some love
|
09 Sep 2011, 14:42
|||
|
|||
aa ma refeream la a experimenta sexul...dar ma rog nu mai conteaza=)))
hahi stiam ca suntem malefice impreuna ![]() ![]() ![]() |
|||
22 Oct 2011, 13:38
|||
|
|||
Intrebare: care mai sunteti pe aici cu relatiile la distanta ? Vreau sa aflu parerile voastre despre asta.
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Oct 2011, 20:23
|||
|
|||
Eu nu am in acest moment o relatie la distanta dar am avut..si sincer nu mai vreau asa ceva niciodata
![]() |
|||
22 Oct 2011, 21:46
|||
|
|||
De cee ? : o3
Defapt mna, totul depinde de persoane. ![]() You run. I con.
|
|||
22 Oct 2011, 21:50
|||
|
|||
Ai mare dreptate..chiar depinde totul de persoane..
![]() |
|||
22 Oct 2011, 22:49
|||
|
|||
Mda intervin si eu pe aici,totul depinde de persoana,si eu am avut o asemnea relatie si spun cu dezamagire ca a durat doar o nenorocita de saptamana. :-j
Oricum acum sincer nu stiu ce sa cred despre asa ceva :-j ![]() |
|||
22 Oct 2011, 23:02
(This post was last modified: 22 Oct 2011, 23:03 by Isabella River.)
|||
|
|||
Mhm, trebuie sa fie.. stiti voi, acel ceva, care sa te faca sa vrei sa astepti pentru celalalt. Asa cred eu.
![]() Altfel e ca si cum ai vrea sa urci o scara, dar sa treci de la treapta 1 la treapta 16. Nu ai cum. Plus ca e si mai greu sa iubesti pe cineva cand esti la distanta. ![]() You run. I con.
|
|||
22 Oct 2011, 23:03
(This post was last modified: 22 Oct 2011, 23:10 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Eu si Alex avem o relatie la distanta de aproape doua luni; iar in momentul de fata stiu si am realizat astazi mai mult ca oricand ca nu voi renunta niciodata la chestia asta. E cel mai bun lucru care mi s-a intamplat; si chiar daca el e acolo si eu sunt aici, stiu ca ma iubeste si stiu ca eu il iubesc. Si asta conteaza cel mai mult; nu are importanta faptul ca nu te vezi in fiecare zi pe langa faptul ca acea persoana semnifica totul pentru tine. Nu se poate compara; bineinteles, cum ati spus si voi - depinde de persoana. Niciodata cineva care nu are rabdare nu va putea avea o relatie la distanta; nu are cum, pentru ca e in caracterul lui sa spuna lucrurilor pe nume si sa vrea pe cineva langa el, mereu. Oamenii sunt foarte diferiti.
Si da, e greu; dar spun cu mana pe inima ca merita. Merita mai mult decat orice relatie de asta de o saptamana, doua, o luna dupa care respectivul te inseala sau se plictiseste de tine. Cand esti cu cineva care nu e langa tine in fiecare moment al vietii, cand te intalnesti cu el pretuiesti fiecare clipa. Si iti aduci aminte de ea, pentru ca sunt minute putine. Putine dar bune.. Depinde de situatie intotdeauna; pentru ca pe langa distanta vor interveni mereu si alte cauze. Fie ca nu vor fi parintii de acord, fie ca distanta ar fi mult prea mare. Dar daca tu ca om stii ca il iubesti pe el sau pe ea, atunci stii in acelasi timp ca esti dispus sa faci totul ca sa fie bine. Si sa faci orice sacrificii. Chiar daca totul e pe dos in jurul tau, simti ca doar el, cel pe care il iubesti, e singurul lucru bun din viata ta. Si e un sentiment de nedescris. Si nu stiu ce vor crede cei care vor citi ce am scris - daca vor citi - dar nici eu nu am crezut ca voi avea vreodata o relatie la distanta; nu pana a aparut el. Si nu regret nimic din ce am facut pana acum - ma rog, cu exceptia unui lucru pe care nu trebuia sa il fac si imi pare rau pentru el - si nici ce am sa fac de acum inainte. Eu il vreau pe el si stiu ca nu voi gasi pe cineva de aici care sa fie ca el, sa ma iubeasca cum o face el sau eu sa ajung sa il iubesc cum il iubesc pe el. Deci din punctul meu de vedere, lucrurile sunt destul de clare pentru mine ![]() |
|||
22 Oct 2011, 23:07
|||
|
|||
Jos palaria pentru tot ce a scris Bell. A spus bine despre fiecare avantaj si dezavantaj. Si trebuie sa fii si genul acela de persoana care sa vrea ceva de durata, pentru ca daca nu, atunci nu are rost sa il tii pe celalalt pe loc. Daca tu vrei o relatie doar pentru a avea una, nu are niciun rost. De obicei, cand cei doi chiar se implica, relatiile la distanta sunt cele care dureaza cel mai mult si uneroi.. pentru totdeauna.
You run. I con.
|
|||
23 Oct 2011, 09:24
|||
|
|||
Cum a spus si Isabella, jos palaria pentru Bell !
Conteaza foarte mult sa ai rabdare, dar cand rabdarea vine decat dintr`o parte, totul se duce de rapa..Si increderea conteaza foarte mult deoarece daca nu ai incredere in partenerul tau, apar certurile pe tema geloziei si tot asa.. Bell si Issie, imi pare bine pentru voi si sper sa dureze relatia mult timp de acum incolo, si sa fi`ti fericite > ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|