usile restaurantului se dadura de perete si o persoana foarte cunoscuta incepu sa zbiere agitand un toiag. -Necioplitule ce ti-am spus eu!? Sa folosesti usa! Odette Bellatrix Malfoy
|||
22 Oct 2011, 15:50
(This post was last modified: 22 Oct 2011, 15:54 by Kennya Allen.)
|||
|
|||
Hangita tipa de disperata si fugi ingrozita afara cu ceilalti clienti la fel de speriati.
"Doare. Desi nu ma supar. Mai poti ramane asa inca putin." Kennya se uita indignata la Madara si oberva ca unghiile ei erau adanc infipte in spatele brunetului. Aceasta se ridica repede si gandi la fel de repede. Intai avea sa-si ceara scuze? Putin stingherita se uita cu jena la spatele lui, insa prioritatea ei era sa provoace cat mai multa durere mumiei ce aterizase pe masa. Se uita la Odette si la Hidan care erau pe jos si lua scaunul daramat lovind cu putere mumia care inca mai statea intr-un genunchi, asteptand ca una din fete sa-i accepte florile. Din cauza loviturii fortate, mumia parea sa nu mai simta nici un fel de durere, iar singurul lucru care parea sa-l vada in timp ce cadea pe spate, era luminita de la capatul tunelului. Cazu in bratele lui Deidara care se ridica scarbit de contactul cu Amen, iar Pein si el la fel de speriat ii smulse din mana lui Alan ciomagul, incercand sa omoare mumia, crezand ca e ceva periculos. Odette incerca sa-si recapete echilibrul si se duse repede sa salveze mumia, care nu parea sa mai aiba de trait mult. Kennya se uita urat la Alan, care dadea din maini frenetic incercand sa se scuze si sa ofere explicatia de nevinovatie. Se apropie de ei cerandu-si scuze si ajuta sa puna scaunul la locul lui, invitandu-l pe Hidan sa ia loc. Kennya isi scoase bagheta din buzunar gata sa blesteme pe cineva, insa toti isi tinura respiratia la vederea batului. Fata ofta si lasa jos bagheta, asezandu-se din nou pe scaunul ei masandu-si tamplele. Vacanta lor parea sa se duca incet incet pe apa sambetei, iar ultimul lucru de care aveau nevoie erau Alan si Amen. Isi aminti pentru o secunda aventura lor din subteranul Castelului si isi scutura gandul la lucrurile negative care ii invadau mintea. Ii spuse lui Pain sa lase ciomagul undeva langa perete, aproape de mana ei, pentru orice eventualitate. "De ce oriunde apareti voi se dezlantuie haosul?" intreba acesta pe cele doua fete. Toti isi reveneau incet incet de pe urma socului, iar dupa ce trasera inca doua scaune la masa, ca sa clarifice situatia, Odette se aseza inapoi la locul ei masandu-si spatele si spunandu-i ceva lui Hidan. Kennya isi linisti inima si ii intreba pe cei doi ce cautau acolo. Alan isi puse o expresie misterioasa pe fata si ii zise ca 'o pasarica le-a zis unde se afla cele doua', iar de dragul vremurilor trecute au hotarat sa le viziteze. Kennya ofta din nou si isi aminti de Madara care nu spusese nimic. Isi puse mana unde, unghiile ei il zgariara si incepu sa-l mangaie gentil, cerandu-si scuze. Madara se uita inlemnit la ea, iar viperina rosii adanc lasandu-si privirea in jos si indreptandu-se in scaun pentru a-i evita privirile. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Love me or leave me at London | Wanda J. Bennet | 64 | 7,244 |
15 Jul 2012, 20:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|